Exit trampoliinin varustepussi

Tavarat siististi varustepussiin! Turvallisuuden vuoksi trampoliinilla pomppiessa täytyy muistaa tyhjentää taskut kaikenlaisista tavaroista sekä ottaa kengät pois. Näppärä universaali Exit trampoliinin runkoputkeen kiinnitettävä varustepussi kengille ja irtotavaroille sopii kaikkiin markkinoilla oleviin trampoliineihin. Kiinnitys runkoputkiin Pientavarat pysyvät järjestyksessä eivätkä loju nurmikolla Tavarat taskussa pomppiminen on turvallisuusriski! Kengät, vaatteet ja varusteet pomppimisen ajaksi talteen Tilaa jo tänään!

€ 34.90

Lisätietoa...

Trampoliinin lisävarusteet ja varaosat
Product
 

Pyöreä Trampoliinin Suojapeite Exit (koot 1,8 4,6m)

Trampoliinin suojapeite suojaa lumelta ja roskilta! Laadukas pyöreä trampoliinin suojapeite Exitiltä suojaa trampoliinia roskilta, lumelta sekä auringolta. Sääsuojaa on saatavilla useisiin erikoisiin trampoliineihin. Saatavilla koot: 1,8m, 2,4m, 3m, 3,7m, 4,3m sekä 4,6m leveisiin malleihin. Erittäin kestävä ja laadukas malli Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Tilaa suojapeite vielä tänään!

€ 35.90

Lisätietoa...

Trampoliinin lisävarusteet ja varaosat
Product
 

Exit trampoliinin alaverkko

Estä lemmikkien ja lasten pääseminen trampoliinin alle! Trampoliinilla hyppiminen on hauskaa ja tehokasta liikuntaa. Laadukkaan ja kestävän trampoliinin lisäksi suosittelemme hankkimaan runkoputkiin kiinnitettävän suojaverkon. Alaverkko on trampoliinin lisävaruste joka estää tehokkaasti lemmikkejä ja lapsia pääsemästä trampoliinin alle estäen vaaralliset tilanteen joita koituu kun koira tai pieni lapsi menee trampoliinin alle kun sillä hypitään. Maksimoi turvallinen pomppiminen! Tyylikäs musta väri! Estää pääsemisen trampoliinin alle! Maksimoi turvallinen pomppiminen! Tämä universaali suojaverkko on saatavilla useaan eri kokoiseen trampoliiniin. Valitse oikea koko!

€ 39.00

Lisätietoa...

Trampoliinin lisävarusteet ja varaosat
Product
 

trampoliinin tikkaat

Laadukkaat trampoliinin tikkaat Suomessa on pihoilla kesäisin tuhansia trampoliineja. Trampoliinin turvalliseen käyttöön liittyy myös laitteeseen kiipeäminen ja sieltä pois pääseminen niin ettei kukaan tipahda. Kunnolliset tikkaat kiinnitetään trampoliinin yläputkeen kiinni ja ne pysyvät paikallaan tilanteesta riippumatta. Korkeus 100cm Leveys 38cm Malli kiinnitetään yläputkeen ja se soveltuukin yleistikkaaksi miltein kaikkiin malleihin. Tilaa heti!

€ 39.90

Lisätietoa...

Trampoliinin lisävarusteet ja varaosat
Product
 

Exit Trampoliinin tikkaat M koko

Tikapuut 3,7 ja 3m leveisiin trampoliineihin Exitin trampoliinin tikkaat sopivat 3,7 ja 3m leveisiin alle 80cm leveisiin trampoliini malleihin. Askelmat jalalle mukavaksi muotoillut! M-Koko sopii 3m ja 3,7m leveille malleille Pystyputket ja runko mustaksi maalattua terästä! Kiinnittyvät jämäkästi paikoilleen! Markkinoiden siistein muotoilu! Tilaa tikkaat ja varmista trampoliinille helppo nouseminen ja laskeutuminen

€ 42.90

Lisätietoa...

Trampoliinin lisävarusteet ja varaosat
Product
 

Exit Trampoliinin tikkaat L koko

Tikapuut jättitrampoliineihin! Suomen pihoilla näkee kaikkein eniten isoja 4,3m halkaisijaltaan olevia jättitrampoliineja. Osaan malleista kuuluu automaattisesti mukaan tikapuut, joiden tärkein tehtävä on saada pomppijat turvallisesti ylös matolle ja alas maan kamaralle. Suosittelemme L-koon tikapuita isoihin yli 80cm korkeisiin malleihin. Askelmat jalalle mukavaksi muotoillut! L-koon tikkaat isoihin jättimalleihin! Pystyputket ja runko mustaksi maalattua terästä! Kiinnittyvät jämäkästi paikoilleen! Markkinoiden siistein muotoilu! Varmista turvallinen kulku pomppimaan!

€ 49.00

Lisätietoa...

Trampoliinin lisävarusteet ja varaosat
Product