Triumph Liguria Beauty Full Hipster * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Liguria on ihana sarja liivejä, jotka on muotoiltu erityisesti sinulle, jolla on hieman suuremmat rinnat. Tässä housut, joissa on leikkisä ja iloinen kuvio, pilkkuja. Housut hipsterimallissa ja koristeellinen vyö vastavärissä. Vyötäröllä on pieni Triumph amuletti. Vuorattu edestä. Voi sovittaa yhteen muiden Liguria osien kanssa!

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Triumph
Product
 

Calida Comfort Leggings 3 4 * Ilmainen Toimitus *

Ihanat ja hyvännäköiset pitkikset 3/4-mallissa Calidalta, fantastista laatua. Pitkikset on pehmeää puuvillamateriaalia ja luo hyvän istuvuuden. XS=36-38S=40-42M=44-46L=48-50XL=52-54

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Calida
Product
 

Triumph Beauty Full Ikat Midi * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihastuttavat bikinihousut pidetyltä Triumphilta. Upea kuvio. Housut suositussa midi-mallissa. Solminta sivulla, minkä avulla voit helposti säädellä leveyttä. Sovita mielellään yhteen muiden tuotteiden kanssa Triumphin sarjasta Ikat!

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Triumph
Product
 

Missya Argentina Bandeau * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kaunis bikiniyläosa Missyalta bandeaumallissa. Bikiniyläosassa on rypytys edessä antaen elegantin tyylin. Kupit on vuorattu ja ne antavat kauniin muodon povelle. Säädettävät olkaimet ja yksinkertainen kiinnitys takana. Tyylikäs bikiniyläosa, mikä voidaan yhdistää saman sarjan alaosan kanssa.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Missya
Product
 

Missya Cancun Bandeau * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikäs bikiniyläosa bandeaumallissa Missyalta kauniissa kuviossa. Bikiniliiveissä on kevyesti topatut kupit, mitkä antavat rinnoille kauniin muodon. Olkaimet ovat säädettävät. Seläss yksinkertainen hakaskiinnitys. Yhdistä saman sarjan alaosan kanssa.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Missya
Product
 

Heidi Klum Intimates Zoe Thong * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit stringmalliset alushousut Heidi Klum Intimates sarjasta. Tiukka malli muotoutuu vartalon liikkeiden mukaan. Valmistettu pehmeästä, kevyestä ja joustavasta kukkapitsistä. Kauniita yksityiskohtia. Elegantit ja ylelliset alushousut, jotka voidaan yhdistää saman sarjan rintaliivien kanssa.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Heidi Klum Intimates
Product
 

Freya Deco Swim Tie Side Brief * Ilmainen Toimitus *

Suositut, brief-malliset Freya Deco -bikinihousut. Sopivan tiukoissa, hyvännäköisissä bikinihousuissa on sivuilla solmittavat nauhat. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Kauniin bikinilookin saa yhdistämällä tämän bikiniyläosan saman sarjan bikiniliiveihin.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Freya
Product
 

Freya Idol Allure Deep Thong * Ilmainen Toimitus *

Ihanat, string-malliset Freya-alushousut, jotka on miellyttävästi vartaloa myötäilevät. Alushousuissa on kauniita yksityiskohtia pitsistä ja edessä hieno, kullanvärinen koriste. Sensuellit stringit kannattaa ehdottomasti yhdistää saman sarjan rintaliiveihin!

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Freya
Product
 

Wiki Basic Maxi With Belt * Ilmainen Toimitus *

Kaunis Wiki-bikinialaosa, jossa on korkea vyötärö ja mukavasti vartaloa myötäilevä malli. Kivana yksityiskohtana bikinihousujen vyötärölle on ommeltu leveä vyö. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Ajattoman tyylikkäät bikinihousut kannattaa yhdistää saman sarjan bikiniliiveihin, niin saa helposti hyvännäköisen kokonaisuuden.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Wiki
Product
 

Wiki Basic Midi Shape Brief * Ilmainen Toimitus *

Todella hienot, brief-malliset Wiki-bikinihousut, joissa on korkea vyötärö. Kauniisti vartaloa myötäilevässä mallissa on edessä rypytykset, mikä imartelee vartaloa. Valmistettu joustavasta materiaalista, joka kuivuu nopeasti. Ajattoman tyylikäs bikinialaosa, joka peittää hyvin, ja joka on kiva yhdistää saman sarjan bikiniliiveihin.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Wiki
Product
 

Wiki Havana Tai Brief De Luxe * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hieno Wiki-bikinialaosa suositussa tai-brief-mallissa. Bikinihousuissa on vähän korkeampi vyötärö, ja mukavan leveä vyötäröresori, jonka voi taittaa ylös tai alas. Vartaloa imarteleva malli on valmistettu joustavasta materiaalista, joka kuivuu nopeasti. Hyvännäköinen bikinialaosa kannattaa yhdistää saman sarjan kivoihin bikiniliiveihin!

