Marc O Polo Printed Stripes Triangle Bikini * Ilmainen Toimitus *

Upea Marc O´ Polo bikiniyläosa luo raikkaan fiiliksen! Ihanissa halterneck-mallisissa bikiniliiveissä on yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella ja pehmeät nauhat, jotka sidotaan niskan taakse. Topatuissa kupeissa on irrotettavat täytteet, jotka muotoilevat rintoja upeasti ja kohottavat kauniisti. Miellyttävän tuntuinen resori rintojen alla tuo lisää mukavuutta ja tukea. Uskomattoman ihanat bikiniliivit istuvat todella hyvin. Korkealaatuinen Marc O´ Polo bikiniyläosa on itsestäänselvä valinta tänä kesänä.

€ 89,95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Marc O'Polo
Product
 

Missya Medina Night Bikini Top * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköinen Missya-bikiniyläosa, jossa on upeana yksityiskohtana nauhoitus kuppien välissä. Siroissa bikiniliiveissä on kevyesti topatut kupit, jotka muotoilevat povea kauniisti. Kapeat kiinnitysnauhat solmitaan niskan taakse, ja liivien kiinnityshakanen on selkäpuolella. Valmistusmateriaali kuivuu nopeasti ja joustaa, mikä tekee mallista kauniisti vartaloa myötäilevän. Kuuman kokonaisuuden uimarannalle tai -altaalle saa yhdistämällä nämä tyylikkäät Missya Medina -bikiniliivit saman sarjan bikinialaosaan!

€ 39,95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Missya
Product
 

Missya Medina Night Bikini Tai * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköinen, klassisen tai-mallinen Missya-bikinialaosa. Tyylikkäät bikinihousut on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka myötäilee vartaloa kauniisti. Upean kokonaisuuden uimarannalle tai -altaalle saa yhdistämällä nämä hienot Missya Medina -bikinihousut saman sarjan bikiniyläosaan!

€ 26,95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Missya
Product