Tabletit ja älypuhelimen kiinnikkeet Taitettava varsi | 4 12 | Full Motion

Tyylikäs, kannettava 360 °: n täysliike, moniasentoinen kiinnike älypuhelimille, tableteille ja e-lukijoille, joiden koko on 4" "- 12" "(10 - 30,5 cm). Kiinnitys voidaan taittaa ja kuljettaa missä tahansa, jotta voit luoda oman mobiilityö- ja viihdeaseman. Toisessa päässä on monitoimilaite, johon mahtuu 1 kg mobiililaite. Toisaalta on monipintainen puristin, joka voidaan asentaa eri pinnoille - pystysuora, vaakasuora, napa ja kahva - enintään 2 "" (5 cm). Monitoimilaitteen puristusaukko on 4,7 "" - 7,5 "" (12 - 19 cm). Sen jousikiinnike pyörii 360 ° pysty- ja vaakasuunnassa. Neljä pyöreää tukea pitävät älypuhelinta vinosti tai tabletti pystysuorassa. Takakameran linssi, latausliitäntä ja kaikki painikkeet eivät ole koskaan estetty, mutta laite pidetään paikallaan. Mobiililaite voidaan sijoittaa millä tahansa etäisyydellä jopa 56 cm: n etäisyydelle pintaliitäntäpisteestä kuvien ottamiseen ja kätevään käyttöön. Kiinnitys voidaan asentaa monipin

€ 43,90

Lisätietoa...

Superkauppa Älypuhelimet matkapuhelimet
Product
 

Tabletti ja Älypuhelinpidike | Lattiateline | 4 12 | Täysin liikkuva

Nedis® -teline soveltuu älypuhelimille, tableteille ja e-kirjojen lukulaitteille, joiden koko on 4-12" (10,2-30,5 cm) ja paino enintään 1 kg. Monelle laitteelle sopiva pidike avautuu 4,7-7,5" (12-19 cm) ja kääntyy 360° pysty- ja vaakasuunnassa. Kätevän muotoilun ansiosta takakameran linssi, latausliitäntä ja käyttöpainikkeet eivät koskaan peity. Telineen korkeudeksi voi säätää 27,6-47,3" (70-120 cm). Telineen voi taitella kokoon kuljetusta varten, ja se painaa vain 1,4 kg.

€ 39,90

Lisätietoa...

Superkauppa Älypuhelimet matkapuhelimet
Product
 

Primizima Monivärinen LED peili Tunneliefektillä

Ainutlaatuinen Primizima monivärinen LED-peili tunneliefektillä kuuluu ehdottomasti kauneustarvikkeisiisi! Tällä peilillä meikkaaminen ja kasvojen puhdistus on helppoa ja hauskaa sen tunneliefektin ja värikkäiden valojen ansiosta.

€ 37,90

Lisätietoa...

Superkauppa Asusteet
Product
 

Kääntyvä peili Beurer BS 49 LED Valkoinen

Kääntyvä peili Beurer BS-49 LED Valkoinen on etsimäsi tuote ulkonäkösi kohentamiseen! Kokeile 100 % aitoja Beurer tuotteita ja anna alan ammattilaisten korostaa kauneuttasi.

€ 33,90

Lisätietoa...

Superkauppa Asusteet
Product
 

InnovaGoods 4 in 1 Suurentava LED peili

Jos etsit ainutlaatuista lahjaa naiselle, paras lahja on InnovaGoods Home 4-in-1 suurentava LED-peili! Erittäin kätevä, käytännöllinen ja tarkka pöytäpeili meikkaamiseen, hiusten laittamiseen, kulmakarvojen nyppimiseen jne.

€ 48,90

Lisätietoa...

Superkauppa Asusteet
Product
 

InnovaGoods Lemmikkisuoja Autoon

Suojaa autosi istuimet, kun matkustat lemmikkisi kanssa, hankkimalla InnovaGoods Home Pet lemmikkisuoja autoon! Tämä suoja on erittäin käytännöllinen ja helppo käyttää, koska se kiinnitetään etu- ja takaistuimien niskatukiin suojaten auton istuimet.

