Felina Joy Brief * Ilmainen Toimitus *

Upeat brief-malliset Felina -alushousut. Valmistettu pehmeästä puuvillasekoitteesta, joka istuu uskomattoman ihanasti iholle ja tuntuu melkein siltä, kuin niitä ei olisikaan yllä. Alushousuissa on etupuolella kaunista brodeerausta, joka on se pieni ihana lisä designissa. Joustavat jalantiet sekä peittävä takaosa. Normaalikorkuinen vyötärö. Nämä Felina -alushousut kuuluvat perusvaatevalikoimaasi!

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Felina
Product
 

Felina Moments Brief * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaisen tyylikkäät Felina -alushousut koristeellisella kuvioinnilla. Brief-mallisissa alushousuissa on peittävä takaosa sekä joustavat jalantiet. Pehmeä puuvillavuorattu haaraosa tuo lisämukavuutta. Erittäin upeat ja korkealaatuiset Felina -alushousut. Nämä alushousut kuuluvat sinun perusvaatevalikoimaasi!

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Felina
Product
 

Felina Infinity Mini Brief * Ilmainen Toimitus *

Elegantit Felina Infinity -alushousut joustavasta jacquard-materiaalista. Alushousuissa on puuvillavuorattu haaraosa, joka takaa maksimaalisen mukavuuden. Normaalikorkuinen vyötärö, peittävä takaosa sekä joustavat jalantiet. Tee näille mainioille alushousuille tilaa perusvaatevalikoimaasi! Yhdistä alushousut Infinity -sarjan upeisiin matchaaviin rintaliiveihin.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Felina
Product
 

Felina Modern Wetfloc Mini Brief * Ilmainen Toimitus *

Upeat, hieman matalammat Felina Modern Wetfloc -sarjan alushousut. Puuvillavuorattu haaraosa ja joustavat jalantiet takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden. Elegantit brodeeraukset ja suloinen rusetti edessä ovat kaunis lisä designissa. Peittävä takaosa, erinomainen istuvuus ja mahdollisuus liikkua vapaasi. Nämä Felina -alushousut sopivat erinomaisesti perusvaatevalikoimaasi!

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Felina
Product
 

Felina Choice Brief * Ilmainen Toimitus *

Elegantit Felina Choice -sarjan alushousut peittävällä takaosalla, joustavilla jalanteillä sekä puuvillavuoratulla haaraosalla. Näitä alushousuja tulet rakastamaan. Erittäin upeat alushousut kauniilla kukkakuvioidulla pitsikoristelulla etupuolella - se pieni ihana lisä näiden alushousujen designissa. Täydellisesti istuvat Felina -alushousut. Tee tilaa alusvaatevalikoimaasi näille ihanille alushousuille!

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Felina
Product
 

Felina Icon Brief * Ilmainen Toimitus *

Felina Icon -sarjan alushousut kauniilla ja joustavalla pitsibrodeerauksella, joka on se pieni ihana lisä näiden alushousujen designissa. Nämä alushousut sopivat sekä arkeen että juhlaan ja voit tuntea olosi aina sekä mukavaksi että upeaksi. Alushousuissa on peittävä takaosa ja puuvillavuorattu haaraosa. Erinomainen istuvuus, joustavat jalantiet sekä normaalikorkuinen vyötärö. Raivaa alusvaatevalikoimaasi tilaa näille ihanille alushousuille. Täydennä look yhdistämällä alushousut saman Icon -sarjan matchaaviin rintaliiveihin.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Felina
Product
 

Felina Symphony Mini Brief * Ilmainen Toimitus *

Hieman matalemmat Felina Symphony -sarjan alushousut. Alushousut on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka istuu sileästi iholle. Peittävä takaosa ja saumattomat jalantiet takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden. Täydellinen istuvuus ja puuvillavuorattu haaraosa. Upeat alushousut eleganteille pitsiyksityiskohdilla. Älä ohita näitä ihania Felina -alushousuja!

€ 37.95

Lisätietoa...

Nainen Felina
Product
 

Felina Icon Boy Short * Ilmainen Toimitus *

Matalavyötäröiset boyshort-malliset Felina Icon -sarjan alushousut. Alushousut ovat lantiolta leveät ja istuvat sileästi iholla. Litteät ja joustavat pitsireunat luovat erityisen kauniin vaikutelman ja tuovat lisämukavuutta. Alushousuissa on puuvillavuorattu haaraosa ja napakka istuvuus. Älä ohita näitä ihania Felina -alushousuja!

€ 37.95

Lisätietoa...

Nainen Felina
Product
 

Felina Rhapsody Panty * Ilmainen Toimitus *

Upeat brief-malliset Felina Rhapsody -sarjan alushousut. Alushousut on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka istuu miellyttävästi vartalolle ja istuu mukavan napakasti. Hieman korkeampi vyötärö litistää vatsaa eikä näy vaatteiden alta. Korkealaatuiset Felina -alushousut. Yhdistä alushousuihin saman sarjan upeat matchaavat rintaliivit.

€ 37.95

Lisätietoa...

Nainen Felina
Product
 

Felina Swiss Broderie Brief * Ilmainen Toimitus *

Elegantit brief-malliset Felina-alushousut. Alushousuissa on mukava puuvillavuorattu haaraosa, suloiset pitsireunukset jalanteiden reunoissa sekä vyötäröllä ja kaunista kukkakuvioista brodeerausta edessä. Upeat alushousut istuvat täydellisesti ja istuvat ihanasti iholle. Täydennä alusasulook yhdistämällä nämä alushousut Felina Swiss Broderie -sarjan yhteensopiviin rintaliiveihin.

