Exit Contour 2,44m trampoliinin turvaverkko

Contour  on huippulaadukas turvaverkko joka sopii Exit Interra 2,44m leveään maatrampoliiniin. Turvaverkko kiinnitetään putkiin lasikuiturenkaan avulla. Lasikuiturengas pitää verkon hyvin paikoillaan! Suosittelemme turvaverkon hankkimista aina trampoliinin ostamisen yhteydessä Tuote toimitetaan rahdilla kotipihalle!

€ 209.00

Lisätietoa...

Tasapeli Trampoliinin turvaverkot
Product
 

Exit Coppa 2,2x1,7m jalkapallomaali tarkkuusseinällä

Siisti musta futismaali tarkkuusseinällä! Exit Coppa lasten jalkapallomaali on teräksinen malli, jossa tulee vakiona mukaan tarkkuusseinä. Tämän maalin parissa on hauskaa vedellä ja mitata samalla kuinka osuu kun tähtäimessä on reikä yläkulmassa. Maali on muotoiltu tyylikkään näköiseksi ja se istuu suomalaiseen pihamaisemaan sulavasti. Exitin todella kätevä patentoitu maahankiinnitysmekanismi pitää maalin tukevasti paikallaan kovissakin vedoissa. Huippu hauska uutuus lapsille! Maalin koko 2,2x1,7m Tarkkuusseinä tulee vakiona mukaan! Coppa lasten maali on näppärän kokoinen jokaiselle pihalle! Erittäin tyylikäs muotoilu! Maksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Toimitusaika 3-7 arkipäivää Coppa jalkapallomaali on leveydeltään 220cm ja korkeudeltaan 170cm. Tätä maalia ei kannata ohittaa kun kotipihan kanuunat harkitsevat futismaalin ostoa Tilaa Exit Coppa futismaali lapsille ja takapihalla viihdytään taatusti!

€ 219.00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallomaalit
Product
 

Exit Multisport 5000 monipeliverkko

Kolme yhdessä! Huippu hyvää palautetta saaneella monipeliverkolla pelaat kotona lentopalloa, tennistä ja sulkista! Tämä verkko on tukeva eikä huoju. Kätevät ankkurit ja verkon alaosan tukirauta pitävät verkon tukevasti kiinni! Exit Multisport 5000 verkkosetti on näyttävän näköinen ja monipuolinen ratkaisu kotipihoille, urheiluseuroille ja yhdistyksille. Tätä verkkosettiä voi käyttää mm. lentopalloon, sulkapalloon, tennikseen, futislentikseen. Verkon korkeuden pystyy säätämään helposti mieleisekseen. Kiinnitä tukevasti maahan ja pelit voivat alkaa! Näyttävä iso monipeliverkko! Käytä sisällä salissa tai ulkona kentällä! Korkeudensäätö seuraaviin korkeuksiin 100 - 172 - 243cm Kiinnitä tukevasti maahan! Erittäin vahva verkko! Tyylikäs design! Täydellinen valinta omalle pihalle, mökille tarjoamaan lapsille tekemistä! Tämän ääressä pystytte pelaamaan useita lajeja! Järjestä 5-ottelu!

€ 219.00

Lisätietoa...

Tasapeli Monipeliverkot
Product
 

Jalkapallomaali Avyna keskikoko

Kotipihojen tykittäjille! Keskikokoinen futismaali on lähes juniorimaalin kokoinen (2,55m x 1,55m). Tämä keskikoon futismaali käy niin nappulaliigan Maradonille kuin myös jo vähän varttuneillekin pallotaitureille. Jämäkät runkoputket tekevät tästä jalkapallomaalista pihapelien kestosuosikin. Erinomainen maali pihalle Nopea koota ja helppo säilyttää Kestävä Heti toimitukseen!

