Damella 57185 Nightdress * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kaunis yöpaita Damellalta. Yöpaidassa on pitkät hihat, kaulus ja napitus. Hihansuissa myös napitus. Yöpaita on valmistettu puuvillasta, joten se on todella mukava päällä.

€ 55,00

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut Damella
Product
 

PJ Salvage Love Is Sweet Flannel PJ Set * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Romanttinen PJ Salvage -pyjama, joka on täynnä rakastavia sydämiä. Pyjamassa on pusero ja housut, joissa on rento sovitus. Puserossa on kaulus, napit ja taskut. Housut ovat suoran malliset ja niissä on mukava vyötärö. Valmistettu uskomattoman pehmeästä ja laadukkaasta flanellipuuvillasta, joka tuntuu sileältä iholla. Upea pyjama, jota rakastat pitää sekä nukkuessa että koti-iltoina.

€ 89,95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut PJ Salvage
Product
 

Damella Grey Flower Nightdress SS * Ilmainen Toimitus *

Lyhythihainen Damella yöpaita on upeasti kuvioitu ja se on valmistettu ihanasta puuvillasta. Ihanassa yöpaidassa on lyhyet hihat ja pitsikoristeinen v-pääntie etupuolella. Yöpaita istuu rennosti ja sopii täydellisesti vapaapäiviin kotosalle. Täydellinen vaate nukkumiseen istuu sileästi ihoa vasten etkä lähes ollenkaan tunne sitä ylläsi. Tämä kaunis Damella yöpaita tuo hyvät yöunet ja ihania unia!

€ 54,95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut Damella
Product
 

PJ Salvage The Snuggle Is Real Flannel PJ Set * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upea PJ Salvage -pyjama, jossa on pusero ja housut. Pyjama on täynnä makeita nallekuvioita, jotka antavat pyjamalle mukavan ja viihtyisän ilmeen. Pyjamassa on rento sovitus ja se on valmistettu uskomattoman pehmeästä flanellipuuvillasta, joka antaa rauhallisen ja harmonisen tunteen. Pyjaman pusero on klassisen mallinen ja housut ovat malliltaan suorat, ja niissä on mukavan joustava vyötärö. Kaunis pyjama, jossa päiväsi alkaa ja loppuu parhaalla mahdollisella tavalla!

€ 89,95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut PJ Salvage
Product
 

Marc O Polo Sleepshirt Crewneck * Ilmainen Toimitus *

Ihanassa Marc O´Polo yöpaidassa on lyhyet hihat ja se ulottuu polviin asti. Valmistettu pehmeästä modaalin ja puuvillan sekoituksesta, joka istuu sileästi ihoa vasten. Tyylikäs yöpaita istuu rennosti ylle. Tässä yöpaidassa on ihana nukkua ja hengailla vapaalla ollessa.

€ 49,95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut Marc O'Polo
Product
 

Damella Grey Leaves Bamboo Nightdress * Ilmainen Toimitus *

Lyhythihainen Damella yöpaita on valmistettu 100% bambumateriaalista. Hieno yöpaitaa istuu sileästi iholle etkä lähes ollenkaan tunne pukeneesi sitä yllesi. Täydellinen vaatekappale unille, ihastut siihen varmasti. V-pääntie ja rintatasku vasemmalla puolella.

€ 39,95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut Damella
Product