Marimekko Oiva Puolikas muki 2,5 dl, valkoinen pinkki

Puolikas-muki on osa Marimekon Puolikas-sarjaa, joka koostuu valkoisista Oiva-astioista, jotka on lasitettu osittain vihreällä, keltaisella, vaaleanpunaisella tai vaaleansinisellä värillä. Selkeälinjaisia, Sami Ruotsalaisen suunnittelemia keraamisia astioita voidaan yhdistellä monella tavalla tilanteesta riippuen – astiat sopivat niin arkeen kuin juhlaan ja piristävät kattausta vuodesta toiseen.

€ 19,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Arabia Suomen Kukka muki 0,3 L, punainen

Punaisen sävyissä kukkiva Suomen Kukka -muki kuuluu Arabian Roosa nauha -kampanjatuotteisiin. Arabia lahjoittaa jokaisesta kampanjamukista yhden euron rintasyövän vastaista työtä tukevaan Roosa nauha -keräykseen.Arabian Suomen Kukka -mukia koristaa viehättävä kukkakuvio, joka löytyi tehtaan astiastoista vuosina 1941–1956 ja 1966–1968. Kuva-aihetta luonnehdittiin aikoinaan sanoilla: “Suomen Kukan koruton kauneus tuo mieleemme oman maamme ja sen, mistä tunnetaan Pohjolan kansa”.

€ 19,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Normann Copenhagen Junto muki

Junto-muki kuuluu Simon Legaldin Normann Copenhagenille suunnittelemaan Junto-kokoelmaan, joka on saanut innoituksensa perinteisestä espanjalaisesta botijo-saviastiasta. Kuten perinteiset botijot, myös Junto-astiat on valmistettu poltetusta terrakottasavesta, joka antaa niille rustiikkisen, lempeän ilmeen ja pitää lisäksi juomat viileinä pitkään. Junto-astioiden persoonallinen dynamiikka syntyy erilaisten pintojen leikistä: astioissa on käytetty niin sileää kuin vekitettyä pintaa sekä lasitettuna että lasittamattomana. Junto-mukit ja -karahvi tuovat palan letkeää eteläeurooppalaista tunnelmaa skandinaaviseen sisustukseen ja kaikenlaisiin kattauksiin.

€ 13,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Arabia Pastoraali muki 0,3 L

Arabian Pastoraali-mukia koristaa Esteri Tomulan vuonna 1965 suunnittelema runsas kuvio, jonka kukkien, kasvien ja lintujen lomaan on sommiteltu kauniita ihmishahmoja. 1960-luvulla uusi silkkipainotekniikka mahdollisti kirkkaiden värien käytön, ja Pastoraaliin valittiin tuolloin syvä sinisen sävy. Paimenrunoudesta inspiroituneet rönsyilevät maisemat ovat nyt saaneet pohjakseen valkoisen keramiikan selkeät ja modernit muodot.

€ 18,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Hay Rainbow muki, vaaleankeltainen

Hayn Kitchen Market -kokoelman Rainbow-muki on valmistettu konepesun kestävästä posliinista, joka on viimeistelty läpikuultavalla pastellilakkauksella. Rainbow-sarjaan kuuluu eri kokoisia astioita useissa herkullisissa väreissä – valitse oma suosikkisävysi, yhdistele keskenään kahta vastakkaista värisävyä tai täytä pöytä sateenkaaren kaikilla väreillä!Hayn Kitchen Market -kokoelmaan kuuluu ilmeikkäitä keittiötarvikkeita eri väreissä ja materiaaleissa. Kokoelma yhdistää tanskalaisen tyylin kiinnostaviin globaaleihin vaikutteisiin.

€ 15,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Arabia Esteri lautanen 24 cm

Arabian Esteri-lautasta kiertää kaunis tummansininen kukkakuvio, jonka Esteri Tomula suunnitteli vuonna 1973 satavuotiaalle Arabian tehtaalle. Suunnittelijansa mukaan nimettyä koristekuviota käytettiin sarjan kupeissa ja lautasissa alun perin sekä sinisenä että ruskeana. Esteri-sarjan raikas sinivalkoinen kuvio tuo 1970-luvun kotimaisen muotoilun henkeä sekä arkikattauksiin että juhlahetkiin.