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Wiki
Product
 

Anita Seamless Wireless Nursing Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttavat kaarituettomat Anita imetysliivit ihanaa pilkullista kuviota, jossa on kaunis kontrastivärinen rusetti edessä. Pehmeät liivit ovat mukavat päällä ja kätevän soljen ansiosta voit avata kupit yhdellä kädellä. Kupit ovat pehmeät ja joustavat ja niissä on extratukevat nauhat, jotka pitävät rinnat paikallaan imetyksen aikana. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selässä. Tukevat Anita imetysliivit, joissa yhdistyy tyyli ja maksimaalinen mukavuus, äitiysloman välttämättömyys.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Anita
Product
 

Freya Way Out West Sunset Bikini Brief * Ilmainen Toimitus *

Freya bikinialaosa klassista brief-mallia upeassa asteekkikuviossa. Vuoratut bikinihousut istuvat lantiolla ja niissä on imartelevat jalantiet. Valmistettu nopeasti kuivasta ja joustavasta materiaalista, joka istuu hyvin koko päivän ajan. Täydennä bikiniksi yhdistämällä bikinialaosa yhteenkuuluvan bikiniyläosan kanssa ja saat lyömättömän lookin kesän aurinkoon ja rannalle.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Freya
Product
 

Anita Active Sporty Brief Panty * Ilmainen Toimitus *

Ihanat, brief-malliset Anita Active -urheilualushousut, jotka ovat todella mukavat intensiivisissäkin treeneissä. Valmistettu ihoystävällisestä, kevyestä ja ilmavasta materiaalista. Alushousujen sivuilla on tyylikkäät ja funktionaaliset verkko-osat, jotka antavat ihon hengittää. Vyötäröllä ja jalka-aukkojen reunoilla on kapeat resorit, jotka ovat sopivat joustavat ja miellyttävän tuntuiset. Brief-alushousut myötäilevät vartaloa mukavasti, ja nämä yllä voi keskittyä täysillä treeniin ja suoritusten parantamiseen. Huippuhienot Anita Active -urheilualushousut!

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Anita
Product
 

Saltabad Bikini Maxi Tai With String * Ilmainen Toimitus *

Saltabad bikinialaosa kaunista ajatonta mallia. Bikinialaosa suosittua maxi-mallia, jonka sivujen nyöritysten avulla voit helposti säätää korkeutta. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, jonka stretchin ansiosta bikinialaosa istuu hyvin ja on mukava päällä. Yhdistä bikinialaosa Saltabad bikiniyläosan kanssa niin saat yhtenäisen bikinilookin.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Saltabad
Product
 

Saltabad Leo Bikini Maxi Brief * Ilmainen Toimitus *

Leopardikuvioinen Saltabad bikinialaosa, joka luo todella upean lookin ihaniin lomapäiviin. Bikinialaosa suosittua maxi-mallia, jossa on korkea vyötärö. Etuosan laskostus peittää ja luo imartelevan siluetin. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, jonka vuorattu sisäpuoli varmistaa napakan ja mukavan istuvuuden koko päiväksi. Saat yhtenäisen bikinilookin, kun yhdistät bikinialaosan yhteenkuuluvan bikiniyläosan kanssa.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Saltabad
Product
 

Saltabad Korsika Bikini Knot Tai * Ilmainen Toimitus *

Hienot Saltabad-bikinihousut, joissa on ihana kuviointi, ja jotka istuvat todella hyvin. Klassisessa tai-mallissa on normaali vyötärö ja kauniina yksityiskohtana toisella sivuilla nauhat. Bikinialaosa on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Upean bikinikokonaisuuden aurinkoisiin päiviin saa yhdistämällä nämä tyylikkäät bikinihousut saman sarjan bikiniyläosaan!

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Saltabad
Product
 

Triumph True Shape Sensation Maxi * Ilmainen Toimitus *

Elegantit muotoilevat maxi-alushousut. Triumph on valmistanut alushousut, jotka antavat kauniin muodon. Mukava puuvillahaarus ja saumattomat jalansuut. Mukavaa ja joustavaa materiaalia.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Triumph
Product
 

Fantasie Rebecca Lace Brief * Ilmainen Toimitus *

Ylelliset alushousut Fantasie sarjasta briefmallissa. Kauniit pitsikoristeet jalansuissa. Ohut resori rusetilla. Elegantit alushousut jotka voidaan yhdistää saman sarjan yläosan kanssa.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Fantasie
Product
 

Hanky Panky Low Rise Thong Cruise Fleur * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Hanky Panky -alushousut mukavalla ja kauniilla kukkakuviolla. Erittäin matala v-muotoinen leikkaus vyötäröllä. Alushousut ovat puoliksi läpinäkyvää pitsiä. Hanky Panky tunnetaan kaikkialla maailmassa uskomattoman mukavasta ja venyvästä pitsistään, joka sopii jokaiseen vartolotyyppiin. Housuissa on pehmeä vyötärö, joka ei paina mistään kohtaa. Housut myydään yhdessä koossa ja ne sopivat XS-XL-kokoisille.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Hanky Panky
Product
 

Huit Last Chance Brief * Ilmainen Toimitus *

Last Chance Brief on klassinen bikinousu Huitilta. Bikinihousut ovat matalat ja peittävät hyvin. Housut solmitaan nyöreillä sivuilta. Täydellisella leikkauksella ja nyöreillä on Huit luonut täydelliset bikinihousut rantapäivään!

