Antrei Hartikainen Pisara lusikka, keskikokoinen, kirsikka

Puuseppämestari Antrei Hartikaisen Pisara-lusikat ovat pieniä täyspuisia lusikoita, jotka sopivat erityisesti mausteiden, suolan ja sokerin annosteluun. Kotimaisena käsityönä valmistetut kestävät puulusikat sopivat niin juhlahetkiin kuin arkikäyttöönkin. Sulavalinjaisia pikkulusikoita on saatavilla eri puulaaduista valmistettuna kolmessa eri koossa.

€ 33,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Tarjoiluvälineet Kirsikkapuu
Product
 

Iittala Citterio 98 tarjoiluvälineet, 2 kpl

Iittalan Citterio 98 -tarjoiluvälineet sopivat niin salaattiottimiksi kuin pastan tarjoiluun. Tarjoilulusikan ja -haarukan rento ja mutkaton muotokieli sopii hyvin yhteen Citterio 98 -sarjan aterimien sekä Iittalan Collective Tools -sarjan kanssa.Iittalan Citterio 98 -sarjasta on muodostunut ajaton klassikko. Mattaharjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu sarja on saanut vaikutteita perinteisistä ravintola-aterimista, ja sen reilut koot saavat aterimet istumaan käteen yhtä hyvin tyylikkäillä päivällisillä kuin ystäväpiirin rennoissa illanistujaisissa. Citterio 98 -kokoelman ovat suunnitelleet Antonio Citterion ja Glen Oliver Löw.  

€ 44,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Tarjoiluvälineet Mattaharjattu ruostumaton teräs
Product
 

Georg Jensen Bernadotte kastikekauha

Bernadotte-kastikekauha helpottaa tarjoilua juhla-illallisilla, mutta on oiva keittiöväline myös arjessa. Bernadotte-kastikekauha on täydellinen lisä yhtenäiseen kattaukseen muiden Bernadotte-tuotteiden kanssa, mutta se istuu mainiosti täydentämään myös muita aterinsarjoja.Bernadotte-sarja on todellinen skandinaavisen muotoilun klassikko, ja edelleen yksi Georg Jensenin suosituimmista sarjoista. Tyylikäs sarja on saanut nimensä alkuperäisen suunnittelijansa, Ruotsin prinssi Sigvard Bernadotten mukaan. Sarjan ensimmäiset tuotteet on suunniteltu jo 1930-luvulla, jolloin funktionalismi oli valloillaan muotoilumaailmassa. Bernadotte-sarjassa yhdistyykin sekä tuolle ajalle että suunnittelijalleen ominaisesti käytettävyys ja virtaviivainen kauneus. Bernadotte-sarja on heille, jotka arvostavat tinkimätöntä laatua ja muotoilua, joka kestää aikaa.

€ 49,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Tarjoiluvälineet Korkeakiiltoinen ruostumaton teräs
Product
 

Georg Jensen Bernadotte suolakulho ja lusikka

Georg Jensenin Bernadotte-suolakulho ja -lusikka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja koristeltu viehättävillä uurteilla. Suolan lisäksi kulho sopii myös dippien ja kastikkeiden tarjoiluun.Bernadotte-sarja on todellinen skandinaavisen muotoilun klassikko, ja edelleen yksi Georg Jensenin suosituimmista sarjoista. Tyylikäs sarja on saanut nimensä alkuperäisen suunnittelijansa, Ruotsin prinssi Sigvard Bernadotten mukaan. Sarjan ensimmäiset tuotteet on suunniteltu jo 1930-luvulla, jolloin funktionalismi oli valloillaan muotoilumaailmassa. Bernadotte-sarjassa yhdistyykin sekä tuolle ajalle että suunnittelijalleen ominaisesti käytettävyys ja virtaviivainen kauneus. Bernadotte-sarja on heille, jotka arvostavat tinkimätöntä laatua ja muotoilua, joka kestää aikaa.