€ 219.00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallomaalit
Product
 

Vauvakeinu EXIT Aksent

Vauvakainu on kaikkein pienimpien lasten keinu!EXIT Aksent on perheen kaikkein pienimmille tarkoitettu vauvakeinu sisä- ulkokäyttöön. Omalla pihalla on mukavaa harjoitella keinumaan tutussa ympäristössä. Lapsen hymy on hurmaava, kun hän opettelee keinumisen saloja. Keinuminen tarjoaa kivaa tekemistä! Näppärän kokoinen Rakenne kestävää puuta Valitse istuimen väri - Istuimen saa vihreänä tai pinkkinä. Tukevaa pohjoismaalaista mäntyä! Toimitus 7-14 arkipäivää! Tilaa keinusi vauvalle jo tänään!

€ 219.00

Lisätietoa...

Tasapeli Keinut
Product
 

Pienpelimaali Exit Gio 3x1m

Exit Gio 3x1m jalkapallomaali pienpeleihin! Exit Gio jalkapallomaali on suunniteltu pienpeleihin helposti liikuteltavaksi ja säilytettäväksi. Täydellinen jalkapallomaali jokaiselle jalkapalloseuralle junioreiden pienpeleihin. Tämä pienpelimaali  on kooltaan 3x1m ja maalin takareunassa on 2kpl siirtorenkaita jotka tekevät maalin siirtämisestä helppoa ja vaivatonta. Nämä maalit ovatkin erittäin hyvä ja edullinen valinta jalkapallokentälle jakamaan kenttää harjoituksiin ja monipuolistamaan pelaajien harjoittelua. Pienpelejä pelataan pienellä kentällä jolloin pelaajille tulee paljon pallokosketuksia, mikä parantaa huomattavasti junioripelaajien pallohallintaa ja tekniikkaaHelppo siirrellä ja iso määrä maaleja menee todella pieneen tilaan!Hanki seuralle tai kotiin!Kestävä verkko ja metallinen ø45x1.5mm runkoputki on kalvanoitu ja pulverimaalattu tyylikkään vihreäksiVerkko on erittäin kestävä - suunniteltu ja testattu kestävään kovimmatkon potkutTiheä verkko estää verkoissa kiipeilyn. Tämä tekee näistä verkoista turvalliset ja pitkäikäiset Tilaa heti tai pyydä tarjousta isommasta määrästä Exit Gio pienpelimaaleja!

€ 219.00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaali Garlando Field Match Pro

Kotipihamaalien kruunaamaton kuningas! Garlando Field Match Pro (300 × 200 × 120 cm) on tyylikkään näköinen, tukeva runkoinen ja kaiken lisäksi jäätävän hyvä futismaali kaikille pihapelien ystäville. Näppärä kasata ja koota pelivalmiiksi. Tämä Garlandon futismaalien prinssi sopii hyvin ominaisuuksiensa puolesta koviin takapihan mestaruuspeleihin. Onko takapihasi ilman jalkapallomaalia - Tilaa omasi jo tänään!LOPPUUNMYYTY!

€ 229.00

Lisätietoa...

Tasapeli Etusivu
Product
 

Koripalloteline Garlando Detroit

Katukoriksen junioritähdille! Garlando Detroit on kotipihalle tarkoitettu tukeva koripalloteline. Se soveltuu hyvin myös pihan pienemmille, sillä se on mahdollista säätää jopa 210cm korkeudelle. Garlando Detroit mahtuu pieneenkin tilaan ja siirtyy helposti kuljetusrullien avulla paikasta toiseen. Telineen korkeus säädettävissä 210cm - 260 välille Helppo siirtää kurjetusrullien avulla Tilaa tämä koripalloteline jo tänään!

€ 229.00

Lisätietoa...

Tasapeli Koripallotelineet
Product
 

Salibandymaali Floorbee terminal

IFF-hyväksytty  Floorbee Terminal salibandymaali Floorbee Terminal on virallisen kokoinen kestävä salibandymaali laahusverkolla. Maali on IFF-hyväksytty ja se soveltuu virallisiin salibandyliiton järjestämiin peleihin. Maali on kokoonhitsattu ja rakenne on kestävä. Maalin mukana toimitetaan hyvä verkko sekä laahusverkko. IFF-hyväksytty virallinen pelimaali Erittäin hyvän hinta/laatusuhteen maalli Maaliin sisältyy verkko+laahusverkko Hyvä valinta:: Salibandyareenat, koulut, nuorisotilat Tilaa maali vielä tänään!