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Huit
Product
 

Freya Mamba Bikini Brief * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs ja hyvin istuva, ihanan värikäs Freya-bikinialaosa klassisessa brief-mallissa. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Lonkkien korkeudelle asettuva vyötärönauha sekä vartaloa imartelevat leikkaukset jalansuissa. Täydennä kesäinen bikinilook yhdistämällä alaosa saman sarjan yhteenkuuluvaan yläosaan.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Freya
Product
 

Wiki Santa Lucia Tai Brief De Luxe * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihana Wiki bikinialaosa suosittua tai-mallia, jonka kaunis kuvioitu reunus voidaan suoristaa ylös tai taittaa alas. Ylös suoristettuna bikinialaosa tasoittaa vatsaa, alas käännettynä saat enemmän aurinkoa. Imarteleva bikinialaosa on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista ja siinä on vuorattu etuosa. Saat elegantin bikinilookin kesän rantapäiviin, kun yhdistät bikinialaosan saman sarjan bikiniyläosan kanssa.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Wiki
Product
 

Sloggi mOve FLOW Top1 * Ilmainen Toimitus *

Superpehmeä ja upea Sloggi mOve FLOW -sarjan toppi. Topissa on painijanselkä sekä korkea kaula-aukko, jotka takaavat täydellisen istuvuuden ja sopivat täydellisesti hitaisiin liikkeisiin. Topin voi pukea ja riisua helposti yläkautta. Jälkikäsitelty materiaali nopeuttaa verenkiertoa ja pitää sinut lämpimänä. Pesuohjeet on painettu suoraan kankaalle, joten vältyt ikävästi ihoa hankaavilta lapuilta.STANDARD 100 by OEKO-TEX®

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Sloggi
Product
 

Sloggi mOve FLOW Top2 * Ilmainen Toimitus *

Sloggi mOve FLOW -sarjan täydellinen ja pehmeä kaaritueton toppi, joka antaa energiabuustin hitaissa ja virtaavissa liikkeissä. Rintaliivitopissa on painijanselkä ja edessä syvä v-kaula-aukko. Valmistettu erityisen pehmeästä ja kosteutta iholta poistavasta materiaalista, jolle on tehty GClo BioHeatsol -käsittely, joka parantaa verenkiertoa ja pitää lämpimänä. Erityisen ihana istuvuus ilman kiristyksiä tai hankaavia lappuja, sillä pesuohjeet on painettu suoraan kankaalle. Löydä myös muita suosikkeja mOve FLOW -sarjasta! STANDARD 100 by OEKO-TEX®

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Sloggi
Product
 

Saltabad Pebble Bikini Folded Tai * Ilmainen Toimitus *

Todella tyylikäs Saltabad -bikinialaosa, jota rakastat käyttää. Bikinialaosa on suosittua tai -mallia, jossa on taitettava reuna. Voit valita joko normaalin tai korkean vyötärön. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka sopii erinomaisesti kaikenlaisille vartalotyypeille. Luo täydellinen bikinilook valitsemalla bikinialaosiin sopiva bikiniyläosa.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Saltabad
Product
 

Saltabad Pebble Bikini Maxi Tai With String * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäästi kuvioitu Saltabad -bikinialaosa, joka on upea päällä. Bikinialaosa on suosittua maksimallia, jossa on nauhat sivuilla, joiden avulla pystyt helposti säätämään niiden korkeutta. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka antaa hienon ja mukavan istuvuuden. Käytä bikinialaosaa niihen kanssa yhteensopivien bikiniyläosien kanssa ja saat silmiinpistävän bikinilookin aurinkoisiin päiviin.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Saltabad
Product
 

Saltabad Torquay Bikini Folded Tai * Ilmainen Toimitus *

Saltabad Torquay -bikinialaosa, jolla luot upean ja värikkään bikinilookin. Bikinialaosa suositulla tai-mallilla sekä taiteltavalla vyötäröllä, jonka ansiosta voit valita normaalin tai korkean vyötärön. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka imartelee kaikenmuotoisia kehoja. Yhdistä bikinialaosa saman sarjan Saltabad -bikiniyläosaan saadaksesi täydellisen kokonaisuuden.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Saltabad
Product
 

