Maximum Krea Genic, 120 kapselia

Pumppia, Kasvua, Voimaa! Sisältää 600 mg KREA-GENIC™ per kapseli. Treenivaihe: Kasvua, Voimaa Pysyy vakaana sekä vatsassa että verenkierrossa (tuplapuskuroitu) Imeytyvää lihaksissa miltei ilman hukkaa Nopea imeytyminen luonnollisen natriumista riippuvaisen välittämismekanismin johdosta Ainutlaatuista: Tuplapuskuroitu molekyyliyhdistelmässä Annostus: Treenipäivänä ota 4 kapselia 30 minuuttia ennen treeniä. Välipäivinä ota 2 kapselia aamulla ja 2 kapselia ennen nukkumaanmenoa, mieluiten yhdistettynä proteiinipirtelön kera. Jokainen kreatiini lisää kreatiinin varastoitumista ja siten myös voimaa. KREA-GENIC ™ antaa vielä enemmän energiaa, sillä vähemmän tuhoutuu ja imeytyminen lihassoluihin tapahtuu nopeammin.

€ 37,90

Lisätietoa...

Fitnesstukku Lisäravinteet Kreatiini Kreatiinimonohydraatti
Product
 

Creatine Monohydrate BIG BUY, 2 kg, 500 g

BIG BUY: 4 x Creatine Monohydrate, 500 g Osta runsaammin ja säästä rahaa! Saat suosituimmat Star Nutrition -merkin tuotteet säästöpakkauksissa voimakkaasti alennetuin hinnoin! Lue lisää tuotteista Creatine Monohydrate, 500 g Creatine Monohydrate – Star Nutritionin 100% kreatiinimonohydraatti parantaa suorituskykyä ja edistää lihasmassan ja voiman kasvua! Parantaa suorituskykyä Lisää räjähtävää voimaa ja kestävyyttä Edistää lihasmassan kasvua ja lihasten palautumista 100% puhdasta ja hienojakoista kreatiinia Kreatiini on suosituimpia ravintolisiä suorituskyvyn parantamisessa niin ammattiurheilijoiden kuin voimaharjoittelijoiden keskuudessa. Star Nutritionin Creatine Monohydrate on suosituin kreatiinimme. Creatine Monohydrate sisältää 100% puhdasta, mikronisoitua kreatiinimonohydraattia erittäin laadukkaasta raaka-aineesta. Kreatiini on luonnollinen aine kehon aineenvaihdunnassa. Sekä liha että kala sisältävät kreatiinia, mutta treenatessa paljon, voi kreatiinin optimaalinen saanti normaalista ruoasta olla hankalaa. Kreatiini on mukana kehon energia-aineenvaihdunnassa. Fyysisen aktiviteetin yhteydessä lihasten energiamolekyylit hajoavat. Mikäli lihaksilla on tällöin puutetta kreatiinista, ei energiamolekyylien uudelleenrakentumista tapahdu. Tällöin tuloksena on, että lihakset väsyvät nopeasti. Kreatiinilisän tehtävä on ladata energiaa ATP: n muodossa lihassoluihin. Mitä enemmän lihasenergiaa sinulla on käytössäsi, sitä parempaan ja kestävämpään suoritukseen pystyt. Star Nutritionin Creatine Monohydrate on yksinkertaisen toimiva ravintolisä erinomaisella hinta-laatusuhteella. Creatine Monohydrate on myös helppo yhdistää muihin lisäravinteisiin, esimerkiksi Whey-80 -proteiiniin tai Supreme Mass -gaineriin! Annostus: Päivät 1-5: Sekoita 1 kukkurallinen teelusikallinen (n. 5 g) jauhetta 2-4 dl: aan vettä 4 kertaa päivässä. Nauti eri aikoina päivän aikana. Päivä 6- ja siitä eteenpäin: Sekoita 1 kukkurallinen teelusikallinen (n. 5 g) jauhetta 2-4 dl: aan vettä kerran päivässä,

€ 31,50

Lisätietoa...

Fitnesstukku Lisäravinteet Kreatiini Kreatiinimonohydraatti
Product
 

Kreatin Monohydrat

Kreatin Monohydrate on kreatiinlisäravinteiden klassikko. Antaa voimaa, energiaa ja huomattavaa massan lisäystä, lihasten nesteenpitoisuuden lisääntymisen johdosta. Fairingin kreatiini sisältää Creapurea, jonka valmistus on patentoitu prosessi. Kreatin Monohydrat sopii erinomaisesti lyhyihin, räjähdysmäisiin ja äärimmäisiin rasituksiin esim. voimannostoon, juoksuun ja voimaharjoituksiin. Kreatin Monohydrat lisää: • Maksimaalista voimaa • Massan lisäystä 2-6 kg Annostus: 5-15 g päivässä (noudata pakkauksessa olevaa annostusta)

€ 31,10

Lisätietoa...

Fitnesstukku Lisäravinteet Kreatiini Kreatiinimonohydraatti
Product