Mawaii Winter HandCare käsivoide talvikäyttöön 75ml

This hand cream was developed especially for outdoor sports under extremest conditions and protects your skin against wind, cold, sun and dehydration. With highly effective moisturizers, panthenol, vitamines and Aloe Vera. For every skin type and every age. This product is tested regularly dermatologically and is hypoallergenic. HandCare is water- and sweat-resistant, is absorbed rapidly by the skin without clogging the pores, doesn't lead to miliaria nor to slippy and oily hands. With mimosa wax, safflower oil, bee wax and balloon vine. Made in Germany. RE750576

€ 9,90

Lisätietoa...

Product
 

SuperLemon Chaga Extract pakuriuute 50 ml

Laadukas pakuriuute

Sienien kuninkaaksi kutsuttua mustaa epämääräisen muotoista pahkaa eli pakurikääpää on käytetty perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä ja venäläisessä luontaisessa kansanparannuksessa jo usean vuosisadan ajan. Tämä yli kaksisataa ravintoainetta sisältävä antioksidanttipommi on oikein valmistettuna todellista superruokaa, sillä se sisältää antioksidanttien lisäksi polysakkarideja, betuliinihappoa ja triterpeenejä, sekä useita eri mineraaleja ja vitamiineja. Maapallon pohjoispuolella esiintyvästä lahottajasienestä valmistetaan erilaisia ravintolisiä kuten jauhettuja versioita sekä myös erilaisia uutteita, niin jauhe- kuin tinktuurimuodossa.

Yleisesti parhaat markkinoilla olevat pakurivalmisteet ovat olleet tuplauutettuja, mutta nyt on saatavilla vielä vahvempi versio. SuperLemonilla onkin tarjolla erittäin laadukas kotimainen triplauutettu pakurikääpätuote, jossa on tehty kolme erilaista uuttamista, kuten orgaaninen uutto, kuumavesiuutto ja kuuma alkoholiuutto. Kaikki SuperLemonin tuotteet on valmistettu kotimaassa ja extraktioissa käytetyt raaka-aineet ovat myös Suomesta, koska maamme pohjoisosissa on erittäin puhdas ilmasto ja maaperä.

SuperLemon Chaga Extract on erittäin vahva triplauutettu pakuriuutetiiviste, jossa on tallella lähes kaikki pakurin sisältämät vaikuttavat ainesosat ja vielä hyvin imeytyvässä muodossa. Triplauutetun pakurikäävän valmistaminen on paljon aikaa vievä ja erittäin vaativa prosessi, jossa on useita eri valmistusvaiheita.

Metsästä kerätyt tuoreet pakurikäävät puhdistetaan aluksi huolellisesti, jolloin niistä poistetaan kellertävä ravintoköyhä osa. Samalla poistetaan myös naava, tuohi, sammal ja neulaset. Tämän jälkeen käävät käyvät läpi kaksi eri 30 tuntia kestävää kuivausvaihetta. Tämä kaksivaiheinen kuivaus tehdään niin että ensimmäisen kuivauksen jälkeen suoritetaan jäähdytys, jonka jälkeen lämpötila nostetaan uudelleen takaisin alkuperäiseen 50 celsiusasteen kuivatuslämpötilaan. Kuivauksen välissä tehdyllä jäähdyttämisellä varmistetaan että sieneen ei jää lainkaan aktiivista vettä, joka voi aiheuttaa käävän homehtumisen. Kuivausvaiheen jälkeen maksimissaan 2 % kosteuden omaava kääpä jauhetaan hyvin hienoksi jauheeksi.

Ensimmäisenä on edessä niin kutsuttu orgaaninen uutto, jolloin hienoksi jauhettu pakurikääpäjauhe sekoitetaan kylmään etanoliin, jonka alkoholipitoisuus on 97 %. Tämä uuttaminen kestää vähintään kaksi viikkoa, jonka jälkeen ylimääräinen neste seulotaan pois. Saadulle lietemassalle tehdään seuraavaksi hallittu kuumavesiuutto, jossa massa sekoitetaan 77-asteiseen veteen, jonka jälkeen nestettä haudutetaan niin kauan että uute haihdutetaan yhteen kuudesosaan alkuperäisestä nestemäärästä. Koska kiehuvassa vedessä tehty kuumavesiuutto tuhoaa lähes kaikki bioaktiiviset yhdisteet, tehdään SuperLemonin pakurikääpätuotteissa kuumavesiuutto aina alle 80-asteisessa vedessä. Näin saadaan kaikki vesiliukoiset yhdisteet, kuten esimerkiksi polysakkaridit, säilytettyä ja kehon hyödynnettäviksi. Viimeisenä tehdään 80-asteinen alkoholiuutto, jossa kaikki rasvaliukoiset yhdisteet kuten terpeenit ja sterolit saadaan bioaktiivisiksi.

