Björn Borg Core Tencel Micro Solid String * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Björn Borg -housut hienolla muotoilulla, jotka tuntuvat päällä uskomattoman mukavilta. Housut ovat tykättyä string -mallia ja niissä on keskikorkea vyötärö. Valmistettu pehmeästä Tencel- ja mikrokuitusekoituksesta, joka tuntuu kevyeltä ja sileältä vartaloa vasten. Kapeassa resorissa on Björn Borgin logo. Ihanat alushousut, jotka tulevat olemaan uudet jokapäiväiset suosikkisi.

€ 16,95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Björn Borg
Product
 

Björn Borg Core Tencel Micro Solid Bikini * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upeat Björn Borg -alushousut, jotka tulevat olemaan uudet suosikkisi! Bikini-malliset alushousut, joissa on keskikorkea vyötärö ja kevyesti läpinäkyvä takaosa. Valmistettu laadukkaasta ja joustavasta Tencel- ja mikrokuitumateriaalista, joka tuntuu pehmeältä vartaloa vasten ja istuu hyvin. Kapeassa resorissa on Björn Borg -logo ympäri resoria. Ihastuttavat alushousut kaikkiin tilanteisiin!

€ 18,95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Björn Borg
Product
 

Marc O Polo Combined Rib Mini Briefs * Ilmainen Toimitus *

Upeat ja tyylikkäät Marc O'Polo alushousut. Ne on valmistettu pehmeästä puuvillasekoitteesta ja niissä on ribattuja yksityiskohtia sivuilla, mikä on pieni ihana lisä alushousujen designissa. Miellyttävän tuntuinen resori vyötäröllä tuo lisätukea ja takaa parhaan mahdollisen mukavuuden. Alushousut istuvat täydellisesti ja sopivat viikon jokaiseen päivään. Älä jätä väliin näitä ihania Marc O'Polo alushousuja. Alushousut kannattaa yhdistää saman sarjan yhtä upeaan matchaavaan yläosaan.

€ 17,95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Marc O'Polo
Product
 

Calvin Klein 1981 Bold High Waist Hipster * Ilmainen Toimitus *

Ihanat korkeavyötäröiset Calvin Klein hipsterit ikoniselta merkiltä. Upeisiin klassisen mallisiin BOLD-sarjan alushousuihin on haettu vaikutteita Calvin Kleinin vuoden 1981 mallistosta. Urheilullisissa hipsterimallisissa alushousuissa on korkea vyötärö ja leveät sivukappaleet. Calvin Klein -logo koristaa vyötäröresoria ja myös alushousujen keskellä on koristeellinen nauha, joka jatkuu myös takana. Valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joka takaa napakan istuvuuden. Ihanat alushousut arkeen. Yhdistä alushousuihin 1981 Bold -sarjan yläosa täydellisen setin luomiseksi!

€ 34,90

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Calvin Klein
Product
 

Calvin Klein Modern Cotton Thong GGR * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköiset Calvin Klein Modern Cotton -alushousut. Vartaloa myötäilevät stringit on valmistettu ribatusta, pehmeästä ja joustavasta modaalin ja puuvillan sekoituksesta. Vyötäröllä on sopivan tiukka mikrokuituinen resori, jossa on tyylikkäät Calvin Klein -logot. Sporttisen tyylikkäät Modern Cotton -stringit on kiva yhdistää saman sarjan bralette-liiveihin.

€ 17,95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Calvin Klein
Product