S by Sloggi ZF Signature String * Ilmainen Toimitus *

Ihanat string-malliset S by Sloggi alushousut. Valmistettu kevyestä ja ohuesta materiaalista, joka laskeutuu pehmeästi iholle. Alushousuissa on edessä kaunis pitsiyksityiskohta, joka luo imartelevan vaikutelman. Saumattomien jalanteiden ja sivukappaleiden ansiosta alushousut eivät näy tiukkojenkaan vaatteiden alta. Matala leikkaus jalanteissä sekä puuvillavuorattu haara tuomassa lisämukavuutta. Upeat ja korkealaatuiset S by Sloggi alushousut kannattaa yhdistää saman sarjan matchaaviin rintaliiveihin.

€ 24.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut S by sloggi
Product
 

Marc O Polo Combined Rib Mini Briefs * Ilmainen Toimitus *

Upeat ja tyylikkäät Marc O'Polo alushousut. Ne on valmistettu pehmeästä puuvillasekoitteesta ja niissä on ribattuja yksityiskohtia sivuilla, mikä on pieni ihana lisä alushousujen designissa. Miellyttävän tuntuinen resori vyötäröllä tuo lisätukea ja takaa parhaan mahdollisen mukavuuden. Alushousut istuvat täydellisesti ja sopivat viikon jokaiseen päivään. Älä jätä väliin näitä ihania Marc O'Polo alushousuja. Alushousut kannattaa yhdistää saman sarjan yhtä upeaan matchaavaan yläosaan.

€ 17.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Marc O'Polo
Product
 

Missya Lucia String 12422 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hienot Missya Lucia -stringit, joissa ei ole saumoja ärsyttämässä ja hiertämässä. Valmistettu uskomattoman pehmeästä polyamidimateriaalista, joka joustaa, ja tekee alushousuista todella mukavat käyttää. Ihanat alushousut, joita käyttää mielellään vaikkapa joka päivä. Stringit voi yhdistää esimerkiksi Lucia-sarjan rintaliiveihin.

€ 13.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Missya
Product
 

Abecita Tailor Brief * Ilmainen Toimitus *

Hienot Abecita -housut, jossa on jacquard -pinta ja pitsiset koristeet. Klassiset brief -mallin alushousut kevyestä ja sileästä materiaalista, joka tekee housuista mahtavasti istuvat. Haaraosa on päällystetty puuvillalla. Hanki täydellinen alusvaateasu sovittamalla alushousuihin sopivat rintalivit.Öko-Tex-standardin mukaiset materiaalit

€ 29.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Abecita
Product
 

S by Sloggi Serenity High Leg Brief * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät S by Sloggi Serenity-sarjan alushousut, jotka ovat uskomattoman mukavat päällä koko päivän ajan. Klassiset tai-malliset alushousut, joissa on korkea vyötärö, uskomattoman pehmeää ja ihoystävällistä materiaalia. Saumattomat jalantiet ja sivut, jotka tekevät mallista vielä mukavamman. Vyötäröllä kuultava nauha, jossa pieni S-logo. Takana hillitty rypytys, joka luo pyöreämmän siluetin. Saumaton, vuorattu haarus. Alushousut on valmistettu materiaalista, joka ei nyppyynny pesussa. Katso saman sarjan rintaliivit ja yhdistä alushousuihin saat tyylikkään alusasusetin.

€ 20.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut S by sloggi
Product
 

Björn Borg Core Tencel Micro Solid String * Ilmainen Toimitus *

Björn Borg -housut hienolla muotoilulla, jotka tuntuvat päällä uskomattoman mukavilta. Housut ovat tykättyä string -mallia ja niissä on keskikorkea vyötärö. Valmistettu pehmeästä Tencel- ja mikrokuitusekoituksesta, joka tuntuu kevyeltä ja sileältä vartaloa vasten. Kapeassa resorissa on Björn Borgin logo. Ihanat alushousut, jotka tulevat olemaan uudet jokapäiväiset suosikkisi.

€ 16.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Björn Borg
Product
 

Björn Borg Core Tencel Micro Solid Bikini * Ilmainen Toimitus *

Upeat Björn Borg -alushousut, jotka tulevat olemaan uudet suosikkisi! Bikini-malliset alushousut, joissa on keskikorkea vyötärö ja kevyesti läpinäkyvä takaosa. Valmistettu laadukkaasta ja joustavasta Tencel- ja mikrokuitumateriaalista, joka tuntuu pehmeältä vartaloa vasten ja istuu hyvin. Kapeassa resorissa on Björn Borg -logo ympäri resoria. Ihastuttavat alushousut kaikkiin tilanteisiin!

€ 18.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Björn Borg
Product