Teemu Järvi Illustrations Victorinox linkkuveitsi, Kettu

Teemu Järvi x Victorinox -kokoelman linkkuveitset yhdistävät legendaarisen Swiss Army Knife -linkkuveitsen laadun Teemu Järven suomalaisesta luonnosta ammentaviin kuvituksiin.Victorinox-linkkuveitsi sisältää 6 tuikitarpeellista työkalua arjen seikkailuihin:1. lyhyt terä2. kynsiviila3. ruuvimeisseli 2.5 mm4. avaimenperä5. hammastikku6. pinsetit

€ 26,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Vapaa aika Retkeily Linkkuveitset Ruostumaton teräs, muovi, alumiini
Product
 

Victorinox Muumi linkkuveitsi, Pikku Myy pohtii

Sveitsiläinen Victorinox julkaisi vuonna 2017 Muumi-teemaisen Collector’s Edition -linkkuveitsimalliston, jonka kuvitus perustuu Tove Janssonin vuonna 1965 julkaistuun teokseen Muumipappa ja meri. Legendaarisesta Swiss Army Knife -linkkuveitsestään tunnetun Victorinoxin huippulaatuiset tuotteet on suunniteltu kestämään sukupolvelta toiselle.Pikku Myy pohtii -linkkuveitsi sisältää kuusi tuikitarpeellista työkalua luontoretkille, matkoille sekä suuremmille ja pienemmille seikkailuille.

€ 21,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Vapaa aika Retkeily Linkkuveitset Ruostumaton teräs
Product
 

Victorinox Muumi linkkuveitsi, Muumipappa vartiossa

Sveitsiläinen Victorinox julkaisi vuonna 2017 Muumi-teemaisen Collector’s Edition -linkkuveitsimalliston, jonka kuvitus perustuu Tove Janssonin vuonna 1965 julkaistuun teokseen Muumipappa ja meri. Legendaarisesta Swiss Army Knife -linkkuveitsestään tunnetun Victorinoxin huippulaatuiset tuotteet on suunniteltu kestämään sukupolvelta toiselle.Muumipappa vartiossa -linkkuveitsi sisältää kuusi tuikitarpeellista työkalua luontoretkille, matkoille sekä suuremmille ja pienemmille seikkailuille.

€ 21,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Vapaa aika Retkeily Linkkuveitset Ruostumaton teräs
Product
 

Dopper Dopper juomapullo, teräs, 0,8 L

Dopper on hollantilaisen Rinke van Remortelin suunnittelema uudelleentäytettävä, ilmeikäs juomapullo, joka kuljettaa juomaveden kätevästi mukanasi minne tahansa liikutkin. Pullo on helppo pestä käsin tai astianpesukoneessa, ja sen ylösalaisin käännettynä sen kansi toimii hauskana, jalallisena mukina. 2010-luvun hollantilaisesta katukuvasta tutut Dopper-juomapullot paitsi näyttävät hyvältä, myös tekevät hyvää: uudelleentäytettävä pullo vähentää kertakäyttömuovin kulutusta, ja pullojen tuotoista 5 % ohjataan Dopper-säätiölle, joka edistää puhtaan juomaveden saatavuutta Nepalissa yhteistyössä paikallisten järjestöjen kanssa. Ilmastoneutraalisti tuotettu pullo on kierrätettävä eikä se sisällä bisfenoli A:ta.

€ 24,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Vapaa aika Retkeily Juomapullot Ruostumaton teräs, polypropeeni, ABS muovi, kestomuovi,
Product
 

Design Letters Arne Jacobsen juomapullo A Z

Design Lettersin Arne Jacobsen -juomapulloa koristaa elegantti kirjasintyyppi, jonka Jacobsen suunnitteli Aarhusin kaupungintaloon vuonna 1937. Klassista maitopulloa muistuttava juomapullo on valmistettu valkoisesta muovista, ja sillä on musta korkki. Arne Jacobsen -nimikkojuomapullo tuo kotiin, kouluun, töihin ja harrastuksiin pelkistettyä, graafista tyyliä.

€ 20,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Vapaa aika Retkeily Juomapullot Pullo triton muovi, korkki PP muovi. (Ei sisällä BPA ta
Product
 

Dopper Dopper juomapullo, pure white

Dopper on hollantilaisen Rinke van Remortelin suunnittelema uudelleentäytettävä, ilmeikäs juomapullo, joka kuljettaa juomaveden kätevästi mukanasi minne tahansa liikutkin. Pullo on helppo pestä käsin tai astianpesukoneessa, ja sen ylösalaisin käännettynä sen kansi toimii hauskana, jalallisena mukina. 2010-luvun hollantilaisesta katukuvasta tutut Dopper-juomapullot paitsi näyttävät hyvältä, myös tekevät hyvää: uudelleentäytettävä pullo vähentää kertakäyttömuovin kulutusta, ja pullojen tuotoista 5 % ohjataan Dopper-säätiölle, joka edistää puhtaan juomaveden saatavuutta Nepalissa yhteistyössä paikallisten järjestöjen kanssa. Ilmastoneutraalisti tuotettu pullo on kierrätettävä eikä se sisällä bisfenoli A:ta.

€ 12,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Vapaa aika Retkeily Juomapullot Polypropeeni, ABS muovi, kestomuovi
Product