Lopuksi kolmivaiheisen extraktioprosessin jälkeinen neste jäähdytetään ja seulotaan useampaan eri otteeseen, jonka tuloksena saadaan erittäin tehokas tiivistetty tinktuuri.
SuperLemonin tekemä triplauutettu pakurikääpävalmiste on huomattavasti vahvempi pitoisuuksiltaan kuin markkinoilla olevat tuplauutetut pakurikääpätuotteet.

Triplauutettu pakurikääpävalmiste

 • Vahvempi kuin markkinoilla myytävät tuplauutetut versiot
 • Suositushinta 29,90 euroa
 • Läpikäynyt orgaanisen uuton, kuumavesiuuton ja alkoholiuuton
 • Jäähdytetty ja seulottu useaan otteeeseen, jolloin lopputuloksena supervahva uute
 • Päiväannoksessa on minimissään 250 mg pakuriuutetta (30 tippaa)
 • Yhtä litraa kohden käytetään 4,6 kg kuivaa pohjoisen pakurikääpää, mikä vastaa 8 kiloa etelän kosteata pakuria
 • Täysin kotimainen tuote valmistusta ja raaka-aineita myöten
 • Laadukas Miron Violet Glass -lasipullo, missä pipettiannostelija
 • Huom! Pakurikääpää ei sovi käyttää samanaikaisesti antibioottien ja suonensisäisesti annettavan glukoosin kanssa, koska ne toimivat pakurikäävän vastavaikuttajina
 • Myös sieniallergikkojen tulee välttää pakurikäävän käyttöä
 • Saattaa vahvistaa antikoagulanttien vaikutusta
 • Yksikköhinta 598,00 euroa/ltr

Käyttöohje:

 • 15 tippaa suoraan kielen alle tai sekoitettuna haluamaasi nesteeseen 2 kertaa päivässä
 • Voit nauttia myös pienempää annosta

Pakkauskoko:

 • 50 ml pullo

€ 29,90

Lisätietoa...

Featured Products, SUPERFOODIT, Pakurikääpä
Product
 

Canvas taulu Auringonkukkapelto 417

Auringonkukkapelto-aiheinen canvastaulu on tyylikäs sisustuselementti niin kotona kuin toimistossakin, joka on saatavana 116:sta eri variaatiossa väliltä 25x25 cm ja 135x250 cm. 

Kuva vedostetaan parhaalle taidecanvakselle, joka pingoitetaan 20 mm tai 40 mm vahvuiseen kiilakehykseen.

Uutuus! NoVoice akustiikkataulu on tyylikäs akustoiva canvastaulu, joka absorboi tehokkaasti tilan ääniaaltoja. Hinta alkaen 36,90€ - Paras äänenvaimennusluokka A.

Canvastaulut toimitetaan ripustusvalmiina ja ilman toimituskuluja! Meiltä saat markkinoiden laadukkaimman tuotteen.

Auringonkukkapelto on vain yksi tuhansista kuvavaihtoehdoistamme. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti itseäsi miellyttävän kuvan. Canvastaulun hinta alkaen 27,90€ - Tilaa heti!

€ 27,90

Lisätietoa...

Canvas taulut mallisto ja kuvagalleria
Product
 

Kids Bubble Ball Toy Giant Inflatable Water Beach Ball Soft Rubber Ball Jelly Balloon Balls for Kids Outdoor Party Lightinthebox

Gender:All; Theme:Ball; Material:Rubber; Age Group:Kid's; Age:7 years; Features:Decompression Toys,Focus Toy,Portable; Net Dimensions:0.0000.0000.000; Package Dimensions:0.0000.0000.000; Net Weight:0.000; Listing Date:03/29/2021; Special selected products:COD

€ 6,49

Lisätietoa...

Toys Hobbies Toys Games Pools Water Fun Water Toys
Product
 

Ferm Living Hem matto, 200 x 300 cm, hiekka

Ferm Livingin Hem-matto hyödyntää näppärästi kulutuksesta jäänyttä muovia: se on käsinkudottu uudelleenkäytetystä PET-langasta. Kestävän materiaalinsa lisäksi maton pinta on miellyttävän pehmeä kuin tavallisessa villamatossa, ja se toimii jalkojen lämmittäjänä niin sisällä kuin ulkona. Leikkisät, epäsymmetriset hapsut tuovat mattoon särmikästä eloa ja käsintehtyä vivahdetta. Luonnonläheisen sävyinen Hem-matto ihastuttaa niin olo- kuin makuuhuoneessa.

€ 545,00

Lisätietoa...

Kodintekstiilit Matot
Product
 

Treenikehikko MARBO Sport

Lisätietoa saat asiakaspalvelustamme. Avoinna arkipäivisin 8.00-17.00 | info@on24.fi | (09) 7479 0201

€ 1.159,90

Lisätietoa...

MarboSport
Product
 

Lasten uima allas Just so Fruit

uima-allas sopii lapsille 2+ vuoden iästä alkaen ; mitat: Ø 122 cm, korkeus 25 cm ; varoitus: käyttö vain aikuisen välittömässä valvonnassa! ; sisältää korjaussetin ; tilavuus: 150 L vettä

€ 10,62

Lisätietoa...

