LipoZym, 90 kapselia

Lipo Zym, 90 kapselia Alpha Plus Lipo Zym – ruoansulatusentsyymien seos, paljon lipaasia rasvan hajottamista varten. Hyvä ystävä päivälliselle! Merkkejä sapen ongelmista: Huono olo rasvaisen ruoan jälkeen Omena, paprika ja kurkku aikaansaavat usein ongelmia Kirvelyä, särkyä ja salpauksen tunnetta sappialueellapahoinvointia Herääminen usein 2-4 välillä yöllä ja silloin pahoinvointia Paha maku suussa aamuisin – sapenmaku Huono sapentuotanto johtaa usein ummetukseen Liikatuotanto voi johtaa siihen, että vatsa on löysä ja ulostus kellertävä. Kuka valmistaa Lipo Zym? Transformation Enzymes on yksi maailman johtavista yrityksistä entsyymien valmistuksen alalla. Tämä yritys on valmistanut laadukkaita entsyymivalmisteita vuodesta 1991. Tuotteet perustuvat viimeisimpään tutkimukseen ja laajaan kokemukseen. Perustaja on Dic Qie Fuller-Looney, jolla on tohtorintutkinto aiheesta ''ravinto ja terveystiede''. Hänellä on myös yli 30 vuoden kliininen kokemus. Tutkimusryhmää johtaa Dr M. Mamadou, joka on erikoistunut entsymologiaan. Lue lisää osoitteessa: www. transformationenzymes. com Mistä i Lipo Zym -entsyymi valmistetaan? Mikro-organismeja käytetään pieninä entsyymitehtaina. Mikroskooppisen pienet sienet saavat kasvaa eri ravinteissa. Kun entsyymien tuotanto on valmis, mikro-organismit poistetaan. Neste, joka on täynnä entsyymejä kuivatetaan jauheeksi. Jauhe analysoidaan puhtauden ja laadun varmistamiseksi. Eivätkö entsyymit tuhoudu vatsalaukussa? Eivät! Vatsalaukussa entsyymit eivät tuhoudu, vaan ''nukkuvat'' kunnes pH-arvo on oikea ja silloin ne aktivoituvat. Suositeltu käyttö: 2-3 kapselia aterian yhteydessä. Onko pöhöttynyt olo ja sappituntemuksia? Ota vielä 2-3 kapselia aterian jälkeen. Sapen ja verirasvojen tueksi voi ottaa vielä 2-3 kapselia 2-3 kertaa päivässä aterioiden välillä.Kontraindikaation: ei tunnettuja Lapset, aikuiset, raskaana olevat ja imettävät voivat käyttää valmistetta. Päiväannos (6 kapselia) sisältää: Lipas 37500 FIP Proteaasi 4, 5 120000 HUT Amylaasi 30000 DU, täyte

€ 32,80

Lisätietoa...

Fitnesstukku Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

AllZym DPP IV, kapseleita, 90 kpl

All Zym DPP IV merkiltä Alpha Plus on entsyymilisä, joka sisältää Proteaasia ja Peptidaasia. Nämä kaksi entsyymiä ovat samoja, joita esiintyy luonnollisina ruoansulatuskanavassa. Lisäravinto ruoansulatusentsyymejä Sisältää muun muassa Peptidaasia ja Proteaasia Jatkokehitys Alpha Plus-suosikista Allzym Alpha Plus entsyymiravintolisä All Zym DPP IV sisältää entsyymejä, joita esiintyy myös luonnollisina ruoansulatuskanavassa. Tässä ravintolisässä on muun muassa Proteaasia sekä Peptidaasia eri muodoissa. Entsyymit Amylas ja Lipas ovat myös luonnollisia entsyymejä kehoissamme ja niillä on tärkeitä tehtäviä. All Zym DPP IV on kehitetty ja parannettu käyttäen suosikkia Allzym lähtökohtana.

€ 37,20

Lisätietoa...

