Sloggi mOve FLY W * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihanat Sloggi mOve -urheilurintaliivit, jotka antavat sinulle ihanan vapauden tunteen kovimpien treenien aikana! Kaarituelliset rintaliivit, joissa on topatut kupit, on valmistettu materiaalista, joka antaa tukea ja mukailee täydellisesti rintojen muotoa. Urheilurintaliivit on valmistettu kevyestä ja pehmeästä funktionaalisesta materiaalista, joka mukautuu kehon lämpöön ja kuljettaa kosteutta pois iholta antaen kuivan ja viileän tunteen. Urheilurintaliivien olkaimet ja selkä on tehty hienosta jacquard-materiaalista, joka lisää tuotteen hengittävyyttä ja luo sporttisen lookin. Painijanselässä on hakaskiinnitys, joka luo maksimaalista mukavuutta ja täydellistä istuvuutta. Tässä on urheilurintaliivit, jotka tekevät treenaamisesta entistä hauskempaa. Yhdistä muihin Sloggi mOve FLY -sarjan tuotteisiin.

€ 45,95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Sloggi mOve
Product
 

Casall Confidence Sports Bra * Kampanja *

Upeat ja laadukkaat urheilurintaliivit Casallilta. Pehmeät liivit kevyesti topatuilla kupeilla ja hyvin istuvalla resorilla. Valmistettu hengittävästä, nopeasti kuivuvasta ja kosteutta pois kuljettavasta materiaalista. Urheilutopissa on kätevä vetoketju edessä, joten toppi on helppo pukea ja riisua. Painijanselkä säädettävillä olkaimilla. Urheiluliivit sopivat keskitehoiseen ja korkeatehoiseen treenaukseen pienempi povisille. Erinomaiset liivit koviin treeneihin!

€ 62,95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Casall
Product
 

Sloggi mOve FLY Top * Kampanja *

Todella hyvännäköiset Sloggi mOve -urheiluliivit intensiiviseen harjoitteluun. Hyvin tukea antavat urheiluliivit pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joka antaa kunnollista tukea ja kevyttä kompressiota. Materiaali mukautuu kehon lämpötilaan ja kuljettaa kosteutta pois iholta antaen mukavan tunteen treenin alusta loppuun. Toppaamattomissa kupeissa on sisäpuolella mesh-materiaalia, joka antaa ihon hengittää. Urheiluliivit, joissa on mukavat olkaimet, tukeva resori rinnan alla ja painijanselkä, takaavat täydellisen liikkumavapauden. Jacquard-materiaali olkaimissa ja selässä sallii ihon hengittää paremmin ja takaa urheilullisen ilmeen. Kauniit urheilurintaliivit, jotka mahdollistvat sinulle täydellisen keskittymisen treenaamiseen.

€ 39,95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Sloggi mOve
Product
 

MAGIC Active Bra Front Closure * Kampanja *

Tyylikkäät ja mukavat MAGIC urheiluliivit puetaan ja riisutaan etupuolen vetoketjua käyttäen. Pehmeät ja saumattomat urheiluliivit, joissa on irrotettavat toppaukset, jotka tukevat rintoja hyvin ja antavat niille kauniin pyöreän muodon. Urheilullinen painijanselkä takaa täyden vapauden liikkumiseen. Low support -tukitason urheiluliivit sopivat täydellisesti joogatunneille!

€ 19,95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Magic
Product
 

Sloggi mOve FLY N * Kampanja *

Upeat ja tukevat urheilurintaliivit kovimpiin treeneihin! Toppaamattomat rintaliivit, jotka istuvat ihanasti ja antavat kunnollisen tuen. Valmistettu mahtavasta funktionaalisesta materiaalista, joka antaa sinulle täydellisen vapauden liikkua koko treenin ajan. Materiaali kuljettaa iholta pois kosteutta ja antaa sinulle viileän ja mukavan tunteen. Rintojen välissä olevan vetoketjun ansiosta urheilurintaliivit on helppo riisua ja pukea. Jacquard-kankaiset osiot edessä ja takana lisäävät rintaliivien hengittävyyttä ja urheilullista lookia. Urheilurintaliivit, jotka auttavat sinua saamaan kaiken irti treenistä. Vilkaise myös muita Sloggi mOve FLY -sarjan treenivaatteita täydentääksesi asusi.

€ 42,95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Sloggi mOve
Product