DKNY Logo Lock Up Hoodie Long Sleeve * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikäs ja uskomattoman ihana DKNY paita. Upea paita on malliltaan klassinen huppari, jossa on huppu, ihanat resorit, vetoketju ja sivutaskut. Valmistettu kevyestä ja pehmeästä materiaalista, joka takaa rennon lookin. Rinnassa ja selässä DKNY-logo. Täydellinen huppari vapaalle tai arkeen on helppo yhdistää omavalintaiseen DKNY alaosaan.

€ 118,95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear DKNY Homewear
Product
 

DKNY Signature Short Robe * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihana DKNY-aamutakki, jossa on tyylikkäitä kontrastivärisiä yksityiskohtia ja selkäpuolella hieno logo. Lyhyessä aamutakissa on vyötäröllä solmittava nauha ja sivuilla kätevät taskut. Klassinen aamutakki on valmistettu pehmeästä ja sileästä materiaalista, joka tuntuu uskomattoman miellyttävältä ihoa vasten. Aamutakki on kiva laittaa päälle suihkun jälkeen tai jos aamulla paleltaa.Pituus 91,5 cm

€ 109,95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear DKNY Homewear
Product
 

DKNY Spell It Out LS Hoodie * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Todella upea DKNY paita, joka on täydellinen vapaapäiviisi. Klassinen huppari, jossa huppu, vetoketju, pehmeät ribbiresorit ja taskut sivuilla. Valmistettu kevyestä ja mukavasta materiaalista, joka luo rennon tunteen. Hihoissa ja selässä ikoninen DKNY logo, joka tuo malliin pientä extraa. Saat yhtenäisen setin, kun yhdistät paidan yhteenkuuluvan alaosan kanssa.

€ 104,95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear DKNY Homewear
Product