AlgOmega3, 60 kapselia

Helhetshälsas Alg Omega3 är ett tillskott med omega-3 utvunnet från alger. Intressant bland annat för dig som är vegan eller fiskallergiker (registrerad hos Vegan Society). Helhetshälsas Alg Omega3 är ett vegetabiliskt omega-3-tillskott. Alg Omega3 kan användas av alla: vegetarianer, veganer och fiskallergiker. Algolja är den enda vegetabiliska källan till omega 3-fettsyrorna DHA och EPA. Alg Omega3 är resurssnål: alger är en miljövänlig källa till Omega-3 eftersom algerna är det första steget i näringskedjan. Därmed blir framställningen mer resurssnål än för fiskolja. Alg Omega3 är ren: algen odlas i slutna tankar, vilket garanterar att den är fri från tungmetaller och föroreningar. Alg Omega3 är godkänd som Novel Food inom EU. Alg Omega3 innehåller DHA som bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och normal synförmåga. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA. En kapsel Alg Omega3 ger 200 mg DHA. Du som ammar eller planerar att bli gravid - fyll på dina DHA-förråd. Moderns intag av DHA bidrar till att ögon och hjärna utvecklas normalt hos foster och spädbarn som ammas. Effekten uppnås vid ett dagligt intag av 200 mg DHA utöver det från kosten. En kapsel Alg Omega3 ger 200 mg DHA. För spädbarn upp till 12 månader: Ett dagligt intag av 100 mg DHA bidrar till normal utveckling av synen hos spädbarn upp till 12 månader. Komplettera gärna med Linfröolja: Linfröolja och Alg Omega3 kompletterar varandra på ett bra sätt. Linfröolja innehåller den essentiella omega 3-fettsyran ALA (alfa-linolensyra) som är grunden i omega 3-fettserien. Alg Omega3 innehåller DHA och EPA som utgör senare steg i samma serie. Antioxidationsmedlen skyddar oljan: DHA och EPA är fleromättade fetter, vilket innebär att de lätt härsknar. För att skydda den känsliga oljan tillsätts fettlösligt C-vitamin (askorbylpalmitat), E-vitamin (tokoferoler) och rosmarinextrakt. Askorbylpalmitatet framställs från askorbinsyra och en fettsyra. Fettsyran är vegetabilisk och godkänd av Vegan So

€ 40,40

Lisätietoa...

Fitnesstukku Lisäravinteet Omega 3 rasvahapot Omega 3
Product
 

Buckthorn (Tyrnimarjauute), 60 kapselia

Buckthorn Tyrnimarjauute sisältää Biotiinia, joka auttaa ylläpitämään limakalvot normaalina. Ekologinen tyrnimarjauute, sisältää runsaasti Omega-7 Rutiinia ja Quercetiinia. Tyrnimarjassa on ainutlaatuinen yhdistelmä Omega-3, Omega-6, Omega-7 ja Omega-9 rasvahappoja. Harvassa luinnon elintarvikkeessa on näin korkea Omega-7 rasvahappopitoisuus kuin tyrnimarjassa. Ekologinen viljely tarkoittaa sitä, että tyrnimarjoja ei ole ruiskutettu kemiallisilla torjuntaaineilla. li> Tyrnimarjauute auttaa ylläpitämään limakalvojen normaalia toimintaa ja ehkäisee silmien, suun ja intiimialueen kuivuutta. Biotiini autaa ylläpitämään limakalvojen normaalia toimintaa.

€ 42,50

Lisätietoa...