Shock Absorber Active Crop Top * Ilmainen Toimitus *

Erittäin tyylikäs urheiluliivi suositulta Shock Absorberilta. Urheiluliivit ovat pehmeää funktionaalista materiaalia, joka kuivuu nopeasti ja siirtää kosteutta pois iholta. Liiveissä on sisäänrakennettu tuki, joka pitää rinnat paikallaan koko treenin ajan. Painijanselkä mahdollistaa vapaan liikkumisen ja mesh-osiot hengittävyyden. Helppo pukea päälle pään yli ja ottaa pois. Täydelliset urheiluliivit keskitehoiseen treeniin.Suositellaan A-D kupille.Monet kokevat Shock Absorber -urheiluliivien koot pieniksi ja suosittelemme tästä syystä tilaamaan normaalikokoa yhtä suuremman koon.Koko-opas:S=70M=75L=80XL=85

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Shock Absorber
Product
 

Felina Joy Brief * Ilmainen Toimitus *

Upeat brief-malliset Felina -alushousut. Valmistettu pehmeästä puuvillasekoitteesta, joka istuu uskomattoman ihanasti iholle ja tuntuu melkein siltä, kuin niitä ei olisikaan yllä. Alushousuissa on etupuolella kaunista brodeerausta, joka on se pieni ihana lisä designissa. Joustavat jalantiet sekä peittävä takaosa. Normaalikorkuinen vyötärö. Nämä Felina -alushousut kuuluvat perusvaatevalikoimaasi!

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Felina
Product
 

Felina Moments Brief * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaisen tyylikkäät Felina -alushousut koristeellisella kuvioinnilla. Brief-mallisissa alushousuissa on peittävä takaosa sekä joustavat jalantiet. Pehmeä puuvillavuorattu haaraosa tuo lisämukavuutta. Erittäin upeat ja korkealaatuiset Felina -alushousut. Nämä alushousut kuuluvat sinun perusvaatevalikoimaasi!

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Felina
Product
 

Felina Infinity Mini Brief * Ilmainen Toimitus *

Elegantit Felina Infinity -alushousut joustavasta jacquard-materiaalista. Alushousuissa on puuvillavuorattu haaraosa, joka takaa maksimaalisen mukavuuden. Normaalikorkuinen vyötärö, peittävä takaosa sekä joustavat jalantiet. Tee näille mainioille alushousuille tilaa perusvaatevalikoimaasi! Yhdistä alushousut Infinity -sarjan upeisiin matchaaviin rintaliiveihin.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Felina
Product
 

Felina Modern Wetfloc Mini Brief * Ilmainen Toimitus *

Upeat, hieman matalammat Felina Modern Wetfloc -sarjan alushousut. Puuvillavuorattu haaraosa ja joustavat jalantiet takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden. Elegantit brodeeraukset ja suloinen rusetti edessä ovat kaunis lisä designissa. Peittävä takaosa, erinomainen istuvuus ja mahdollisuus liikkua vapaasi. Nämä Felina -alushousut sopivat erinomaisesti perusvaatevalikoimaasi!

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Felina
Product
 

Felina Choice Brief * Ilmainen Toimitus *

Elegantit Felina Choice -sarjan alushousut peittävällä takaosalla, joustavilla jalanteillä sekä puuvillavuoratulla haaraosalla. Näitä alushousuja tulet rakastamaan. Erittäin upeat alushousut kauniilla kukkakuvioidulla pitsikoristelulla etupuolella - se pieni ihana lisä näiden alushousujen designissa. Täydellisesti istuvat Felina -alushousut. Tee tilaa alusvaatevalikoimaasi näille ihanille alushousuille!

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Felina
Product
 

Felina Icon Brief * Ilmainen Toimitus *

Felina Icon -sarjan alushousut kauniilla ja joustavalla pitsibrodeerauksella, joka on se pieni ihana lisä näiden alushousujen designissa. Nämä alushousut sopivat sekä arkeen että juhlaan ja voit tuntea olosi aina sekä mukavaksi että upeaksi. Alushousuissa on peittävä takaosa ja puuvillavuorattu haaraosa. Erinomainen istuvuus, joustavat jalantiet sekä normaalikorkuinen vyötärö. Raivaa alusvaatevalikoimaasi tilaa näille ihanille alushousuille. Täydennä look yhdistämällä alushousut saman Icon -sarjan matchaaviin rintaliiveihin.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Felina
Product
 

Felina Conturelle ViVa Stringpanty * Ilmainen Toimitus *

Elegantit Conturelle by Felina string-alushousut on koristeltu pitsiyksityiskohdilla, joissa on myös mesh-materiaalia ihanana pienenä lisänä. Erittäin upeat stringit ovat uusi suosikki alusvaatevalikoimassasi! Puuvillavuorattu haara. Valmistettu pehmeästä materiaalista, jossa koristeena on litteitä pitsiyksityiskohtia. Sileät jalantiet, jotka eivät hankaa. Yhdistä alushousut saman Felina-sarjan matchaaviin alushousuihin.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Conturelle by Felina
Product
 

