Marimekko Oiva puulautanen

Marimekon Oiva-puulautanen on valmistettu kauniista ja kestävästä kumipuusta. Pieni puulautanen sopii niin ruokien tarjoiluun kuin kauniiden esineiden säilytyksen, ja sen kaunis puupinta tuo kattaukseen orgaanista tunnelmaa. Sami Ruotsalaisen muotoilema lautanen sopii erinomaisesti muiden Oiva-astioiden seuraan ja on kotonaan niin arki- kuin juhlakattauksissa. 

€ 19,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat Kumipuu
Product
 

Iittala Teema Tiimi syvä lautanen 20 cm, valkoinen

Iittalan Teema Tiimi -astiasarja on kunnianosoitus Kaj Franckin ikoniselle Teema-astiastolle ja sen pelkistetylle, ajattomalle muotokielelle. Nimi viittaa sekä sarjan suunnittelijoihin että Franckin ajatuksiin: koska yhteistyöllä oli muotoilijalle tärkeä merkitys tuotteen luomisprosessissa, hän ehdotti 70-luvulla Teeman nimeksi Tiimiä. Astiasarja on suunniteltu yhdessä Iittalan muotoilutiimin ja nuorten aasialaisten suunnittelijoiden Minjia Wangin, Ai Onon, Kyuhyung Chon ja Yenwen Chengin kanssa. Suunnittelutyössä olivat mukana myös Heikki Orvola ja Harri Koskinen.

€ 22,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat Keramiikka
Product
 

Design Letters Favourite Cup posliinikuppi, Pause

Design Lettersin Favourite Cup -posliinikuppi sopii niin juomien nauttimiseen kuin ruoan tai pikkutavaroiden säilyttämiseen. Yhdistele korvattomia Favourite Cups -kuppeja keskenään tai Jacobsenin kirjainkuppien kanssa ja elävöitä kattausta sekä sisustusta hauskoilla sanoilla, tervehdyksillä ja lauseilla. Kuppi on valmistettu hienosta, mattalasitetusta luuposliinista ja koristeltu Arne Jacobsenin vuonna 1937 suunnittelemalla kirjasintyypillä.

€ 20,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat Mattalasitettu luuposliini
Product
 

Arabia Esteri muki 0,3 L, vaaleanpunainen

Heleän vaaleanpunaisen sävyllä koristeltu Esteri-muki kuuluu Arabian Roosa nauha -tuotteisiin. Arabia lahjoittaa jokaisesta kampanjamukista yhden euron rintasyövän vastaista työtä tukevaan Roosa nauha -keräykseen.Arabian Esteri-mukia kiertää kaunis kukkakuvio, jonka Esteri Tomula suunnitteli vuonna 1973 satavuotiaalle Arabian tehtaalle. Suunnittelijansa mukaan nimettyä koristekuviota käytettiin sarjan kupeissa ja lautasissa alun perin sinisenä sekä ruskeana.

€ 19,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat Keramiikka
Product
 

Iittala Aino Aalto kulho 35 cl, kirkas

Iittalan Aino Aalto -kulho hurmaa yksinkertaisella muotokielellään, jonka suunnittelun lähtökohtina ovat toimineet monikäyttöisyys ja pinottavuus. Alun perin nimellä Bölgeblick tunnetun lasiston prässätty kuviointi jäljittelee veteen heitetystä kivestä syntyviä renkaita. Aino Aallon suunnittelema lasikokoelma ylsi toiselle sijalle Karhula-Iittalan lasitehtailla järjestetyssä suunnittelukilpailussa vuonna 1932 ja se on pysynyt Iittalan tuotannossa lanseerausvuodestaan lähtien. Ilmestymisaikanaan jopa radikaalin pelkistettynä pidetty kokoelma on osoittautunut pohjoismaisen modernismin raikkaaksi klassikoksi, joka yhdistyy vaivatta kaikkien Iittala-astioiden kanssa.

€ 10,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat Lasi
Product
 

Iwatemo KO Kurawanka kulho, S

Iwatemon Kurawanka-kulhot soveltuvat hyvin pienille ruoka-annoksille ja aamiais- tai tarjoilukulhoiksi. Kurawanka-kulhoja on saatavilla useassa koossa ja ne on suunnitellut japanilainen keraamikko Kazuyoshi Osawa.Kulhot dreijataan käsin Japanissa. Materiaalina käytetty valkoinen savi on peräisin Etelä-Japanissa sijaitsevalta Kyusyun saarelta, ja lasitteena käytetään puutuhkaa vuosituhansia vanhan japanilaisen valmistusperinteen mukaisesti. Kestävyyden takaamiseksi Iwatemo-posliiniastioita poltetaan jopa 1,5 kertaa tavallista kauemmin.

€ 30,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat Keramiikka
Product