Fitnesstukku Lisäravinteet Omega 3 rasvahapot Omega 3
Product
 

Mumomega Pregnancy, 75 kapselia

Mumomega Pregnancy, 75 kapselia - iQ Medical Mumomega Pregnancy merkiltä iQ Medical - luonnollisilla Omega-3- ja Omega-6-rasvahapoilla, jotka ovat tärkeitä raskauden aikana ja sen jälkeen. Mumomega-Pregnancy on ainutlaatuinen ravintolisä, joka sisältää erityisiä omega-3- ja omega-6-rasvahappoja. Nämä rasvahapot ovat tutkimuksissa osoittautuneet olevan tärkeitä raskaana olevalle naiselle. Mumomega-ravintolisä on yksinkertainen tapa, raskaana oleville ja imettäville naisille, varmistaa tärkeiden ravintoaineiden DHA: n ja GLA: n päivittäinen saanti. Yksi kapseli päivässä on johtavien asiantuntijoiden suosittelema annos (300 mg DHA).Öljyt, joita käytetään Mumomegassa, ovat vertaansa vailla olevaa laatua. DHA tuotetaan huolellisella menetelmällä, mikä antaa farmaseuttisen laadun omega-3-kalaöljylle; GLA tulee Virgin iltahelokkiöljystä ja se on taatusti vapaa pestisideistä ja muista kemikaaleista. Sekä DHA että GLA ova luonnollisia triglyserideja, jotka imeytyvät helposti kehoon. Annostus: Yksi kapseli päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Yksi kapseli á 750 mg sisältää: Kalaöljyä (DHA 300 mg, EPA 42 mg, AA 8, 4 mg, DPA 8, 4 mg), iltahelokkiöljyä (GLA 15 mg, E-vitamiinia 2, 8 mg). Säilytys: Poissa lasten ulottuvilta. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, eikä niitä ole suunniteltu parantamaan sairauksia.

€ 45,70

Lisätietoa...

Fitnesstukku Lisäravinteet Omega 3 rasvahapot Omega 3
Product
 

Omega 3 Premium Lemon, 300 ml

Arctic Med Omega-3 Premium on ainutlaatuinen sekoitus omega-3-kalaöljyä sekä kylmäpuristettua oliiviöljyä. Täydelliseen omega-tasapainoon! Sinulle, joka vaadit paljon omega-lisäravinteeltasi Täydelliseen omega-3 ja omega-6 -rasvahappojen tasapainoon Raikas maku luomusitruunaöljystä Luonnollisestit stabiloitu omega-3 Sisältää oliivien polyfenoleja, jotka vähentävät mm. sydän- ja verisuonitauteihin sairastumisen riskiä Runsaasti EPA- ja sopivasti DHA- rasvahappoja. Arctic Med Omega-3 Premium koostuu optimaalisessa suhteessa esiintyvästä omega-3 ja omega-6 -rasvahappojen yhdistelmästä, joka on peräisin kala- ja oliiviöljystä. Valmisteesta saat päivittäin omega-3 -rasvahappoja jopa 2000-3000 mg, mikä on terveydellesi ihanteellinen määrä. Eltaantuminen on useiden omega-3 -valmisteiden ongelmana, mutta Arctic Med Omega-3 Premiumin sisältämä oliivin hydroksityrosoli estää tämän antaen tuotteelle hyvän säilyvyyden.

€ 38,00

Lisätietoa...

Fitnesstukku Lisäravinteet Omega 3 rasvahapot Omega 3
Product
 

Puori O3 Omega 3, 120 caps

O3 tukee sydämesi toimintaa. Se on myös elintärkeää aivojen ja silmien terveydelle. Puori O3 valmistetaan pienistä kaloista, jolloin voidaan varmistaa, että omega-3: sten lähdemateriaali on puhdasta ja korkealaatuista. 2 000 mg omega-3-rasvahappoja 5: 2 EPA/DHA-suhde Äärimmäisen puhdasta kalaöljyä, omega-3-triglyseridien vähimmäispitoisuus 74 % Tukee sydämen ja verisuonien terveyttä. Auttaa ylläpitämään aivojen ja silmien toimintaa.

€ 32,50

Lisätietoa...