€ 39.95

Lisätietoa...

Nainen Felina
Product
 

Felina Emotions Brief * Ilmainen Toimitus *

Erittäin ihanat ja modernit Felina -alushousut. Brief-malliset alushousut keskikorkealla vyötäröllä istuvat uskomattoman ihanasti iholle. Korkealaatuisissa ja täydellisesti istuvissa alushousuissa on joustavat jalantiet sekä puuvillavuorattu haaraosa. Nämä Felina -alushousut ovat ehdottoman must perusvaatekaappiisi! Täydennä upea alusasulook yhdistämällä alushousut saman Felina Emotions -sarjan rintaliiveihin.

€ 39.95

Lisätietoa...

Nainen Felina
Product
 

Felina Passion Brief * Ilmainen Toimitus *

Brief-malliset normaalikorkuiset Felina -alushousut. Alushousuissa on pehmeä puuvillavuorattu haaraosa, joustavat jalantiet sekä peittävä takaosa. Alushousut on koristettu kauniilla pitsiyksityiskohdilla. Korkealaatuiset Felina -alushousut, joita ei kannata ohittaa. Täydennä alusasulookisi yhdistämällä alushousut saman Felina Passion -sarjan yhteensopiviin rintaliiveihin.

€ 42.95

Lisätietoa...

Nainen Felina
Product
 

Felina Modern Wetfloc Brief * Ilmainen Toimitus *

Felina Modern Wetfloc -sarjan alushousut, joissa on jalanteissä kaunista brodeerausta. Erittäin ihanat ja täydellisesti istuvat alushousut, jotka tuntuvat ihanalta iholla. Näissä alushousuissa voit tuntea olosi mukavaksi joka päivä. Normaalikorkuinen vyötärö sekä peittävä takaosa. Felina -alushousut takaavat sinulle täydellisen vapauden liikkua. Täydennä alusasulookisi yhdistämällä alushousuihin saman Wetfloc -sarjan rintaliivit.

€ 42.95

Lisätietoa...

Nainen Felina
Product
 

Felina Symphony Brief * Ilmainen Toimitus *

Felina Symphony -sarjan alushousut, jotka saavat sinut tuntemaan olosi sekä kauniiksi että mukavaksi. Alushousuissa on eleganttia pitsiä sekä suloinen rusetti edessä. Normaalivyötäröiset brief-malliset alushousut istuvat täydellisesti ja sallivat sinun liikkua esteettä. Puuvillavuorattu haaraosa ja joustavat jalantiet. Alushousujen takaosa peittää takapuolen, minkä ansiosta voit tuntea olosi aina varmaksi. Yhdistä alushousut saman Symphony -sarjan rintaliiveihin.

€ 42.95

Lisätietoa...

Nainen Felina
Product
 

Felina Rhapsody Maxi Pants * Ilmainen Toimitus *

Upeat Felina Rhapsody -sarjan alushousut erityisen korkealla vyötäröllä. Nämä alushousut litistävät vatsaa ja muotoilevat reisiä ja takapuolta kauniisti. Vyötäröllä on silikonireunus, jonka ansiosta alushousut pysyvät paikoillaan eivätkä valu alas. Jalanteissä on takana saumattomat reunat. Nämä alushousut istuvat todella napakasti. Mahtavat Felina -alushousut, joihin olet varmasti tyytyväinen!

€ 42.95

Lisätietoa...

Nainen Felina
Product
 

Felina Symphony Panty * Ilmainen Toimitus *

Hieman korkeampivyötäröiset Felina Symphony -sarjan alushousut litistävät vatsaa ja peittävät takapuolen. Erittäin upeat korkealaatuiset alushousut on valmistettu pehmeästä materiaalista ja ne istuvat napakasti. Voit pitää näitä alushousuja joka päivä ja tuntea olosi ainaki mukavaksi. Elegantti brodeeraus alushousujen etuosassa tekee niistä erityisen tyylikkäät. Yhdistä alushousuihin saman Symphony-sarjan rintaliivit luodaksesi erittäin tyylikkään kokonaisuuden.

€ 46.95

Lisätietoa...

Nainen Felina
Product
 

Felina Infinity Brief * Ilmainen Toimitus *

Felina Infinity -sarjan brief-malliset alushousut pehmeästä jacquard-kankaasta. Normaalivyötäröiset alushousut ovat takaa peittävät ja istuvat täydellisesti. Puuvillavuorattu haaraosa sekä joustavat jalantiet takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden. Nämä alushousut sopivat sekä arkeen että juhlaan. Täydennä alusasulookisisi yhdistämällä alushousut saman Infinity -sarjan matchaaviin rintaliiveihin.

€ 47.40

Lisätietoa...

Nainen Felina
Product
 

Felina Icon Bra Without Wire * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät kaarituettomat kauniilla brodeerauksilla koristellut Felina -rintaliivit. Rintaliivit, jotka istuvat täydellisesti. Kolmiosaiset kupit sekä sivuosiot, jotka tukevat rintaa kunnolla ja antavat kauniin pyöreän muodon. Kauniit, joustavat ja säädettävät olkaimet takaamaan maksimaalista mukavuutta. Hakaskiinnitys selässä. Rintaliivit on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka istuu ihanasti iholle. Nämä Felina -rintaliivit sopivat mainiosti perusvaatevalikoimaasi!

€ 47.95

Lisätietoa...

Nainen Felina
Product