Iittala Miranda kulho 145 mm, harmaa

Iittalan Miranda-kulho on Heikki Orvolan suunnittelema kotimaisen puristelasin klassikko, jossa yksinkertainen muoto yhdistyy yksityiskohtaiseen, kauniisti valoa heijastavaan kohokuviointiin. Monikäyttöinen jalallinen kulho sopii esimerkiksi naposteltavien tarjoiluun tai näyttäväksi jälkiruokamaljaksi.

€ 39,90

Lisätietoa...

Sisustus Koriste esineet Vadit ja kulhot Puristelasi Iittala
Product
 

Fritz Hansen CM keraaminen kulho, harmaa

Fritz Hansenin keramiikkakulho kuuluu Cecilie Manzin suunnittelemaan kokoelmaan, jonka uniikit esineet valmistetaan käsityönä Setossa, Japanissa. Alue tunnetaan pitkistä keramiikkaperinteistään ja erityisen rautapitoisesta savestaan, joka antaa oman leimansa keramiikkaesineiden luonnolliseen ilmeeseen.

€ 149,00

Lisätietoa...

Sisustus Koriste esineet Vadit ja kulhot Keramiikka Fritz Hansen
Product
 

Iittala Kuru lasikulho 130 x 60 mm, harmaa

Iittalan Kuru-lasikulho on tarkoitettu kaikenlaisten kodin pikkutavaroiden säilytykseen ja esillepanoon eteisen pöydällä, ikkunalaudalla, sängyn vieressä tai kylpyhuoneessa. Monikäyttöinen pikkukulho sopii myös kattauksiin ja vaikkapa jälkiruokien tai naposteltavien tarjoiluun.Brittiläiskanadalaisen Philippe Malouinin suunnitteleman Kuru-sarjan geometriset muodot tuovat kotiin selkeyttä ja rauhallista tunnelmaa. Vahvan mutta pelkistetyn muotokielensä ansiosta sarjan maljakot ja säilytyskulhot luovat harmoniaa sisustukseen niin yksittäin kuin erilaisina asetelmina, ja niiden veistokselliset siluetit tarjoavat arvoisensa puitteet kauniille kukka-asetelmille sekä kotisi tärkeimmille pikkuesineille ja muistoille.

€ 44,90

Lisätietoa...

Sisustus Koriste esineet Vadit ja kulhot Puristelasi Iittala
Product
 

Iittala Aalto kulho 75 mm, harmaa

Iittalan Alvar Aalto -kokoelman 75 mm Aalto-kulho tuo väriä ja kotimaisen lasimuotoilun ajatonta ilmettä sisustukseen ja kattauksiin. Puristetusta lasista valmistettua pienikokoista kulhoa voidaan käyttää niin jälkiruokien, kastikkeiden ja naposteltavien tarjoiluun kuin pienten esineiden säilytykseen. Aalto-kulho on valmistettu Suomessa Iittalan lasitehtaan puristelasilinjalla, ja sitä on saatavilla useassa viehättävässä värisävyssä.

€ 34,90

Lisätietoa...

Sisustus Koriste esineet Vadit ja kulhot Puristelasi Iittala
Product