€ 49,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Tarjoiluvälineet Ruostumaton teräs
Product
 

Iittala Collective Tools tarjoilulusikka, keskikokoinen

Iittalan keskikokoinen Collective Tools -tarjoilulusikka sopii niin pää- kuin sivuruokienkin tyylikkääseen tarjoiluun.Antonio Citterio ja Glen Oliver Löw loivat Iittalalle vuonna 2000 Collective Tools –sarjan, joka vakuuttaa harkitun minimalistisella muotoilullaan. Mattaharjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistetut tarjoiluvälineet ovat miellyttäviä käyttää ja sopivat saumattomasti yhteen Iittalan Citterio 98 -aterimien ja Tools-kattilasarjan kanssa.

€ 39,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Tarjoiluvälineet Mattaharjattu ruostumaton teräs
Product
 

Georg Jensen Bernadotte tarjoiluhaarukka

Bernadotte-tarjoiluhaarukassa on sarjalle ominainen pelkistetty, virtaviivainen koristelu ja kauniin pyöristetty muoto. Monikäyttöinen tarjoiluhaarukka on valmistettu korkeakiiltoisesta teräksestä. Bernadotte-tarjoiluhaarukka on täydellinen lisä yhtenäiseen kattaukseen muiden Bernadotte-tuotteiden kanssa, mutta se istuu mainiosti täydentämään myös muita aterinsarjoja.Bernadotte-sarja on todellinen skandinaavisen muotoilun klassikko, ja edelleen yksi Georg Jensenin suosituimmista sarjoista. Tyylikäs sarja on saanut nimensä alkuperäisen suunnittelijansa, Ruotsin prinssi Sigvard Bernadotten mukaan. Sarjan ensimmäiset tuotteet on suunniteltu jo 1930-luvulla, jolloin funktionalismi oli valloillaan muotoilumaailmassa. Bernadotte-sarjassa yhdistyykin sekä tuolle ajalle että suunnittelijalleen ominaisesti käytettävyys ja virtaviivainen kauneus. Bernadotte-sarja on heille, jotka arvostavat tinkimätöntä laatua ja muotoilua, joka kestää aikaa.

€ 49,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Tarjoiluvälineet Korkeakiiltoinen ruostumaton teräs
Product
 

Georg Jensen Bernadotte kakkuveitsi

Bernadotte-kakkuveitsellä teet juhlahetkestäsi entistäkin erityisemmän. Kakkuveitsen terän pyöristetty, orgaaninen muoto yhdistyy kauniisti sarjalle tyypilliseen pelkistettyyn kuviointiin. Bernadotte-kakkuveitsi on täydellinen lisä yhtenäiseen kattaukseen muiden Bernadotte-tuotteiden kanssa, mutta se istuu mainiosti täydentämään myös muita aterinsarjoja.Bernadotte-sarja on todellinen skandinaavisen muotoilun klassikko, ja edelleen yksi Georg Jensenin suosituimmista sarjoista. Tyylikäs sarja on saanut nimensä alkuperäisen suunnittelijansa, Ruotsin prinssi Sigvard Bernadotten mukaan. Sarjan ensimmäiset tuotteet on suunniteltu jo 1930-luvulla, jolloin funktionalismi oli valloillaan muotoilumaailmassa. Bernadotte-sarjassa yhdistyykin sekä tuolle ajalle että suunnittelijalleen ominaisesti käytettävyys ja virtaviivainen kauneus. Bernadotte-sarja on heille, jotka arvostavat tinkimätöntä laatua ja muotoilua, joka kestää aikaa.