€ 230.00

Lisätietoa...

Tasapeli Salibandymaalit
Product
 

Exit Contour 3,05m trampoliinin turvaverkko

Contour  on huippulaadukas turvaverkko joka sopii Exit Interra 3,05m leveään maatrampoliiniin. Turvaverkko kiinnitetään putkiin lasikuiturenkaan avulla. Lasikuiturengas pitää verkon hyvin paikoillaan! Suosittelemme turvaverkon hankkimista aina trampoliinin ostamisen yhteydessä

€ 239.00

Lisätietoa...

Tasapeli Trampoliinin turvaverkot
Product
 

Hiekkalaatikko Exit Aksent XL

Pihaleikit on parhaita! Exit Aksent XL on iso hiekkalaatikko lapsille pihaleikkeihin. Lapset rakastavat hiekalla leikkimistä ja omalle pihalle sijoitetulla hiekkalaatikolla rakennetaankin mahtavimmat hiekkakakut, leikitään autoilla ja nautitaan kesästä. Kannellinen malli: Voit sulkea kannen mikä pitää roskat poissa hiekasta. Kannesta saa kaksi penkkiä mikä tekee tällä hiekkalaatikolla leikkimisestä vielä hauskempaa Koko 132x136cm Kysy lisää toimitus aikatauluista! Tilaa tämä pihaleikkipaikkojen kuningas heti!

€ 239.00

Lisätietoa...

Tasapeli Hiekkalaatikot
Product
 

Exit Contour 214x366cm suorakaide maatrampoliinin turvakehä

Contour  on huippulaadukas turvakehä joka sopii Exit Interra suorakaide maatrampoliiniin jonka koko on 214x366cm. Turvaverkko kiinnitetään putkiin lasikuiturenkaan avulla. Lasikuiturengas pitää verkon hyvin paikoillaan! Suosittelemme turvaverkon hankkimista aina trampoliinin ostamisen yhteydessä Maksa helposti Klarnalla! Nopea toimitus (4-10 arkipäivää) Tilaa tämä turvakehä vielä tänään!

€ 249.00

Lisätietoa...

Tasapeli Trampoliinin turvaverkot
Product
 

Exit Contour 3,66m trampoliinin turvaverkko

Exitr Contour on laadukas turvaverkko, joka sopii Exit Interra 3,66m leveään maatrampoliiniin. Turvaverkko kiinnitetään putkiin lasikuiturenkaan avulla. Lasikuiturengas pitää verkon hyvin paikoillaan ja se näyttää erittäin hyvältä! Suosittelemme turvaverkon hankkimista aina trampoliinin ostamisen yhteydessä Maksa helposti Klarnalla! Toimitusaika 4-10 arkipäivää! Tilaa tämä turvaverkko vielä tänään!

€ 249.00

Lisätietoa...

Tasapeli Trampoliinin turvaverkot
Product
 

Jalkapallomaali ItsaGoal uPVC 2,4m x 1,8m

Näpsäkkä jalkapallomaali kantokassilla! Nurmi vihertää ja pelaamaan pitäisi päästä? ItsAGoalin uPVC on 2,4 metriä leveä ja 1,8m korkea maali mahtuu loistavasti kotipihalle ja matsit saavat alkaa. Kesäpäivät sujuvat hauskasti pelaillessa ja nauttiessa raikkaasta ulkoilmasta. Kovamuovimaali on tukevaa tekoa ja sopii hyvin niin seura- kuin kotipihakäyttöönkin. Tämä jalkapallomaali on nopea kasata pelivalmiiksi ja takaisin säilytyskassiin. Yläriman ja tolppien paksuus ovat 68mm. Ylärima on valmistettu yhdestä osasta. Maali on helppo asentaa ja hyvä kevytrakenteinen vaihtoehto, kun maali halutaan ottaa mukaan puistoon, mökille tai treenikentälle. Helppo kasata ja säilyttää Sopii kotipihallle, seurakäyttööön laadukas ja kestävä {Banner(id:'78')} Tilaa tämä näppärä maali!