Triumph Mamabel Comfort Liivit * Ilmainen Toimitus *

Triumph Mamabel Comfort. Pehmeä, miellyttävän tuntuinen ja sileä imetysliivi ilman kaaritukia. Helppo avata yhdellä kädellä. Moderni ja tyylikäs liivi, joka jokaisella äidillä tulisi olla vaatekaapissa.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Triumph
Product
 

Panos Emporio Athena 12 * Ilmainen Toimitus *

Bikinihousut Panos Emporion Athena sarjasta. Yksinkertaiset bikinihousut nauhoilla sivuissa. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista stretchillä. Sisäosa vuorattu edestä. Panos Emporio logo edessä.Yhdistä saman sarjan yläosan kanssa.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Panos Emporio
Product
 

Wiki Basic Panty With Leg * Ilmainen Toimitus *

Hienot Wiki-bikinishortsit. Hillitty malli on ajaton ja aina yhtä tyylikäs. Mukavat bikinihousut on valmistettu joustavasta materiaalista, joka kuivuu nopeasti. Hyvin peittävä bikinialaosa kannattaa yhdistää saman sarjan bikiniyläosaan!

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Wiki
Product
 

Havaianas You Metallic * Ilmainen Toimitus *

Havaianas flip-flopit, jotka ovat pakolliset aurinkoisiin päiviin. Klassinen flip-flop malli, jossa on kevyet ja kulutusta kestävät kumipohjat ja hohtavat kumiremmit, jotka eivät hankaa. Vedenkestävät ja hajua torjuvat pohjat ovat pehmeät ja mukavat jalassa. Pohjat ovat lisäksi kuvioidut, jotta et liukastu. Täydelliset flip-flopit kesälookiin, sekä rannalle että kaupungille.Huomioi, että koot on merkitty Havaianas-kokojen mukaan, ei EU-kokojen. Havaianas ovat pienempää kokoa ja sen vuoksi suosittelemme valitsemaan Havaianas omien kokojen mukaan EU-kokojen sijasta.Koko-opas:Havaianas 35-36 = EU37-38 Havaianas 37-38 = EU39-40 Havaianas 39-40 = EU41-42Havaianas 41-42 = EU43-44

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Havaianas
Product
 

Saltabad Bikini Maxi Brief * Ilmainen Toimitus *

Kaunis Saltabad bikinialaosa ajatonta mallia, joka on ehdoton aurinkoisiin päiviin rannalla tai uima-altaalla. Bikinialaosa suosittua maxi-mallia, jonka etuosan elegantti laskostus peittää ja luo imartelevan siluetin. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, jonka vuorattu sisäpuoli varmistaa hyvän istuvuuden. Löydä suosikkiyhdistelmäsi yhdistämällä bikinialaosa Saltabad bikiniyläosan kanssa.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Saltabad
Product
 

Saltabad Leo Bikini Folded Tai * Ilmainen Toimitus *

Upea Saltabad bikinialaosa suosittua tai-mallia klassisella leopardikuviolla. Voit itse päättää vyötärön korkeuden bikinialaosan taitettavan reunuksen avulla. Bikinialaosa nopeasti kuivuvaa ja joustavaa materiaalia, joka luo napakan ja mukavan istuvuuden. Yhdistä bikinialaosa yhteenkuuluvan bikiniyläosan kanssa niin saat säteilevän bikinisetin aurinkoisiin päiviin.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Saltabad
Product
 

Saltabad Leo Bikini Maxi Tai With String * Ilmainen Toimitus *

Leopardikuvioinen Saltabad bikinialaosa, joka luo upean bikinilookin rannalle tai uima-altaalle. Bikinialaosa suosittua maxi-mallia, jossa on imarteleva istuvuus. Bikinialaosassa on normaalikorkuinen vyötärö ja sivuilla kontrastiväriset säädettävät nyöritykset, jotta voit itse päättää haluamasi korkeuden. Yhdistä bikinialaosa yhteenkuuluvan bikiniyläosan kanssa, jotta saat yhtenäisen bikinisetin.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Saltabad
Product
 

Saltabad Bikini Folded Tai * Ilmainen Toimitus *

Upea Saltabad bikinialaosa, joka on fantastinen päällä aurinkoisina päivinä. Bikinialaosa suosittua tai-mallia, jonka taitettavan reunuksen ansiosta voit itse valita normaalikorkuisen tai korkean vyötärön. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka imartelee kaiken mallisia vartaloita. Yhdistä bikinialaosa Saltabad bikiniyläosan kanssa niin saat yhtenäisen bikinisetin.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Saltabad
Product
 

Freya Daisy Lace Short * Ilmainen Toimitus *

Freya -alushousut, jotka antavat uskomattoman mukavan ilmeen. Housuissa on kaunista ja joustavaa pitsiä, jossa on kontrastiväriset yksityiskohdat vyötäröllä ja jalka-aukoissa. Edessä on pieni rusetti ja kolmio. Upeasti istuvat alushousut, joihin voit yhdistää samantyyliset rintaliivit.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Freya
Product
 

