Schiesser Day and Night Short Pyjama * Ilmainen Toimitus *

Miesten Schiesser pyjama koostuu t-paidasta ja shortseista ja niiden kanssa päivä on hyvä käynnistää ja lopettaa parhaalla tavalla. Pyjama istuu todella mukavasti ylle ja se on valmistettu 100 % puuvillasta parhaan mahdollisen mukavuuden varmistamiseksi. T-paidassa on pyöreä pääntie ja rintatasku. Shortseissa on vyötäröllä joustava resori nauhakiristyksellä sekä takatasku. Pyjama auttaa luomaan tyylikkään lookin ja rennon olon.

€ 39,95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Yöasut Schiesser
Product
 

Calida Function Wool Pyjama * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Mahtava pyjama Calida-laatumerkiltä. Pehmeä pyjama on valmistettu uskattoman ihanasta tencelin ja villan sekoituksesta. Pyjama istuu ihanasti vartalolle ja myös lämmittää. Materiaali hengittää ja mukautuu lämpötilaan, minkä ansiosta pyjama on optimaalinen valinta vuoden ympäri. Pitkähihaisessa paidassa on etupuolella v-pääntie ja se istuu rennosti. Setin suorissa housuissa on vyötäröllä resori, jossa on sidottava nauha, sekä käytännölliset taskut sivuilla. Tyylikäs pyjama mukaviin koti-iltoihin tai hyviin yöuniin. Pyjama on pakattu hienoon lahjapakkaukseen ja se sopii täydellisesti lahjaksi annettavaksi.TENCEL® & VILLA. Näiden kuitujen laadut täydentävät toisiaan täydellisesti. Molemmat ovat luonnollisen pehmeitä ja sileitä koskettaessa, mutta myös erittäin tukevia ja kestäviä. Näiden sekoitus tarjoaa optimaalista lämmönsäätelyä, vie kosteutta pois iholta ja minimoi hajujen syntymistä taaten miellyttävän raikkaan olon koko päivän ajaksi.

€ 169,95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Yöasut Calida
Product
 

Schiesser Day and Night Long Pyjama * Ilmainen Toimitus *

Erittäin tyylikäs miesten Schiesser pyjama koostuu paidasta ja housuista ja se tuntuu uskomattoman ihanalta yllä. Pyjama on valmistettu korkealaatuisesta 100 % puuvillasta, joka takaa ihanan rennon olon. Paidassa on rintatasku ja suorissa housuissa mukavan tuntuinen vyötäröresori sekä takatasku. Käy tyylikkäänä jopa unille tämä Schiesser pyjama ylläsi.

€ 49,95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Yöasut Schiesser
Product
 

JBS Short Sleeve Pyjama 131 * Ilmainen Toimitus *

Mukavat JBS -pyjamat 100% puuvillasta. Yksinkertainen pyjama, joka istuu hyvin vartalolla. Puserossa on v-kaula-aukko sekä lyhyet hihat, ja pyjamaan kuuluu myös shortsit. Pyjama, joka sopii hyvin myöhäisiin iltoihin tai laiskoihin päiviin. Älä ohita tätä komeaa JBS -pyjamaa.

€ 49,95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Yöasut JBS
Product
 

Seidensticker Single Jersey Short Pyjama Crew Neck * Ilmainen Toimitus *

Seidensticker pyjama on lyhyttä mallia. Tyylikäs ja rento pyjama yhdistää klassisen designin ja korkean laadun. Lyhythihaisessa t-paidassa on pyöreä pääntie ja kätevä rintatasku. Setin pyjamashortsit istuvat rennosti ja niissä on pehmeä resori vyötäröllä. Valmistettu 100 % pehmeästä puuvillasta. Moderni pyjama sopii täydellisesti sekä päivän käynnistelyyn että lopetteluun. Kurkkaa myös muut Seidenstickerin yöasut ja oloasut.

€ 34,95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Yöasut Seidensticker
Product
 

Schiesser Day and Night Long Pyjama Button Placket * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs miesten Schiesser pyjama koostuu paidasta ja housuista ja takaa ihanan rennon olon. Pyjama on valmistettu 100 % korkealaatuisesta puuvillasta parhaan mahdollisen mukavuuden varmistamiseksi. Paidassa on nappikaistale ja suorissa housuissa napakka vyötäröresori. Aivan täydellinen pyjama nukkumiseen sekä vapaisiin päiviisi.

€ 49,95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Yöasut Schiesser
Product
 

Schiesser Day and Night Long Pyjama Button * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs ja rento miesten Schiesser pyjama koostuu paidasta ja housuista. Pyjama istuu ihanasti ja se on valmistettu 100 % huippulaatuisesta puuvillasta. Paidassa on nappikaistale ja suorissa housuissa napakasti istuva vyötäröresori. Schiesser pyjama sopii hyvin henkilölle, joka kaipaa yöasultaan sekä tyyliä että parasta mahdollista mukavuutta.

€ 49,95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Yöasut Schiesser
Product
 

Schiesser Day and Night Short Pyjama V neck * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs miesten Schiesser pyjama koostuu shortseista ja t-paidasta ja se tuntuu uskomattoman ihanalta yllä. Pyjama istuu rennosti ja se on valmistettu 100 % puuvillasta ja istuu pehmeästi vartalolle. T-paidassa on v-pääntie ja rintatasku. Shortseissa on mukavan tuntuinen vyötäröresori kiristysnauhalla sekä takatasku. Täydellinen pyjama nukkumiseen ja käytettäväksi vapaina koti-iltoina.

€ 39,95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Yöasut Schiesser
Product
 

Seidensticker Single Jersey Long Pyjama With Cuffs * Ilmainen Toimitus *

Klassinen ja tyylikäs Seidensticker pyjama. pyjama on napakkaa mallia ja siinä yhdistyvät upea design ja korkea laatu. Pitkähihaisessa pyjamapaidassa on v-pääntie, rintatasku sekä resorit hihoissa. Pyjamahousut ovat kapeaa mallia ja niissä on pehmeä resori vyötäröllä sekä resorit lahkeissa. Pyjama on valmistettu 100 % puuvillasta. Täydellinen pyjama henkilölle, joka arvostaa klassisia yöasuja ja haluaa todella mukavan pyjaman. Ihana pyjama päivän aloitteluun ja lopetteluun. Kurkkaa myös muut Seidenstickerin yöasut ja oloasut.

€ 39,95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Yöasut Seidensticker
Product