Kuvalliset keittiön välitilan ja kylpyhuoneen seinälevyt omasta kuvasta mallistosta

Teetä nyt upea kuvallinen seinälevy omasta kuvasta, tai valitse kuva mallistosta, liitä tällöin valitsemasi kuvan nimi/numero tämän tuotteen lisätietoihin.

Tuote käy keittiön välitilanlevyksi tai päällystät sillä helposti vaikka kylpyhuoneen seinät. Kuvallisen seinälevyn voit asentaa kiinteästi muihinkin tiloihin.

Kuvallinen seinälevy suoravedostetaan 3 mm vahvuiseen Premium alukomposiittilevyyn, joka on lämmön- ja vedenkestävä. Suoravedostus takaa laadukkaan värientoiston ja satiinimatan pinnan, sekä keston kaikissa tiloissa. Seinälevy on helppo pitää puhtaana, ja se on vaivaton kiinnittää seinään asennusliimalla tai silikonilla. Läpivientien teko onnistuu sujuvasti esim. reikäporalla. Maksimi levykoko 150×300 cm, levyjä voidaan yhdistää suuremmaksi kokonaisuudeksi - sauma on huomaamaton.

Kuvallisen seinälevyn omasta kuvasta/mallistosta saa omilla mitoilla, hinta vain 299€ neliömetri. Valitse hintavalikosta kokoasi lähin vastaava neliömäärä ylöspäin pyöristettynä ja ilmoita levyn tarkat mitat lisätiedoissa.

Nyt ilmainen toimitus! Piristä heti asuntosi tunnelmaa ja tilaa nyt upea kuvallinen seinälevy.

€ 299.00

Lisätietoa...

Abstraktitaide Keittiön välitilanlevyt Seinälevyt
Product
 

Jai, koko 45 x 120 cm, akryyli kankaalle, Sebastian Isokangas

Rauhallinen abstrakti teos on tehty taidecanvakselle akryyliväreillä. Rauhoittavat sävyt hehkuvat teoksesta, myös reunat maalattu. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 300.00

Lisätietoa...

Abstraktitaide Abstrakti taide
Product
 

London, koko 90 x 90 cm, akryyli kankaalle, Sebastian Isokangas

Tyylikäs abstrakti teos on tehty parhaalle taidecanvakselle akryyliväreillä. Upeat kuviot ja aistikkaat sävyt hehkuvat teoksesta, myös reunat on maalattu. Taulun voi asettaa miten päin vain, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 300.00

Lisätietoa...

Abstraktitaide Abstrakti taide
Product
 

Energy, koko 50 x 150 cm, akryyli kankaalle, Sebastian Isokangas

Upea abstrakti teos on tehty aidolle taidecanvakselle öljy- ja akryyliväreillä. Intensiiviset värit hehkuvat teoksesta. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 300.00

Lisätietoa...

Abstraktitaide Abstrakti taide
Product