Reppu Kannettavalle 14,5 Musta

Reppu Notebook 14,5" Musta

DELTACO notebook reppu, jopa 14,5", 2 suurta lokeroa, 5 pientä lokeroa, kantokahva, musta

Laadukas reppu kannettaville tietokoneille, joiden näytön koko on jopa 14,5". Ulkopuolelta löytyy 2 suurta ja 5 pienempää lokeroa, joka avataan ja suljetaan vetoketjulla. Yksi suurista lokeroista sisältää pienempiä lokeroita esim. lisätarvikkeille ja toiseen lokeroon löytyy tilat tietokoneelle ja muille suuremmille esineille. Laukun sisäpuoli on pehmustettu tarjoamaan paras mahdollinen suojaus. Ulkopuolelta, joka tulee lepäämään selkääsi vasten, löytyy muutama tyyny, jotta reppu tulee istumaan mukavasti. Alapuolella on 4 jalkaa, jotta repun alaosa ei vahingoittuisi pidempiaikaisessa käytössä.

Kantokahva
Alapuolella jalat
Sopii tietokoneille, joiden näyttö on jopa 14,5"

Maksimikoko kannettavalle, joka sopii: 350x30x250mm

Paino: 1300g

Ulkomitat (LxSxK): 400x240x420mm

€ 39,00

Lisätietoa...

24hShop Tietokonetarvikkeet Kannettavan varusteet Kannettavalau Tietokonetarvikkeet Kannettavan varusteet
Product
 

Musta design reppu usb liitännällä

Musta design reppu usb-liitännällä

Tyylikäs ja käytännöllinen reppu ulkoisella USB-liittimellä helppoa lataamista varten. Tämä monitoiminen reppu sopii yhtä hyvin kuin tietokonelaukuksi kannettavan tietokoneen tai tabletin kantamiseen töihin tai kouluun, tai pyyhkeen ja vesipullon kantamiseen seikkailuihin metsässä!

Repussa on useita lokeroita, mukaan lukien vuorattu sisälokero kannettavan tietokoneesi suojaamiseksi. Reppu on yksinkertainen ja tyylikkäästi suunniteltu ja valmistettu polyesterimateriaalista, mikä tekee laukusta erityisen kestävän ja iskunkestävän.

€ 31,90

Lisätietoa...

24hShop Tietokonetarvikkeet Kannettavan varusteet Kannettavalau Tietokonetarvikkeet Kannettavan varusteet
Product