Freya Daisy Lace Brief * Ilmainen Toimitus *

Todella upeat brief-malliset Freya alushousut, joihin ihastut varmasti! Alushousuissa on joustavaa ja kuvioitua pitsiä, joka takaa mahtavan istuvuuden. Peittävä etukappale ja kapea vyötäröresori, jota koristavat suloinen rusetti ja koruyksityiskohta. Yhdistä brief-alushousuihin matchaavat Freya rintaliivit ihanan alusasusetin luomiseksi.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Freya
Product
 

Saltabad Poole Bikini Folded Tai * Ilmainen Toimitus *

Ihana Saltabad bikinialaosa takaa upean ja kesäisen bikinilookin! Klassisessa tai-mallin bikinialaosassa on taitettava reuna, joten pystyt itse muuttelemaan sen peittävyyttä. Bikinialaosa on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka takaa mahtavan istuvuuden. Täydennä look yhdistämällä bikinialaosaan Saltabad Poole -sarjan matchaava bikiniyläosa.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Saltabad
Product
 

Saltabad St Ives Bikini Folded Tai * Ilmainen Toimitus *

Saltabad bikinialaosa on kuvioitu kesäisellä printillä, joka henkii aurinkoa ja uimista. Klassisessa tai-mallisessa bikinialaosassa on taitettava reuna vyötäröllä, joten voit itse valita peittävyyden asteen. Bikinialaosa istuu ihonmyötäisesti ja se on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista parhaan mahdollisen mukavuuden varmistamiseksi. Valitse suosikkimallisi Saltabad St Ives -sarjan bikiniyläosista ja yhdistä ne bikinialaosaan luodaksesi täydellisen setin.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Saltabad
Product
 

Saltabad St Ives Bikini Maxi Tai With String * Ilmainen Toimitus *

Saltabadin suosittu kesäinen maxi-mallin bikinialaosa tuntuu mahtavat yllä aurinkoisina päivinä rannalla tai uima-altaalla. Bikinialaosa on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka takaa imartelevan istuvuuden. Bikinialaossa on normaali vyötärö ja säädettävät nyörit sivuilla. Luo täydellinen bikinisetti yhdistämällä bikinialaosaan Saltabad St Ives -sarjan matchaava bikiniyläosa.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Saltabad
Product
 

Spanx Undie Tectable Brief * Ilmainen Toimitus *

Hienot Spanx pikkuhousut pehmeää ja sileää mikrokuitua. Housuissa on ohuet reunat ja nämä ovat kokonaan näkymättömät kehonmyötäisten vaatteiden alla. Housut ovat uskomattoman ihanat pitää päällä ja sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Housuissa on tukitaso Smooth Spanxin gaalassa, mikä tarkoittaa kevyemopää shapingvaikutelmaa ja keskittyy tasoittamaan ja silentämään siluettia.

€ 33.00

Lisätietoa...

Nainen Spanx
Product
 

Spanx Luxe Leg Tights * Ilmainen Toimitus *

Miellyttävät muotoilevat Spanx pitkikset korkeaa laatua. Sukkahousut hoikentavat ja pitävät sisällä vatsaa, lantiota ja takapuolta. Vyötärönauha on pehmeä, se ei hankaa eikä näy vaatteiden alta. Nämä ovat 60 denieriä. Täydellinen istuvuus, mikä luo imartelevat muodot. Sukkahousut ovat Spanxin tukigaalassa Shape, mikä tarkoittaa, että tuote on keskikova ja muotoilee kehoa ja luo vaikutusta. A = X-SmallB = SmallC = MediumD = Large

€ 33.00

Lisätietoa...

Nainen Spanx
Product
 

Decoy Ladies Tight Merino Plain Wool * Ilmainen Toimitus *

Pehmeät ja joustavat Decoy -sukkahousut, jotka on valmistettu mukavasta villa- ja puuvillasekoitteesta. Saat todella mukavat sukkahousut, jotka voit pukea joko mekon tai hameen kanssa. Sukkahousuissa on mukavan tuntuinen resori ja 3D -efekti, joka antaa niille upean ilmeen. Älä ohita näitä Decoyn kauniita sukkahousuja!

€ 33.00

Lisätietoa...

Nainen Decoy
Product
 

Björn Borg Sport Mio SS Tee * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Björn Borg Sport Mio SS Tee * Ilmainen Toimitus *

€ 33.20

Lisätietoa...

Nainen Björn Borg
Product
 

Björn Borg TOBINA Shorts * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Treenishortsit, jotka on valmistettu Hydro Pro-materiaalista, mikä pitää sinut kuivana ja hyväntuntuisena treenien ajan. Hyvännäköinen ja miellyttävä istuvuus, muotoiltu korkeaintensiiviseen harjoitteluun. Pieni logo toisessa lahkeessa.