€ 249.00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallomaalit
Product
 

Exit kickback Omni trainer palautusseinä rebounder harjoitusväline

Exit Kickback Omni-trainer palautusseinä Exit Kickback Omni-trainer on täysin uniikki harjoitusväline jonka avulla harjoittelet ja kehität taitojasi useissa eri pallolajeissa. Omni-Trainer palautusseinä / Rebounder palauttaa sivusyrjällä tehdyn syötön tehden siitä supertuotteen jalkapalloa harrastavalle juniorille. Koko: 112x71cm (vihreä) , 130x119cm Musta Omni-trainerin kulma on säädettävissä (voit vaikuttaa siihen miten pallo palautuu) Vihreä seinä mahdollistaa pallon palautumisen täysin suoraan tehden siitä erinomaisen harjoitteluvälineen jalkapalloon (sivusyrjäsyötöt) Kenttäpelaaja: Harjoittele syöttöä, pallon vastaanottoa, puskua, volleyta, sivusyrjää Maalivahti: Reaktiot, torjunnat (musta puoli palauttaa palloa epäsäännöllisesti, mikä mahdollistaa torjuntojen omatoimisen harjoittelun). Tilaa tämä monipuolinen rebounder/palautusseinä vielä tänään motivoituneelle harjoittelijalle! Tilaa omasi!

€ 249.00

Lisätietoa...

Tasapeli Palautusseinät
Product
 

Tarkkuusseinä 5x2m jalkapallomaaliin

Erittäin laadukas tarkkuuseinä 5x2m jalkapallomaaliin. Tarkkuuseinä tarjoaa todella hauskaa tekemistä jalkapalloa pelaaville junioreille. Kenellä on joukkueen tarkin veto? Kuvasta poiketen mallissa on 5-reikää! Laadukas, kestävä materiaali Tilaa tämä tuote vielä tänään!

€ 249.00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallotarvikkeet
Product
 

Maastokuvioitu trampoliinin reunapehmuste 4,3m

Reunapehmuste 4,3m leveään trampoliiniin Armeijahenkinen reunapehmuste! Reunapehmuste suojaa hyppijöitä trampoliinin runkoputkilta ja jousilta ja se onkin tärkeä turvavaruste trampoliinissa.. Reunapehmusteella voit erottua myös persoonallisesti. Maastokuvioitu reunapehmuste antaa rouhean ilmeen pomppupaikalle. Jos sinulla on käytössäsi trampoliini, jossa on kulunut, huonosti paikallaan pysyvä tai kokonaan rikkinäinen pehmuste on aika vaihtaa se uuteen. {Banner(id:'78')}

€ 259.00

Lisätietoa...

Tasapeli Trampoliinin reunapehmusteet
Product
 

Exit Contour 244x427ccm suorakaide maatrampoliinin turvakehä

Contour  on huippulaadukas turvakehä joka sopii Exit Interra suorakaide maatrampoliiniin, jonka koko on 244x427cm. Turvaverkko kiinnitetään kehäputkiin lasikuiturenkaan avulla. Lasikuiturengas pitää verkon hyvin paikoillaan! Suosittelemme turvaverkon hankkimista aina trampoliinin ostamisen yhteydessä Maksa helposti Klarnalla! Nopea toimitus (4-10 arkipäivää) Tilaa tämä turvakehä vielä tänään!

€ 269.00

Lisätietoa...