€ 20,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Marimekko Oiva puulautanen

Marimekon Oiva-puulautanen on valmistettu kauniista ja kestävästä kumipuusta. Pieni puulautanen sopii niin ruokien tarjoiluun kuin kauniiden esineiden säilytyksen, ja sen kaunis puupinta tuo kattaukseen orgaanista tunnelmaa. Sami Ruotsalaisen muotoilema lautanen sopii erinomaisesti muiden Oiva-astioiden seuraan ja on kotonaan niin arki- kuin juhlakattauksissa. 

€ 19,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Arabia Paratiisi kuppi 0,18 L, purppura

Arabian Paratiisi-sarjan kuppi on saanut ylleen purppuran ja kirkkaanvihreän sävyisen teeman, joka antaa astiaston rönsyilevälle kasvikuosille uuden, raikkaan ilmeen.Birger Kaipiaisen vuonna 1969 suunnittelema Paratiisi on Arabian rakastetuimpia klassikkosarjoja. Sen viehättävä kuva-aihe on runsas sommitelma orvokkeja, hedelmiä ja mustaviinimarjoja, jotka yhdistyvät kauniisti astiaston pelkistettyyn muotoon. Paratiisi tuo kattaukseen uutta hehkua ja juhlan tunnun.

€ 24,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Arabia Paratiisi muki 0,35 L, purppura

Arabian Paratiisi-sarjan muki on saanut ylleen purppuran ja kirkkaanvihreän sävyisen teeman, joka antaa astiaston rönsyilevälle kasvikuosille uuden, raikkaan ilmeen.Birger Kaipiaisen vuonna 1969 suunnittelema Paratiisi on Arabian rakastetuimpia klassikkosarjoja. Sen viehättävä kuva-aihe on runsas sommitelma orvokkeja, hedelmiä ja mustaviinimarjoja, jotka yhdistyvät kauniisti astiaston pelkistettyyn muotoon. Paratiisi tuo kattaukseen uutta hehkua ja juhlan tunnun.

€ 25,80

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Arabia Uunikokki annosvuoka 0,2 L

Arabian Uunikokki-annosvuoka on näppärä minivuoka, joka sopii niin kohokkaiden paistoon kuin dippien ja naposteltavien tarjoiluun. Tapio Yli-Viikarin 1970-luvun lopulla suunnittelemat Uunikokki-vuoat kuuluvat suomalaisen keramiikkamuotoilun ikoneihin. Valkoisesta vitroposliinista valmistettuja vuokia hallitsee puhtaaksi hiottu, funktionaalinen muotokieli sekä kauniisti aaltoileva ulkopinta. Korkeitakin lämpötiloja kestävät Uunikokki-vuoat palvelevat paitsi uunivuokina myös tarjoiluastioina.

€ 11,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Arabia Pastoraali lautanen 24 cm

Arabian Pastoraali-lautasta koristaa Esteri Tomulan vuonna 1965 suunnittelema runsas kuvio, jonka kukkien, kasvien ja lintujen lomaan on sommiteltu kauniita ihmishahmoja. Uusi silkkipainotekniikka mahdollisti kirkkaiden värien käytön, ja Pastoraaliin valittiin tuolloin syvä sinisen sävy. Paimenrunoudesta inspiroituneet rönsyilevät maisemat ovat nyt saaneet pohjakseen valkoisen keramiikan selkeät ja modernit muodot.

€ 20,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Arabia Paratiisi kuppi 0,28 L, musta

Arabian Paratiisi-sarjan kuppi on saanut ylleen hienostuneen mustavalkoisen teeman, joka antaa astiaston rönsyilevälle kasvikuosille selkeän, graafisen olemuksen.Birger Kaipiaisen vuonna 1969 suunnittelema Paratiisi on Arabian rakastetuimpia klassikkosarjoja. Sen viehättävä kuva-aihe on runsas sommitelma orvokkeja, hedelmiä ja mustaviinimarjoja, jotka yhdistyvät kauniisti astiaston pelkistettyyn muotoon. Paratiisi tuo kattaukseen uutta hehkua ja juhlan tunnun.

€ 23,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Iittala Teema Tiimi syvä lautanen 20 cm, valkoinen

Iittalan Teema Tiimi -astiasarja on kunnianosoitus Kaj Franckin ikoniselle Teema-astiastolle ja sen pelkistetylle, ajattomalle muotokielelle. Nimi viittaa sekä sarjan suunnittelijoihin että Franckin ajatuksiin: koska yhteistyöllä oli muotoilijalle tärkeä merkitys tuotteen luomisprosessissa, hän ehdotti 70-luvulla Teeman nimeksi Tiimiä. Astiasarja on suunniteltu yhdessä Iittalan muotoilutiimin ja nuorten aasialaisten suunnittelijoiden Minjia Wangin, Ai Onon, Kyuhyung Chon ja Yenwen Chengin kanssa. Suunnittelutyössä olivat mukana myös Heikki Orvola ja Harri Koskinen.