€ 39,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Tarjoiluvälineet Ruostumaton teräs
Product
 

Iittala Artik tarjoiluvälineet

Iittalan Artik-tarjoiluvälineiden omaleimainen ilme syntyy varmaotteisista, ovaalinmuotoisista kahvoista ja tarjoiluhaarukan piikkien leikittelevästä viistoudesta. Laura Partasen ja Arto Kankkusen yhteistyönä syntyneet Artik-tarjoiluvälineet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jonka muotokieli on viimeistelty miellyttävän pehmeäksi ja käteensopivaksi. Artik-tarjoiluvälineet istuvat niin arkeen kuin juhlahetkiin ja ovat mieluisa lahja moneen tilanteeseen.

€ 49,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Tarjoiluvälineet Ruostumaton teräs
Product
 

Antrei Hartikainen Nokka ottimet, pähkinä

Puuseppämestari Antrei Hartikaisen suunnittelemat Nokka-ottimet sopivat niin salaattiottimiksi kuin tarjoilupihdeiksi piiraille, alkupaloille ja muille ruoille. Ohuesta, taivutetusta vanerista valmistetut ottimet ihastuttavat siron pelkistetyllä ilmeellään ja helpolla käyttötuntumallaan kaikenlaisissa kattauksissa ja edustavat modernia pohjoismaista puusepäntyötä hienoimmillaan.

€ 42,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Tarjoiluvälineet Laminoitu pähkinäpuuvaneri
Product
 

Georg Jensen Bernadotte kakkulapio

Bernadotte-kakkulapiolla teet juhlahetkestäsi entistäkin erityisemmän. Kakkulapiossa pyöristetty, orgaaninen muoto yhdistyy kauniisti sarjalle tyypilliseen pelkistettyyn kuviointiin. Bernadotte-kakkulapio on täydellinen lisä yhtenäiseen kattaukseen muiden Bernadotte-tuotteiden kanssa, mutta se istuu mainiosti täydentämään myös muita aterinsarjoja.Bernadotte-sarja on todellinen skandinaavisen muotoilun klassikko, ja edelleen yksi Georg Jensenin suosituimmista sarjoista. Tyylikäs sarja on saanut nimensä alkuperäisen suunnittelijansa, Ruotsin prinssi Sigvard Bernadotten mukaan. Sarjan ensimmäiset tuotteet on suunniteltu jo 1930-luvulla, jolloin funktionalismi oli valloillaan muotoilumaailmassa. Bernadotte-sarjassa yhdistyykin sekä tuolle ajalle että suunnittelijalleen ominaisesti käytettävyys ja virtaviivainen kauneus. Bernadotte-sarja on heille, jotka arvostavat tinkimätöntä laatua ja muotoilua, joka kestää aikaa.

€ 45,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Tarjoiluvälineet Ruostumaton teräs
Product
 

Ferm Living Fein kakkulapio, messinki

Ferm Livingin Fein-sarjan kakkulapio on kaunis ja käytännöllinen lisä kahvipöytään piiraiden ja kakkujen tarjoiluun.Fein-sarjan aterimet ja keittiövälineet on valmistettu lujasta ruostumattomasta teräksestä, joka on päällystetty kauniilla messinginhohtoisella pinnoitteella. Sarjan näppärät ja näyttävät keittiövälineet tuovat iloa niin kattauksiin, ruoanlaittoon kuin juomien valmistukseenkin.

€ 39,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Tarjoiluvälineet PVD pinnoitettu ruostumaton teräs
Product
 

Iittala Collective Tools tarjoilulusikka

Iittalan kauniin minimalistinen Collective Tools -tarjoilulusikka käy hyvin pääruokien tarjoiluun.Antonio Citterio ja Glen Oliver Löw loivat Iittalalle vuonna 2000 Collective Tools –sarjan, joka vakuuttaa harkitun minimalistisella muotoilullaan. Mattaharjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistetut tarjoiluvälineet ovat miellyttäviä käyttää ja sopivat saumattomasti yhteen Iittalan Citterio 98 -aterimien ja Tools-kattilasarjan kanssa.

€ 47,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Tarjoiluvälineet Mattaharjattu ruostumaton teräs
Product