Tasapeli Trampoliinin turvaverkot
Product
 

Roberto Sport Roby pöytäfutis lapsille

Roberto Sport Roby on minikokoinen pöytäfutis lapsille! Kehittyäkseen todelliseksi mestariksi on harjoittelu aloitettava nuorena. Meillä on ilo tarjota perheen pienimpien käyttöön suunniteltu pöytäfutis. Tarkoitettu 3-6 vuotiaille Erittäin hyvä joululahja lapselle Mallissa on vakiona teleskooppitangot vahinkojen välttämistä varten. Nopea toimitus! Tilaa tämä pirtsakka pöytäfutis lahjaksi jo tänään!

€ 269.00

Lisätietoa...

Tasapeli Etusivu
Product
 

Taustaverkko Exit Backstop 9x3m

Säästä naapurin palkintopetuniat! Exit taustaverkko 9x3m on täydellinen pallonpysäyttäjä maalin ja pelikentän taakse. Pihapeleissä ja treeneissä pelipallo välillä lipsahtaa maalikehikon ohi iloisesti viuhuen. Maalin taakse sijoitettava taustaverkko säästää pelurit rikkinäisiltä ikkunalaseilta sekä muilta vaaratilanteilta. Tämä taustaverkko sopii jalkapallo- , koripallo-, käsipallo- sekä lentopallopeleihin.Pysäyttää tehokkaasti pallot viuhumasta pöpelikköön! Kiinnitä tukevasti maahan mukana tulevalla maa-ankkuroinnilla! Koostuu kolmesta 3x3m kokonaisuudesta, jotka ovat kiinni toisissaan! Tyylikäs ulkomuoto ja väri pitää pihan rauhallisen värisenä! Runko galvanoitua metallia! Maksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla) Tilaa tämä tuote vielä tänään! Kokonaispinta ala huimat 27m2!

€ 269.00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallo
Product
 

Exit Contour 4,27m trampoliinin turvakehä

Contour  on huippulaadukas turvakehä joka sopii Exit Interra 4,27m leveään maatrampoliiniin. Turvaverkko kiinnitetään kehäputkiin lasikuiturenkaan avulla. Lasikuiturengas pitää verkon hyvin paikoillaan! Suosittelemme turvaverkon hankkimista aina trampoliinin ostamisen yhteydessä Maksa helposti Klarnalla! Nopea toimitus (4-10 arkipäivää) Tilaa tämä turvakehä vielä tänään!

€ 279.00

Lisätietoa...

Tasapeli Trampoliinin turvaverkot
Product
 

Maatrampoliini Exit Silhouette 2,4m turvakehällä

Pieni maahan upotettava trampoliini! Exit Silhuoette maatrampoliini-sarjan pienin pyöräe malli on halkaisijaltaan 2,44m. Tämä turvaverkolla varustettu malli on väriltään tyylikkään musta ja kaarevat turvakehän putket tekevät mallista erittäin näyttävän näköisen. Maatrampoliinia varten tulee kaivaa kuoppa (Leveys 194cm, syvyys min. 65cm) Tyylikäs musta trampoliini edulliseen hintaan. Erittäin hyvä hinta/laatusuhde Maksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Tilaa tämä tyylikäs pieni sähäkkä maatrampoliini kotiin vielä tänään!

€ 279.00

Lisätietoa...

Tasapeli Trampoliinit
Product
 

Pieni trampoliini Exit Silhouette 183cm turvakehällä

Todellinen pienen pihan trampoliinipaketti! Etsitkö tyylikkään näköistä pientä trampoliinia pienille lapsille? Exit Silhoutte-trampoliinisarjan pienin trampoliini on leveydeltään 183cm ja se mahtuukin helposti pihaan missä tilaa on vähän. Tyylikäs trampoliini on saatavilla kolmena värinä: Musta, Limen vihreä sekä pinkki. Modernin tyylikäs ulkoasu sopii hyvin pihalle ja malli tarjoaa todella hauskoja turvallisia hyppyhetkiä perheen lapsille,. Mattamusta väri yhdistettynä tyylikkäisiin vihreän värisiin yksityiskohtiin tekevät tästä todella tyylikkään valinnanPienni trampoliini mahtuu helposti pihalle!Kaavevat ulkoneava turvakehän putket ovat tyylikkäät ja ovat myös todella turvallisetTodella hyvä hinta/laatusuhde!TÜV, CE, GS, EN 71 hyväksytty - Maksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla)Nopea toimitus - tuotteen toimitusaika 3-8 arkipäivää Toimitusaika 2-8 arkipäivää!

