Pieni trampoliini Exit Silhouette 2,44m turvakehällä

Exit Silhouette on modernilla ulkonäöllä varustettu pieni 2,44 m leveä trampoliini turvakehällä.  Tämä silmäähivelevän tyylikäs  pieni trampoliinipaketti on hyvä valinta pienelle pihalle. Moderni ulkoasu tekee miellyttää perheen äitiä ja vielä kaiken lisäksi edulliseen hintaan. Mattamusta väri yhdistettynä tyylikkäisiin vihreän värisiin yksityiskohtiin tekevät tästä todella tyylikkään valinnan Kaavevat ulkoneava turvakehän putket ovat tyylikkäät ja ovat myös todella turvalliset! Todella hyvä hinta/laatusuhde! Maksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Nopea toimitus Heti varastosta - toimitusaika 2-4 arkipäivää! Tästä tyylikäs pikku trampoliini!

€ 309.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliini Powerjumper HD 2,45m

Ihanteellinen kuntotrampoliini ulos! Powerjumper HD 2,45m trampoliini on näppärän kokoinen ja erittäin jämäkkärunkoinen malli niin kuntoiluun tai perheen pienille lapsille. Tiesitkö, että 10 minuutin tehokas hyppely vastaa 30 minuutin juoksulenkkiä. 48kpl jousia 30mm paksu reunapehmuste* Lapsille tai kuntoiluun Hyppijän painorajoitus 90kg {Banner(id:'78')} Katso tämä malli heti!

€ 379.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliini Exit Silhouette 3m turvaverkolla

Exit Silhouette - Musta 3m trampoliini turvakehällä! Exit Silhouette 3m trampoliini turvaverkolla on näppärän kokoinen trampoliinipaketti lapsiperheelle. Exit Silhouette on Exitin uusin mallisto, jossa on yhdistetty aina tyylikäs musta väri tyylikkäisiin vihreän värisiin yksityiskohtiin. Valintana 3,05m leveä malli sopii hyvin pienelle takapihalle ja onkin erinomainen valinta esimerkiksi rivitalon takapihalle lasten trampoliiniksi. Tämä trampoliini sopii myös isommallekkin hyppijälle (hyppijän max paino 100kg). EN71 ja TÜV hyväksytty! Kaarevat ulkonevat turvaverkon putket ovat turvalliset ja erittäin hyvän näköiset 28cm leveä PVC reunapehmuste kestää käytössä Reunapehmusteen ja hyppymaton välissä este etteivät lasten varpaat pääse jousiin. Uskomattoman tyylikäs musta trampoliini todella edulliseen hintaan! Maksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla) Tilaa lapsille kerralla hauskaa puuhaa kesäksi tästä Exitin tyylikkäästä uutuudesta!

€ 389.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliini Avyna Pro line 2m

Näppärä pieni pyöreä trampoliini Avyna Pro-line  on tunnettu erittäin laadukkaista trampoliineistaan ja se on hyvä valinta, kun haluat takuulla kestävän ja turvallisen trampoliinin. Tämä 2m leveä trampoliini sopii hyvin perheen pienille lapsille kesän pomppuhetkiin. Tämä malli täyttää julkisen käytön standardit! 2m leveä malli sopii hyvin pieneenkin pihaan! Hyppijän painoraja 120kg Paksu leveä reunapehmuste suojaa hyppijää runkoputkilta! Ympärivuotiseen käyttöön Erittäin pitkä takuu 100% varaosasaatavuus! Tutustu ja tilaa 

€ 399.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliinipaketti Exit JumpContour 2,44m

Pieni trampoliinipaketti lapsille! Exit JumpContour on laadukas ja hyvä trampoliinipaketti lapsille. Pienen kokonsa ansiosta tämä malli on hyvä valinta jos takapihalla on vähän tilaa trampoliinille. Mukana tulee trampoliini, turvakehä, säilytyspussi varusteille sekä tikkaat. Hinta ja laatusuhde erinomainen! Valitse turvallinen malli lapsille: Exit JumpContour on TÜV/GS hyväksytty trampoliini Maksa helposti osamaksulla / laskulla Klarnan avulla Näppärä pieni trampoliini pienille lapsille pieneen pihaan! Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Tilaa tämä pieni trampoliinipaketti lapsille!

€ 409.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Maatrampoliini Exit Sihouette 3m turvakehällä

Haluatko lapsille hyppypaikan joka näyttää tyylikkäältä? Exit Sihouette sarjan 3m leveä musta maahan upotettava trampoliini on erittäin tyylikäs valinta kun mielessä trampoliinin ostamista lapsille. Mallissa on tyylikkään kaarevat turvakehän putket ja trampoliini reuna nousee vain 25cm maanpinnan yläpuolelle. Yhä useampi valitsee maatrampoliinin perinteisen sijaan Tarvittavan kuopan koko on 255cm (leveys) ja 70cm (syvyys) 3m malli sopii hyvin pienellekkin pihalle Sihouette malleissa on todella hyvä hinta / laatusuhde Maksa helposti Klarnalla (laskulla / Osamaksulla) Tilaa tämä edullinen trampoliinipaketti lapsille vielä tänään!

