Calvin Klein Flocked Hearts Short Set * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upea ja romanttisesti kuvioitu Calvin Klein pyjamasetti ikoniselta tavaramerkiltä. Lyhyt pyjama istuu rennosti. Topissa on kapeat säädettävät olkaimet ja etupuolella imarteleva v-pääntie. Setin shortsit ovat lyhyttä mallia ja ne istuvat rennosti. Valmistettu pehmeäsät modaalista, joka laskeutuu ihanasti vartalolle. Pyjamaa koristavat pienet sydämet ja se on täydellinen lahja jollekin, josta pidät kovasti.

€ 69,90

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut Calvin Klein
Product
 

Damella 57185 Nightdress * Kampanja *

Kaunis yöpaita Damellalta. Yöpaidassa on pitkät hihat, kaulus ja napitus. Hihansuissa myös napitus. Yöpaita on valmistettu puuvillasta, joten se on todella mukava päällä.

€ 55,00

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut Damella
Product
 

PJ Salvage Coffee Is Life Flannel Pyjama * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upea PJ Salvage pyjama on koristeltu upealla kahvikuppikuvioilla. Klassinen flanellipyjama koostuu paidasta ja housuista. Paidassa on napit edessä, taskut sekä kaulus. Suorissa housuissa on pehmeä vyötäröresori. Pyjama on valmistettu 100 % puuvillasta, joka istuu sileästi ihoa vasten. Täydellinen pyjama kahvia rakastavalle tai kotona oleiluun, kun kaipaat erityisen mukavaa asua.

€ 89,95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut PJ Salvage
Product
 

Triumph Lounge Me Natural Modal Night Dress * Ilmainen Toimitus *

Triumph Lounge Me Natural Modal Night Dress * Ilmainen Toimitus *

€ 47,90

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut Triumph
Product
 

PJ Salvage I'm A Succa For You Flannel Pyjama * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihana PJ Salvage pyjama maksimoi mukavuuden tunteen joka kerta sitä käytettäessä! Klassinen pyjama on valmistettu 100 % puuvillasta ja se koostuu paidasta ja housuista. Paidassa on kaulus, napitus edessä sekä taskut. Housut ovat suoraa mallia ja niissä on ihana vyötäröresori. Pyjamaa koristaa mahtava kaktuskuvio ja se istuu rennosti ylle. Ihastuttava pyjama rauhallisiin koti-iltoihin tai laiskoihin aamuihin kotosalla.

€ 89,95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut PJ Salvage
Product