€ 279.00

Lisätietoa...

Tasapeli Trampoliinit
Product
 

Salibandymaali 160x115cm (IFF hyväksytty)

IFF virallinen maali salibandyyn erittäin edulliseen hintaan! IFF kilpailukäyttöön hyväksymä virallisen kokoinen salibandymaali on mitoiltaan 160x115cm kokoinen. Voi käyttää tätä edullista maalia kaikissa virallisissa salibandyotteluissa niin junioreiden kuin aikuistenkin peleissä. Tässä maalissa on musta verkko, joka valmiiksi kiinnitettynä paikoilleen. Erinomainen valinta paikkoihin, joissa pelataan kovatasoisia salibandyotteluita. Verkko ja laahusverkko kuuluvat hintaan ja ovat valmiiksi kiinnitettynä. Heti käyttövalmis maali! Kysy tarjousta isommasta määrästä maaleja! Kestävä maali edulliseen hintaan Kansainvälisen salibandyliiton (IFF) hyväksyntä Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Tilaa tämä maali vielä tänään! Jos haluat tuotteen sähköisellä laskutuksella - laita yhteydenotto!

€ 289.00

Lisätietoa...

Tasapeli Salibandymaalit
Product
 

Exit Rapido harjoittelukehä jalkapalloilijalle

Exit Rapido Foot-Skills Trainer -harjoittelukehä on täydellinen tuote jalkapalloilijalle Treenaa tekniikkasi huippuunsa innovatiivisessa kuusikulmiossa! Exit Rapido on kesän 2016 kuuma uutuus, jolla saat tehokasta harjoittelua kotipihalla, mökillä tai vaikkapa treenikentällä. Se parantaa pallokosketuksen pehmeäksi, kuin ammattipelaajilla! Kehän ansiosta pelaajat oppivat pysymään koko ajan varpaillaan ja olemaan valmiina ottamaan pallo vastaan ja syöttämään sen yhä uudestaan. Tämän tuotteen avulla syöttö, vastaanotto ja liikkuminen kehittyvät täysin uudelle tasolle! Tee itsestäsi parempi pelaaja! Kehittää pelaajan pallon vastaanottoa, syöttämistä ja luonnollista liikettä pallon kanssa! Rapidolla harjoittelussa pallokosketuksia tulee suuri määrä pienessä ajassa! Kolme normaalia seinämää sekä kolme verkolla varustettua nopeammin palauttavaa seinämää.  Tekniikka paremmaksi lyhyessäkin ajassa! Nopea asentaa valmiiksi ja mahtuu kuljetettavaksi normaaleissa henkilöautoissa Nopea toimitus kotipihalle (3-7 arkipäivää) Maksa helposti Klarnalla (osamaksulla /laskulla) Aktiivisille ja eteenpäin pyrkiville junioreille mahtava treeniväline! Tilaa harjoittelukehä nyt!

€ 299.00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallo
Product
 

Jalkapallomaali Avyna Iso

Maalitykeille ja sellaisiksi aikoville! Avyna iso jalkapallomaali on juuri sopivan kokoinen kotipihalle. Maalin kehikko galvanoitua säänkestävää terästä ympärivuotiseen käyttöön. Tähän maaliin voi huoletta laukoa kovempaakin. Verkko on erittäin vahvaa 4mm HD-verkkoa. Runko erittäin kestävävää trampoliiniputkeaSisä- ja ulkopuolelta galvanoitu runkoErittäin kestävä  maali ympärivuotiseen käyttöönSuosittu 3x2m koko! Kestävä ja tukeva jalkapallomaali: Helppo koota, purkaa ja säilyttääMaksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla)Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Jos haluat ostaa lapsille kerralla hyvän ja  kestävän maalin ympärivuotiseen käyttöön niin Avyna 3x2m teräsmaali on todella hyvä valinta. Maalissa on HD 4mm superlaadukas verkko joita näkee yleensä ainoastaan julkisen puolen maaleissa. Heti toimitukseen!

