Flos Rosy Angelis lattiavalaisin

Italialaisen Flosin Rosy Angelis -lattiavalaisin ihastuttaa harmaan kolmijalkaisen metallirungon ja vapaasti laskeutuvan kangasvarjostimen kauniilla kontrastilla. Philippe Starckin vuonna 1994 suunnittelema Rosy Angelis on samaan aikaan ylväs ja herkkä valaisin, joka sopii tunnelmanluojaksi niin olohuoneeseen, aulaan kuin makuuhuoneeseenkin. Lähes 180 cm korkea valaisin on varustettu himmentimellä ja varjostimeen brodeeratulla suunnittelijan nimellä.

€ 533.00

Lisätietoa...

Valaisimet Lattiavalaisimet Flos
Product
 

Le Klint Caché lattiavalaisin, harmaa

Le Klintin Caché-valaisinsarjan on suunnitellut ranskalainen muotoilija Aurélien Barbry. Caché tarkoittaa ranskaksi piilotettua, mikä kuvaa hyvin valaisimen rakennetta: metallinen kupu messinkisine yksityiskohtineen kätkee sisäänsä kauniin, käsin taitellun paperivarjostimen.

€ 657.60

Lisätietoa...

Valaisimet Lattiavalaisimet Le Klint
Product
 

Muuto Leaf lattiavalaisin, harmaa

Broberg & Ridderstråle -kaksikon suunnittelemassa Leaf-lattiavalaisimessa yhdistyvät siro ja elegantti muoto sekä energiaa säästävä LED-tekniikka. Lattiavalaisimen epäsymmetrinen ja orgaaninen, puun tai kasvin lehteä muistuttava muoto antavat sille sympaattisen olemuksen. Litteää varjostinta kääntämällä lattiavalaisimen siluetti voi olla joko minimalistinen tai erottuva. Leaf sopii vaikkapa sohvan viereen tai makuuhuoneeseen lukuvaloksi.

€ 349.00

Lisätietoa...

Valaisimet Lattiavalaisimet Muuto
Product
 

Nemo Lighting Borne Béton Grande valaisin, LED

Borne Béton on veistosmainen, betonista valettu valaisin, jonka modernismin pioneerina tunnettu arkkitehti Le Corbusier suunnitteli vuonna 1952 alun perin Unité d’Habitation -asuinkompleksiin Marseillessa sekä Bhakra- ja Sukhna-patojen ympäristöön Chandigarhissa, Intiassa. Italialainen Nemo on lanseerannut ikonisen valaisimen kahdessa koossa sekä sisä- että ulkotiloihin sopivina malleina ja päivittänyt valonlähteeksi sisäänrakennetut LED-lamput.

€ 1587.00

Lisätietoa...

Valaisimet Lattiavalaisimet Nemo Lighting
Product