€ 33.20

Lisätietoa...

Nainen Björn Borg
Product
 

Calida Mood Spaghetti Top * Ilmainen Toimitus *

Sarjaan Mood kuuluu useita korkealaatuisia perusvaatteita, jotka on tehty hienoimmasta sveitsiläisestä puuvillasta. Tyyipuhdas, naisellinen sarja Calidalta. Hyvännäköinen paita, jossa on huomio yksityiskohdissa, kuten edessä olevissa napeissa ja brodeeratussa nauhassa, johon napit on kiinnitetty. Topissa on ohuet olkaimet ja se on ohutta, joustoneuleista puuvillaa. Ihonmyötäinen ja todella ihana istuvuus. Calida - sinulle, joka haluat alusvaatteet todella hyvää laatua. Sveitsiläinen täydellisyys ja korkea materiaalilaatuvaatimus kohtaa päivän trendit. Sarjaan Mood kuuluu useita paitoja, pitkiksiä, liivejä ja pikkuhousuja. Calidan kokotaulukko: XS = 36-38, S = 40-42, M = 44-46, L = 48-50

€ 33.95

Lisätietoa...

Nainen Calida
Product
 

Calida Feminin Sense Short Sleeve Top * Ilmainen Toimitus *

Pehmeä ja miellyttävä T-paita, jossa on suloinen pitsi edessä. Täydellinen bleiserin alla tai lämpimänä vaatteena kun ulkona on kylmä. Saumaton ja valmistettu 100% puuvillasta. Samaan sarjaan löytyy paitoja ja pikkuhousuja yhtäläisellä pitsillä. XS=36-38S=40-42M=44-46L=48-50XL=52-54

€ 33.95

Lisätietoa...

Nainen Calida
Product
 

Calida Mood Leggings * Ilmainen Toimitus *

Hienot joustoneuleiset pitkikset Calidalta fantastista laatua. Pitkikset on valmistettu pehmeästä puuvillasekoituksesta ja näissä on optimaalinen istuvuus. Mood sarjaan kuuluu muitakin naisellisia ja klassisia vaatteita, paitoja ja pikkuhousuja hienointa sveitsiläistä puuvillaa. XS=36-38 S=40-42 M=44-46 L=48-50 XL=52-54

€ 33.95

Lisätietoa...

Nainen Calida
Product
 

Femilet Coco Midi Brief * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihana bikinialaosa midimallissa Femiletilta. Hyvä istuvuus ja materiaalina nopeasti kuivuva materiaali stretchilla. Alaosa tulee hieman vatsan päälle leveillä sivuilla. Yhdistä saman sarjan yläosan kanssa!

€ 33.95

Lisätietoa...

Nainen Femilet
Product
 

Missya Flora Bikini Top * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihana bikiniyläosa Missyalta kukallisessa kuviossa. Bandeaumalli kauniilla hihoilla. Kupit on kevyesti topatut antaen povelle kauniin muodon. Silikoninauha pitää yläosan paikoillaan. Yhdistä saman sarjan yläosan kanssa. Bikinialaosa kuuluu sarjaan, jonka on suunnitellut tanskalainen bloggaaja Sandra Willer Missyan kanssa.

€ 33.95

Lisätietoa...

Nainen Missya
Product
 

Missya Angelina Top * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kaunis Missya-toppi läpikuultavasta pitsistä. Topissa on kaarituet, jotka tukevat povea hyvin. Olkaimet ovat kapeat ja säädettävät, ja ne voidaan kiinnittää myös ristiin selkäpuolelta. Kätevä hakaskiinnitys löytyy selkäpuolelta. Elegantti toppi, joka sopii joka tilanteeseen.Toppi on Missyan ja suositun tanskalaisen bloggarin Sandra Willerin suunnittelema.

€ 33.95

Lisätietoa...

Nainen Missya
Product
 

Missya Serena Push up Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit push up -malliset Missya-rintaliivit, joissa on ihastuttavia pitsiyksityiskohtia. RIntaliiveissä on kaarituet ja topatut kupit, jotka kohottavat povea kauniisti ja pyöristävät muotoa ihanasti. Olkaimet ovat kapeat ja säädettävät, ja kiinnitys on takana hakasilla. Hyvännäköiset rintaliivit kannattaa yhdistää saman sarjan alushousuihin.Rintaliivit ovat Missyan ja suositun tanskalaisen bloggarin Sandra Willerin suunnittelemat.

€ 33.95

Lisätietoa...

Nainen Missya
Product
 

Trofe Britt Wireless Bra * Ilmainen Toimitus *

Hienot Trofé Britt -rintaliivit ilman kaaritukia ja toppauksia. Peittävät, muotoonprässätyt kupit ja leveät olkaimet, sivut ja selkäosa lisäävät käyttömukavuutta ja tekevät mallista tukevamman. Malli on selästä tiukahko. Olkainten pituuden voi säätää itselle sopivaksi, ja kiinnitys on selkäpuolella. Käytännölliset rintaliivit, jotka tukevat hyvin isompaa povea.

