Harjoitusaita (3kpl setti)

Harjoitusaidat juoksu- ja hyppyharjoitteluun. Edullinen kolmen harjoitusaidan setti sopii täydellisesti erilaisiin juoksu- ja hyppyharjoituksiin. Aitaa on saatavilla kolmea eri korkeutta (15,23 ja 30cm). Sopii hyvin eri joukkuelajien harjoitteluun (jalkapalloon, koripalloon, futsal) sekä moniin muihin lajeihin. Kevyt (helppo siirtää ja ottaa mukaan) Kolmen aidan setti (valitse korkeudeksi 15/23/30cm) Näppärät pikkuiset harjoitteluaidat sopivat monipuoliseen hyppy, loikka ja sivuttaisharjoitteluun. Kehitä koordinaatiota tämän näppärän aittasetin avulla!

€ 34,90

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallotarvikkeet
Product
 

Muovinen juomapulloteline kahdeksalle pullolle

Muovinen juomapulloteline on kahdeksalle pullolle tarkoitettu ja erittäin tyylikkäästi muotoiltu ratkaisu joukkueille. Käden sija on ergonomisesti huoltajan käteen sopiva ja helposti kannettava. Telineeseen sopii 750ml tai 1 litran pullot. Treeneissä ja matseissa nesteytys tapahtuu lennosta ja pullot saattavat lentää minne sattuu. Muovinen pulloteline on kestävä ja sen avulla järjestys pysyy kunnossa. Juomapulloteline on saatavana kaikissa perusväreissä. Saatavilla olevat värit: Valkoinen,Sininen,Punainen,Keltainen,Vihreä,Musta Soveltuu 0,75 tai 1 litran pulloille (toimitetaan ilman juomapulloja) Tarvitseeko seura useamman juomapullotelineen? Pyydä seuratarjousta! Tilaa tähän juomapullotelineeseen myös tyylikkäät juomapullot Tilaa Juomapulloteline heti!

€ 34,90

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallotarvikkeet
Product
 

Pienet tötsät Exit

Exitin kätevät pienet kartiot eli tötsät ovat hyvä valinta kentän merkkaamiseen ja toimivat hyvin eri harjoitteissa. Pakkaus sisältää 20kpl tötsiä  10kpl mustia ja 10kpl vihreitä Joustava kestävä materiaali  Tilaa nämä näppärät minitötsät vielä tänään!

€ 34,90

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallotarvikkeet
Product
 

Jalkapallomaalin maa ankkurit Exit Scala (kovalle alustalle)

Kovalle alustalle tarkoitetutu maa-ankkurit jalkapallomaalin! Kovalle alustalle takoitettujen maa-ankkureiden avulla ankkuroit Exit Scala jalkapallomaalin maahan. Lisää turvallisuutta ja tilaa maalisi nämä nopeasti ja helposti asennettavat ankkurit. 2kpl maa-ankkureita kovalle alustalle  Helppo ja nopea kiinnitys maaliin Tarkoitettu kovalle alustalle Pitää maalin tukevasti maassa Tilaa jalkapallomaalin maa-ankkurit vielä tänään!

€ 39,00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallotarvikkeet
Product
 

Jalkapallomaalin maa ankkurit Exit Scala (nurmelle)

Kiinnitä jalkapallomaalisi tukevasti nurmeen Exit Scala maa-ankkureiden avulla! Exit Scala jalkapallomaaleihin tarkoitetut maa-ankkurit (2kpl) sopivat maalin ankkuroitiin nurmella. Lisää turvallisuutta ja tilaa maalisi nämä nopeasti ja helposti asennettavat ankkurit. 2kpl maa-ankkureita nurmelle (soveltuvuus Exit Scala maalit) Helppo ja nopea kiinnitys maaliin Tarkoitettu pehmeälle alustalle (nurmi) Pitää maalin tukevasti maassa Tilaa jalkapallomaalin maa-ankkurit vielä tänään!

€ 39,00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallotarvikkeet
Product