Fitnesstukku Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Helazym, 200 kapselia

Helhetshälsan Helazym on entsyymitäydennys, joka sisältää kymmenen eri entsyymiä. Helazymiä käytetään korvaamaan entsyymejä, jotka menetetään ruokaa valmistettaessa. 10 erilaista entsyymiä Vegetaarinen kapseli Helhetshälsan Helazym sisältää kymmenen erilaista entsyymiä. Tuote sisältää muun muassa kolmenlaisia proteaaseja, joiden tehtävänä on pilkkoa proteiinit aminohapoiksi. Helazym entsyymit valmistetaan eri mikro-organismien avulla, mukaan lukien sienien Aspergillus Oryzae ja Aspergillus Niger avulla parhaimmalla mahdollisella puhtaudella. Entsyymit puhdistetaan sitten mikro-organismeista, joita käytetään tuotannossa. Helazym on ravintolisä, joka on 100 % kasvisperäinen, ja siksi myös kasvissyöjät ja vegaanit voivat käyttää tuotetta. Se on myös Vegan Societyn rekisteröimä. Kapseli sisältää ainoastaan entsyymejä ja täyteaineita ilman turhia lisäaineita.

€ 43,10

Lisätietoa...

Fitnesstukku Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

UltraFlora Plus, 30 kapselia

Ultra Flora Plus, 30 kapselia - Alpha Plus Yksi kapseli Ultra Flora Plus -tuotetta sisältää 25 miljardia probioottibakteeria. Hyvät bakteerit esiintyvät luonnollisesti toimivassa vatsa- ja suolistoympäristössä. Bakteerikannat Ultra Flora Plussassa ovat yleisimmin esiintyviä kehossa. Tietoja tuotemerkistä Alpha Plus on tarkoitettu erityisesti niille, jotka todella arvostavat terveyttään. - Me myymme turvallisia ravintolisiä, jotka on kehitetty uusimpien tutkimusten avulla. - Valikoimaan kuuluu ainutlaatuisia yhdistelmiä, joista monilla on vuosien positiivisia tuloksia, mitä tulee terveyteen, sekä monia tyytyväisiä asiakkaita takanaan. - Hyvä ravinto yhdistettynä terveellisiin elämäntapoihin antaa sinulle mahdollisuuden elää elämääsi mahdollisimman täydellisesti. Rakasta itseäsi niin sisä- kuin ulkopuoleltakin! Kontraindikaatiot: Ei tunnettuja. Säilytys: Säilytetään jääkaapissa parhaan mahdollisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Jos tuote altistetaan yli 24°C lämpötilalle useiden päivien ajan, saattaa vaikutus vähentyä huomattavasti. Säilytettävä poissa lasten ulottuvilta. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, eikä niitä ole tarkoitettu parantamaan sairauksia. Pakkaus Lasipurkki 30 kapselia, kasvipohjainen, kapselia lukuunottamatta Ravintosisältö päiväannosta kohti, 1 kapseli (RDA%) Lactobacillus acidophilus NCFM 12, 5 miljardia elävää organismia Bifodobacterium lactis Bi-07 12, 5 miljardia elävää organismia Ainesosat Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kapseli (gelatiinia), Lactobacillus acidophilus NCFM, Bifidobacterium lactis Bi-07, paakkuuntumistaestävät aineet (magnesiumstearaatti, piioksidi). Suositeltu annos aikuisille: 1 kapseli yhdestä kolmeen kertaan päivässä, aterian yhteydessä.

€ 34,60

Lisätietoa...

Fitnesstukku Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Cellenzym

Holistic Cellenzym on kasvipohjainen ravintoainelisä, ruoansulatusentsyymi, merkiltä Holistic ja se otetaan aterian yhteydessä. Sisältää muun muassa laktaasientsyymiä. Kasvipohjaiset ruoansulatusentsyymit edistävät ruoansulatustasi Entsyymit hajottavat muun muassa suuria molekyyjejä ruoassa ja helpottavat ravinnon imeytymistä Otetaan aterian yhteydessä

€ 31,80

Lisätietoa...

Fitnesstukku Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product