€ 299.00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallo
Product
 

Koripalloteline Garlando San Jose

Koripalloteline laadun ystävälle! Garlando San Jose on hyvä ja kestävä koripalloteline kotitalouksien pihapeleihin. Pelaa kuten mestarit ja harjoittele heittoasi kunnes vain korisukka heilahtaa. Tämä koripalloteline on varustettu jämäkällä rakenteella. Jalusta täytetään joko vedellä tai hiekalla. Jalustasta nouseva pyöreä runkoputki on 7,5cm paksuinen ja päällystetty mustalla pulverimaalilla. Heti toimitukseen - tilaa jo tänään!

€ 299.00

Lisätietoa...

Tasapeli Koripallotelineet
Product
 

Salibandymaali Reactor Match Official (IFF hyväksytty)

Reactor Match Official on virallisen kokoinen salibandymaali, jolla on kansainvälisen salibandyliiton hyväksyntä. Tämä on oikea valinta maaliksi turnauskäyttöön salibandyliiton järjestämiin peleihin. Kestävänä ja laadukkaana maalina tämä on hyvä valinta kouluun ja nuorisotilaan Kansainvälisen salibandyliiton (IFF) hyväksymä maali Tämä on oikea valinta turnauskäyttöön Erittäin laadukas maali kestävällä verkolla Laahusverkko sulkee pallot sisäänsä Tarvitsetko isomman määrän maaleja seura- koulu tai nuorisotilakäyttöön? Kysy meiltä tarjousta! Tilaa maali nyt tai kysy - kerromme mielellämme lisää tuotteesta!

€ 299.00

Lisätietoa...

Tasapeli Salibandymaalit
Product
 

Polkuauto EXIT Spider Expedition

Exit Spider Expedition on rouhea tumman vihreä polkuauto 3-8 vuotiaille lapsille. Autoa on helppo ohjata ja vahvojen OFF-road renkaiden avulla auto liikkuu helposti ja vauhdilla. Polkuautoassa on tyylikäs etuspoileri ja valot sekä vilkut. Tarkoitettu 3-8 vuotiaille lapsillePenkki säädettävissä 3 eri asentoonHelppo ohjataValot ja vilkut sisältyvätVahvat off-road renkaat ja tyylikäs maskiMaksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla)Toimitus 5-10 arkipäiväää Tilaa tämä auto lapsille vielä tänään!

€ 299.00

Lisätietoa...

Tasapeli Polkuautot
Product
 

Salibandymaila setti Reactor Street

Salibandymaila setti koulu ja nuorisotilakäyttöön! Reactor Street 12 mailan ja 6 pallon setti on hyvä valinta nuorille ja aikuisille salibandyyn. Paketti sisältää 12kpl kappaletta 96cm pitkiä mailoja. Street sarjan mailoissa on vahvistettu lapa mikä takaa hyvän kestävyyden myös katupeleihin. Mailojen varressa on hyvä grippi ja lapa on valmiiksi kaareva mikä tekee pelaamisesta mukavaa Erinomainen pelipaketti nuorisotilaan, kouluun ja muihin tiloihin missä halutaan pelata salibandyä Paketin mailojen kätisyys valmiiksi valittu (right ja left -mailojen suhde 4 ja 8 ) Mikäli haluat vaikuttaa mailojen left ja right suhteeseen - ilmoita siitä meille tilauksella Tilaa heti!

€ 300.00

Lisätietoa...

Tasapeli Salibandymaalit
Product