€ 419.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Maatrampoliini Exit Silhouette 3,7m turvakehällä

Edullinen maahan upotettava trampoliini turvakehällä! Exit Silhouette 3,7m maahan upotettava musta trampoliini turvakehällä on tyylikäs ja hyvä ratkaisu lapsiperheen pihalle. Sihouette erottuu kilpailijoistaan selkeästi kauniilla ja uniikilla muotoilulla. Paksu musta reunapehmuste sekä kaarevat suojaverkon putket tekevät tästä mallista varmasti yhden kesän suosikkeja! Hyvä hinta-laatusuhteen valinta edullista mallia etsivälle! Tyyylikäs valinta pihalle Vaatii 316cm leveän kuopan jonka syvyys on  75cm Musta on aina tyylikäs valinta: Kaarevat suojaverkon putket tekevät tästä mallista todella tyylikkään Turvallinen hyppiä; paksu reunapehmuste ja erillinen jousisuoja matossa Erinomainen paketti edulliseen hintaan! Tupla ruosteensuojaus; runko on galvanoitu ja pulverimaalattu! Tuotteen maksat helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla). Tuotteella nopea toimitus 3-7 arkipäivässä!

€ 419.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Exit Jumparena 2,44m trampoliini turvaverkolla

Exitin Jumparenaan sisältyy 2,44m leveä laadukas trampoliini, jämäkkä turvaverkko, varustepussi sekä tikkaat. Täydellinen paketti perheen pienille lapsille ja sopii lähes kaikkiin pihoihin koosta riippumatta. 30mm paksu ja 30cm leveä PVC reunapehmuste jonka voi kääntää (Valitse harmaa tai vihreä puoli) Edullinen ja laadukas paketti TÜV / GS testattu turvallinen tuote lapsille Mukana tikkaat sekä varustepussi Toimitusaika 3-7 arkipäivää Takuulla hauskaa tekemistä ulos! Lapset rakastavat hyppimistä!

€ 439.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Exit Jumparena 3,05m trampoliini turvaverkolla

Supertyylikäs harmaa trampoliinipaketti sopii hyvin pieneenkin pihaan! Exitin Jumparena on suosittu 3m leveä trampoliinipaketti hyvällä varustepaketilla. Pakettiin kuuluu laadukas harmaa trampoliini kestävällä PVC-päällysteisellä paksulla reunapehmusteella, turvaverkko sekä tikkaat. Mukana tulee lisäksi trampoliinin reunaputkeen kiinnitettävä säilytyspussi, johon voit laittaa esimerkiksi kengät, avaimet ja puhelimen hyppimisen ajaksi. Hyppijän maksipainoraja 100kg (testattu 750kg) takaa sen että tällä hyppii koko perhe! Suosittelemme tätä mallia, kun etsit laadukasta trampoliinipakettia pieneenpään pihaan. Täydellinen paketti, johon tulee turvakehän lisäksi trampoliini tikkaat sekä runkoon kiinnitettävä säilytyspussi tavaroilleTyylikäs harmaa trampoliinipaketti sulautuu kotipihalle!Hyvät hyppyominaisuudet niin lapsille kuin aikuisille! TÜV / GS hyväksytty  Toimitusaika 3-7 arkipäivää Maksa helposti (laskulla/osamaksulla) Tässä erittäin suositussa mallissa on erittäin paksu (30mm) reunapehmuste suojaamassa hyppijää. Käännettävä reunapehmusteen avulla voit valita väriksi joko suositun harmaan tai maastoon hyvin sulautuvan vihreän. Turvakehän verkko kiinnittyy reunapehmusteen sisäpuolelle mikä lisää hyppiminen turvallisuutta. Tilaa tämä trampoliinipaketti lapsille vielä tänään - Suoraan varastosta (toimitusaika 1-3 arkipäivää)

€ 439.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliini Exit Silhouette 3,7m turvaverkolla

Tyylikäs musta trampoliinipaketti edullisesti! Exit Silhouette malliston 3,7m leveä trampoliinipaketti on tyylikäs valinta trampoliiniksi kotipihalle.  Iso 3,7m leveä trampoliini tarjoaa hyppytilaa jo isoillekkin lapsille temppuihin. Värinä tyylikäs musta johon yhdistetty tyylikkäitä vihreitä yksityiskohtia. Hyppijän max paino 120kg Malli on EN71 ja TÜV hyväksytty! Kaarevat turvaputket Leveä PVC reunapehmuste! Reunapehmusteen ja hyppymaton välissä este etteivät lasten varpaat pääse jousiin. Tyylikäs trampoliinipaketti halvalla! Maksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla) Tilaa perheen hyppykärpästen puremille lapsille kerralla hauskaa tekemistä! HETI VARASTOSSA - TILAA OMASI NYT!