Aktiviteetit Trampoliinit, uima altaat
Product
 

Brooklyn gym pants, black

Better Bodies Brooklyn Gym Pants treenihousut ovat miellyttävät päällä ja samalla tyylikkään näköiset. Housut eivät ole löysät eikä kireät, vaan juuri sopivat. Jos haluat näyttää entistä tyylikkäämmältä vedä lahkeita hieman ylöspäin pohkeen kohdalle ja yhdistä mageisiin tennareihin!      Istuvat leikkaukset, mukavat päällä ja hyvin hengittävät. Vetoketjutaskut molemmin puolin. Heijastavat printit pohjeissa, toimii vaikka iltahämärissä lenkkipoluilla. Materiaali: 94% Polyesteri, 6% Elastaani Valmistaja: Better Bodies

€ 44,95

Lisätietoa...

Aminoporssi fi Housut
Product
 

Fiskars Functional Form yleisveitsi, 20 cm

Yleisveitsi kaikkeen leikkaamiseen keittiössä.

€ 22,90

Lisätietoa...

BandCompany Kokkiveitset
Product
 

Metabo pistosahanterälajitelma puu, metalli ja muovi 10kpl

Metabo pistosahanterät puulle, metallille ja muoville! Tässä on erinomainen ja monipuolinen pakkaus, josta löydät takuulla työhösi sopivan ja käyttöä kestävän sahanterän.

€ 15,95

Lisätietoa...

Eville Työkalut
Product
 

ISO Complex, 2000g

ISO COMPLEX - Elit Nutritionin ensiluokkainen proteiini-isolaatti, jolla on erinomainen aminohappoprofiili.

€ 77,90

Lisätietoa...

Fitnesstukku Lisäravinteet Proteiinijauheet Heraproteiini
Product
 

Natural Bootcamp verkkovalmennus

12 viikon Natural Bootcamp -verkkovalmennus  Palaudu nopeammin, nuku syvemmin, liiku kevyemmin ja ole vireämpi!  Kun maksat valmennuksen, saat tilausvahvistuksen jossa on linkki valmennuksesi aktivointiin. Tarkista siis tilausvahvistuksesi. Se saattaa olla myös roskapostissa. Kurssin voi maksaa verkkomaksuna tai laskulla.Tutustu kurssin sisältöön tästä!

€ 147,00

Lisätietoa...

Foamroller
Product
 

Harman Kardon Enchant Subwoofer Graphite Soundbar kaiuttimet Ja Subwooferit

Harman Kardon Enchant -subwoofer tehostaa Enchant 1300- tai 800-soundbarin bassotoistoa. Näyttävän, 10 tuuman bassoelementillä varustetun Enchant-subwooferin langattomuus helpottaa sen sijoittamista kotiteatteriin.

€ 699,00

Lisätietoa...

HarmanKardon fi Soundbar kaiuttimet ja subwooferit
Product
 

Brother Brother LC129XLBK Mustepatruuna musta, 2.400 sivua

Mustepatruuna - tulostinvalmistajan alkuperäispatruuna. Sopii vaativimpiin tulostustarpeisiin kun tarvitset korkealaatuisia ja pitkäkestoisia tulosteita. Ilmoittaa tulostimelle mustepinnan tason.

€ 39,44

Lisätietoa...

Inkclub Musteet
Product
 

Axis Cross Line Detection

Axis Cross Line Detection

€ 29,50

Lisätietoa...

Kodinelektroniikka Axis
Product
 

Retro metallijuliste VW T2 Bulli 30x40 cm

valmistettu 0,5 mm paksusta pellistä ; kulmissa poratut reiät ; CMYK väri takaa terävän ja selkeän kuvan ; kohokuvioitu ; mitat: 30x40x0,05 cm

€ 22,14

Lisätietoa...

Kodinsisustus Taulut ja tarrat
Product
 

Hot wire shottijuomapeli

Kenellä tärisee käsi ja kuka kumoaa shotit?

€ 15,90

Lisätietoa...

Lahjatavarat Bileiden buustaajat
Product
 

Bambu juomamuki Orava Fillikid

pikkulapsen hauska juomamuki bambukuitua ; mukana pilli ; mukavat kahvat, jotka on suunniteltu juuri lapsen pienille käsille ; tilavuus 300 ml ; pestävissä astianpesukoneessa

€ 9,45

Lisätietoa...

On24 vauvantarvikkeet Ruokailutarvikkeet, syöttötuolit
Product
 

Yogitoes Skidless Yoga Towel joogapyyhe (Serene)

Erittäin suorituskykyinen pyyhe esim. hot joogaan. 

€ 55,00

Lisätietoa...

Pilatestarvikkeet Matot
Product
 

Lasten rullaluistimet La Sports Canvas JR 38

laakerit: ABEC 5 ; renkaat: PU 82A ; renkaan koko: 58 x 32 mm ; etujarrut ; vastaa Eurooppa-standardia EN 13899 ; käyttäjän enimmäispaino 60 kg ; väri: roosa

€ 71,63

Lisätietoa...

Polkulaitteet
Product