€ 37,90

Lisätietoa...

Superkauppa Auton audio , elektroniikka ja puhelintarvikkeet
Product
 

Tablet Autoteline 360 ° Täysin Säädettävä 0.7 kg

Kiinnitä tämä tablettipidike auton ikkunaan tai kojelautaan, ja käytössäsi on säädettävä tablettijalusta.

€ 31,90

Lisätietoa...

Superkauppa Auton audio , elektroniikka ja puhelintarvikkeet
Product
 

Tabletin autopidike | | jopa 12 | Ikkuna ja Päätuki

Nedis®in tablettitelinesarja tarjoaa kaksi turvallista ja pitävää ratkaisua, joilla tabletin voi kiinnittää autoon. • Vahva imukuppi pitää tabletin tukevasti kiinni tuulilasissa • Helposti ruuveilla kiinnitettävä teline pääntukeen • Yleiskäyttöinen: sopii useimmille enintään 12 tuuman tableteille • 360 asteen kierto mahdollistaa käytön vaaka- ja pystyasennossa

€ 31,90

Lisätietoa...

Superkauppa Auton audio , elektroniikka ja puhelintarvikkeet
Product
 

Yleismallinen Älypuhelinteline Autoon | Ikkuna Kojelauta | Musta

Älypuhelimen autoyleisteline soveltuu kaikille älypuhelimille, joiden näytön koko on 3,5 - 5,3". Siinä on patentoitu imukuppi, jonka ansiosta voit asentaa telineen melkein mihin tahansa pintaan, kuten esimerkiksi kojelautaan tai tuulilasiin.

€ 33,90

Lisätietoa...

Superkauppa Auton audio , elektroniikka ja puhelintarvikkeet
Product
 

USB autolaturi, jossa hands free kuuloke 2100 mAh Bluetooth 145527

Mikäli hyväksyt kotiisi vain parasta uutta elektroniikkaa, suosittelemme tutustumaan tuotteeseen USB-autolaturi, jossa hands free -kuuloke 2100 mAh Bluetooth 145527 jonka saat nyt meiltä edulliseen hintaan.

€ 38,90

Lisätietoa...

Superkauppa Auton USB laturit ja langaton lataus
Product
 

Auton FM Lähetin | Bluetooth® | MicroSD korttipaikka | Handsfree puhelut

Nauti reissussa omista soittolistoistasi ja heitä hyvästit tylsille automatkoille. Tämä Bluetooth®-FM-lähetin toistaa autoradion kautta musiikkia tabletista tai älypuhelimesta. Laitteessa yhdistyvät helppous ja turvallisuus. Sisäänrakennettu mikrofoni mahdollistaa handsfree-puhelut.

€ 41,90

Lisätietoa...

Superkauppa Autostereot ja videolaitteet
Product
 

Auton FM Lähetin | Bluetooth® | Bass Boost | MicroSD Korttipaikka | Handsfree Puhelut | Ääniohjaus | 3,0 A 2,4 A

Kyllästyttääkö autoradio? Tämän Nedis®-merkin Bluetooth® 5.0 FM -lähettimen ansiosta voit nauttia omista soittolistoistasi ajaessasi. Laite toistaa musiikkia älypuhelimista tai tableteista autoradion kautta. Nauti syvästä bassosta napin painalluksella innovatiivisen Bass Boost -toiminnon ansiosta. Eikä siinä vielä kaikki: voit ladata lähettimellä kahta laitetta samanaikaisesti. Lähettimessä on 3,0 A:n liitäntä, joka lataa USB-laitteet nopeasti, ja toinen 2,4 A:n USB-liitäntä, jonka ansiosta laitteet latautuvat nopeammin korkeammalla jännitteellä. Sisäänrakennetun mikrofonin ja ääniohjaustoiminnon ansiosta voit soittaa handsfree-puheluita turvallisesti ajon aikana. Joustava varsi helpottaa suuren kahden tuuman LED-näytön asemoimista.

€ 48,90

Lisätietoa...

Superkauppa Autostereot ja videolaitteet
Product