€ 449.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliinipaketti Salta Premium Black Edition 2,44m turvakehällä

Jämäkkää laatua kokomustalla kuosilla! Salta Premium 2,44m Black Edition on turvaverkollinen pieni ja näppärän kokoinen trampoliini pienelle pihalle. Vahvatekoinen runkoputkisto tarjoaa hyvät pomput ja voit käyttää tätä mallia niin kesällä kuin talvellakin. Paksu PVC suojareunus on väriltään musta ja se peittää täydellisesti runkoputkiston ja jousiston. Suosittelemme pienelle pihalle! Elegantti muotoilu yhdistettynä laadukkaisiin osiin! Erinomainen malli pienelle pihalle! Laadukas jousisto ja USA:ssa valmistettu hyppymatto! 2,5cm paksu suojareunus kestävällä PVC päällysteellä! Tilaa tämä tyylikäs musta kokonaisuus vielä tänään!

€ 459.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliinipaketti Exit JumpContour 3m

Kesän hauskoihin hyppyhetkiin! Exit JumpContour 3m näppärän kokoinen trampoliinipaketti pieneen pihaan. Hinta/laatusuhde on erittäin hyvä ja tämä hyppypaketti sisältää kaiken tarvittavan riemastuttaviin hyppyhetkiin kotipihalla. Turvaverkko sijaitsee tässä mallissa ulkokehällä mikä onkin usein lasten toiveena; Leveällä pehmeällä reunapehmusteella on hauska leikkiä ja istua. Turvallinen valinta: TÜV/GS hyväksytty trampoliini Täydellinen paketti: Trampoliinin lisäksi mukana tulee turvaverkko, tikkaat sekä kätevä varustepussi tavaroille Mallissa on Ten Cate:n (Made in USA ) valmistama huippulaadukas hyppymatto 30cm leveä ja 3cm paksu kestävä reunapehmuste Hyvä valinta pieneen pihaan! Maksa helposti klarnalla (laskulla, osamaksulla) Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Tilaa tämä pieni trampoliinipaketti lapsille vielä tänään!

€ 479.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliini Avyna Pro line 2,45m

Pro-line 2,45m leveä trampoliini tarjoaa hauskat pomppuhetket lapsille! Etsitkö laadukasta pienikokoista trampoliinia lapsille tai kuntoiluun? Avyna Pro-line 2,45m leveä pieni trampoliini on erittäin laadukas valinta ympärivuotiseen käyttöön. Trampoliini on varustettu erittäin vahvalla PVC reunapehmusteella ja runko on galvanoitu sisä ja ulkopuolelta. Onko sinulla pieni piha? 2,45m leveä trampoliini sopii hyvin esimerkiksi rivitalon pihaan! Hyppijän painoraja 160kg - Tällä hyppii isompikin! Laadukas PVC reunapehmuste Ympärivuotiseen käyttöön Erittäin hyvä takuu! Tilaa lapsille vielä tänään! Avyna Pro-line on tunnettu erittäin laadukkaista trampoliineista!

€ 489.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliini Exit Silhouette 4,3m turvaverkolla

Exit Silhouette on tyylikkään musta trampoliinipaketti lapsille! Kotipihan paras ja suosituin lasten leikkipaikka kesällä on tietysti trampoliini. Exit Silhuette sarjan trampoliinit tarjoavat tyylikkään vaihtoehdon hyvään hintaan. Malliston 4.3m leveä malli tarjoaa lapsille paljon hyppytilaa ja turvakehällinen malli on turvallinen hyppiä. Tämä iso trampoliini tarjoaa erittäin hyvän hinta/laatusuhteen ja on edullinen valinta ensimmäiseksi trampoliiniksi. Tyylikäs musta trampoliini joka on tyylitelty vihreillä ykstityiskohdilla Helppo L:n mallinen iso vetoketju mahdollistaa helpon pääsyn turvakehän sisälle Kaarevat turvakaaren putket ovat turvalliset ja näyttävät hyvältä Maksa helposti klarnalla (laskulla / osamaksulla) Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Trampoliini kannattaa tilata kotiin hyvissä ajoin - yleensä parhaat mallit viedään käsistä! Hanki tästä oiva pomppupaikka lapsille pihalle! Heti varastossa. Nopea toimitus kotipihalle!

€ 499.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Iso Suorakaide trampoliini Exit Silhouette turvakehällä 305x214 cm

Iso suorakaidetrampoliini tuo lapsille superhauskaa tekemistä! Kotipihan lasten leikkipaikkojen suosikki on trampoliini! Trampoliinilla hyppimistä rakastetaan ja sen parissa vietetään aikaa kavereiden kanssa jopa useita tunteja päivässä. Exit Silhouette on iso suorakaide trampoliini ( Koko 214x 305cm) ja se tarjoaa erinomaisen hyppypaikan lapsille edulliseen hintaan. Koko 214x305cm 20mm paksu PVC reunapehmuste TÜV, CE, GS, EN 71 hyväksytty! Turvakehä sisältyy hintaan! Saatavilla kolmena värinä! Valitse paras vaihtoehto! Nopea toimitus!Tilaa laadukas Sihouette trampoliinipaketti nyt!

€ 499.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product