Fitnesstukku Lisäravinteet Omega 3 rasvahapot Omega 3
Product
 

Algae Omega, 80 caps

Algae Omega-3 Vitaprana Algae Omega-3 on vegaaninen omega-3-ravintolisä, joka sisältää omega-3: a levistä. Algae Omega-3 sisältää runsaasti tärkeitä rasvahappoja DHA: ta ja EPA: a. Leväpohjainen omega-3-ravintolisä Sisältää runsaasti EPA: a ja DHA: ta Vegaaninen Sisältää levää vain kestävän kehityksen mukaisilta leväviljelmiltä 40 päiväannosta per pakkaus Vitaprana Algae Omega-3 on vegaaninen omega-3-ravintolisä, joka sisältää omega-3: a levistä. Tuotteessa on, toisin kuin monissa muissa vegaanisissa omega-3-ravintolisissä, suuri pitoisuus tärkeimpiä omega-3-rasvahappoja DHA: ta (dokosaheksaeenihappoa) ja EPA: a (eikosapentaeenihappoa). Algae Omega-3: een käytettävät levät ovat peräisin ainoastaan kestävän kehityksen mukaisilta leväviljelmiltä. Miksi omega-3 levistä? Levän omega-3-sisältö muistuttaa kalan omega-3-sisältöä, koska kalat syövät levää. Tämä tarkoittaa, että Algea Omega-3: ssa on suuri pitoisuus DHA: ta ja EPA: a eli niitä omega-3-rasvahappoja, joilla on eniten positiivisia terveysvaikutuksia. Muut kasviperäiset omega-3-lähteet, kuten pellavansiemenet, sisältävät lähinnä ALA-muotoista omega-3: a. ALA pitää muuntaa elimistössä EPA: ksi ja DHA: ksi, jotta sillä olisi samat terveysvaikutukset kuin merellisellä omega-3: lla, ja muuntaminen on tehotonta, minkä vuoksi kannattaa suosia ravintolisää, jossa on puhdasta DHA: ta ja EPA: a. Mikä omega-3 on? Omega-3 on ryhmä monityydyttymättömiä rasvahappoja, joita elimistö ei voi itse tuottaa, ja joita pitää siten tuoda ruokavalioon ravintolisän kautta. Paras omega-3-lähde on kala, ja kalaa suositellaankin syötäväksi vähintään kolme annosta viikossa. Vegaanista ruokavaliota noudattavat henkilöt tai ne, jotka eivät muusta syystä syö niin paljoa kalaa, voivat hyötyä ravintolisästä. Annosteluohje: Ota 2 kapselia päivässä Tiedot: Tämä on ravintolisä, joka ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Suositeltua päiväannosta ei pidä ylittää.

€ 39,90

Lisätietoa...

Fitnesstukku Lisäravinteet Omega 3 rasvahapot Omega 3
Product
 

Eye Q Chews Purutabletti Mansikka, 180 kapselia

 Eye Q Chews Purutabletit - 180 kapselia Eye Q Chews Purutabletit– lapsille ja aikuisille. Uusi ravintolisä Eye Q-sarjassa. Eye Q Purutabletit ovat ainutlaatuinen yhdistelmä rasvahappoja – mansikanmakuisia! iQ Medical Eye Q Chews on ravintolisä, joka sisältää välttämättömiä rasvahappoja, joita kehomme ei itse pysty tuottamaan, vaan meidän pitää saada ne ravinnosta. Nämä rasvahapot ovat erityisen tärkeitä aivojen ja silmien normaalille toiminnalle. Nauttimalla Eye Q Chew täydennyksenä ravinnolle varmistat tarpeeksi korkean rasvahappotason ylläpitämään aivojen ja silmien normaalia toimintaa. /p> Eye Q Chews sisältää: EPA DHA GLA Annostus: 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Jos otat Eye Q-ravintolisää ensimmäistä kertaa suositellaan 6 kapselia päivässä aterian yhteydessä 12 viikon ajan. Tämän jälkeen annostusta lasketaan 2 kapseliin päivässä. Suositellaan sekä lapsille, että aikuisile. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ainesosat: Luonnollinen EPA-rikas merellinen kalaöljy, helokkiöljy, luonnollinen makeutusaine mansikka, luonnollinen E-vitamiini (D-alpha tocopherol). Kapselikuori: glyseroli, liivate, tislattu vesi, luonnollinen makuaine mansikka, selliuloosa. Ravintoarvo per kapseli: EPA 94 mg, DHA 29 mg, GLA 10 mg, E-vitamiini 1, 8 mg. Säilytys: Lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei ole tarkoitettu sairauksien hoitoon.

€ 39,80

Lisätietoa...

Fitnesstukku Lisäravinteet Omega 3 rasvahapot Omega 3
Product