€ 33.95

Lisätietoa...

Nainen Trofé
Product
 

Trofe Slip Dress * Ilmainen Toimitus *

Upea ja kauniisti laskeutuva Trofé-alusmekko. Valmistettu sileästä materiaalista, joka tuntuu ihanan pehmeältä ihoa vasten. Ohuet olkaimet, joiden pituutta voi säätää. Kaunis ja miellyttävä alusmekko, joka sopii täydellisesti monenlaisten mekkojen alle.Pituus: 80 cm koossa Medium.

€ 33.95

Lisätietoa...

Nainen Trofé
Product
 

Missya Abigail Bikini Bandeau * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kaunis Missya bikiniyläosa suosittua bandeau-mallia, joka luo ajattoman lookin rannalle. Laskostettu bikiniyläosa ja kevyesti topatut kupit luovat kauniin siluetin. Säädettävät olkaimet ja helppo kiinnitys selässä. Saat yhtenäiset bikinit kun yhdistät bikiniyläosan yhteenkuuluvan alaosan kanssa.

€ 33.95

Lisätietoa...

Nainen Missya
Product
 

Femilet Heat Shirt Long Sleeve * Ilmainen Toimitus *

Femilet -pyjamapaita hienolla klassisella tyylillä. Tämä pyjama on uusi suosikkisi öihin ja vapaapäiviin. Pyjamapaidassa on kaulus, napit ja rintatasku. Pyjamapaita on rentoa ja pehmeää puuvillaflanellia, joka tuntuu ihanalta päällä. Yhdistä pyjamapaitaan sopivat pyjamahousut ja saat täydellisen kotiasun.

€ 33.95

Lisätietoa...

Nainen Femilet
Product
 

Kari Traa Trud Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät urheilurintaliivit Kari Traalta keskitehoisella tuella. Tasaiset saumat ja painijanselkä, joka antaa täydellisen liikkumisen vapauden. Valmistettu materiaalista joka hengittää ja kuljettaa pois kosteutta. Erinomaiset rintaliivit esimerkiksi salille, pyöräilyyn ja hiihtoon.

€ 33.95

Lisätietoa...

Nainen Kari Traa
Product
 

Trofe Kajsa Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja hyvin istuvat kaarituettomat Trofé-urheilurintaliivit. Muotoonprässätyt ja topatut kupit, jotka tukevat rintaa. Valmistettu teknisestä materiaalista. Verkkokangas selkäpuolella lisää liivien hengittävyyttä ja olkainten x-muoto takaa maksimaalisen liikkumavapauden. Helppo pukea ja riisua pään yli. Täydelliset urheiluliivit rankkaan treeniin.

€ 33.95

Lisätietoa...

Nainen Trofé
Product
 

Calida Feminine Air Brief Regular Cut * Ilmainen Toimitus *

Upeat brief-malliset Calida alushousut ovat seuraavat perusmallin suosikkisi. Alushousut on valmistettu pehmeästä ja sileästä viskoosin ja MicroModal® -materiaalin sekoitteesta ja edessä on kevyesti läpikuultavaa tylliä. Materiaali säilyttää muotonsa ja se mukautuu lämpötilaan taaten miellyttävän olon koko päiväksi. Täydennä alusasulook yhdistämällä alushousuihin matchaavat rintaliivit.Koko-opas:XS=36-38S=40-42M=44-46L=48-50

€ 33.95

Lisätietoa...

Nainen Calida
Product
 

Calida Mood Body * Ilmainen Toimitus *

Sarjaan Mood kuuluu korkealaatuisia perusvaatteita, jotka on tehty hienoimmasta sveitsiläisestä puuvillasta. Tyylipuhdas ja naisellinen sarja klassiselta Calidalta. Yksinkertainen body, mikä on täydellinen muiden vaatteiden alla. Topissa on ohuet olkaimet ja se on tehty ohuesta, joustoneuleisesta puuvillasta, Kehonmyötäinen, ihana istuvuus. Calida - sinulle, joka haluat miellyttävät alusvaatteet todella hyvää laatua. Sveitsiläinen täydellisyys ja korkea materiaalivaatimus kohtaa päivän trendit. Sarjaan Mood kuuluu useita paitoja, pitkiksiä, liivejä ja pikkuhousuja. Calidan kokotaulukko: XS = 36-38, S = 40-42, M = 44-46, L = 48-50

€ 33.95

Lisätietoa...

Nainen Calida
Product
 

Marie Jo Tom Shorts * Ilmainen Toimitus *

Marie Jon kevyet alushousut tuntuvat kuin toiselta iholta. Bokserialushousut sileällä pinnalla ja pehmeillä saumoilla. Logo l'aventure koristaa etupuolella.

€ 33.95

Lisätietoa...

Nainen Marie Jo
Product