€ 22,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Iittala Aino Aalto kulho 35 cl, kirkas

Iittalan Aino Aalto -kulho hurmaa yksinkertaisella muotokielellään, jonka suunnittelun lähtökohtina ovat toimineet monikäyttöisyys ja pinottavuus. Alun perin nimellä Bölgeblick tunnetun lasiston prässätty kuviointi jäljittelee veteen heitetystä kivestä syntyviä renkaita. Aino Aallon suunnittelema lasikokoelma ylsi toiselle sijalle Karhula-Iittalan lasitehtailla järjestetyssä suunnittelukilpailussa vuonna 1932 ja se on pysynyt Iittalan tuotannossa lanseerausvuodestaan lähtien. Ilmestymisaikanaan jopa radikaalin pelkistettynä pidetty kokoelma on osoittautunut pohjoismaisen modernismin raikkaaksi klassikoksi, joka yhdistyy vaivatta kaikkien Iittala-astioiden kanssa.

€ 10,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Iittala Kastehelmi lautanen 170 mm, merensininen

Iittalan Kastehelmi-lautanen on osa Oiva Toikan rakastettua Kastehelmi-sarjaa, jonka kauniin helmeilevällä pinnalla on paitsi esteettinen myös tekninen funktio. Oiva Toikka halusi peittää puristelasiin jäävät saumakohdat ja kehitti vuonna 1964 uudenlaisen pintastruktuurin. Valolla leikittelevästä Kastehelmestä tuli yksi Toikan pidetyimmistä sarjoista, ja sitä valmistettiin aina vuoteen 1988 saakka. Suosituimmat osat on otettu uudestaan Iittalan tuotantoon vuonna 2010. Pienet lasihelmet viehättävät kaikissa kodin kattauksissa.

€ 15,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Iittala Kastehelmi kulho 23 cl, merensininen

Iittalan Kastehelmi-kulho on osa Oiva Toikan rakastettua Kastehelmi-sarjaa, jonka kauniin helmeilevällä pinnalla on paitsi esteettinen myös tekninen funktio. Oiva Toikka halusi peittää puristelasiin jäävät saumakohdat ja kehitti vuonna 1964 uudenlaisen pintastruktuurin. Valolla leikittelevästä Kastehelmestä tuli yksi Toikan pidetyimmistä sarjoista, ja sitä valmistettiin aina vuoteen 1988 saakka. Suosituimmat osat on otettu uudestaan Iittalan tuotantoon vuonna 2010. Pienet lasihelmet viehättävät kaikissa kodin kattauksissa.

€ 13,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Marimekko Oiva Anniversary muki 2,5 dl

Käsinmaalatuilla kultareunoilla koristeltu Oiva Anniversary -muki juhlistaa vuonna 2019 vietettävää Marimekon Oiva-astiaston 10-vuotisjuhlaa.Oiva-sarjan astiat sopivat niin arkeen kuin juhlaankin ja jaksavat piristää kattausta vuodesta toiseen. Sami Ruotsalaisen suunnittelemat selkeälinjaiset ja konstailemattomat astiat innostavat rikkomaan kattamisen konventioita. Erilaisia kuppeja, kulhoja ja lautasia voi yhdistellä monella tavalla mielialasta ja tilanteesta riippuen.

€ 14,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Arabia Muumi muki, Muumipeikko, nurmenvihreä

Arabian Muumi-astiasarjan Muumipeikko-mukissa kohtaavat Muumipeikko ja Muumilaaksoon yllättäen laskeutunut pieni marsilainen, jotka löytävät yhteisen kielen Ihmelaatikon avulla. Vuonna 2019 ilmestyneen muumimukin aihe on peräisin Tove Janssonin vuonna 1957 ilmestyneestä sarjakuvasta Muumi ja marsilaiset. Vuonna 2019 tulee kuluneeksi 30 vuotta YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen solmimisesta. Arabiaa tukee lasten oikeuksien toteutumista lahjoittamalla jokaisesta vuoden 2019 aikana myydystä Ninni- ja Muumipeikko-mukista yhden euron Pelastakaa lapset ry:lle, joka on osa 120 eri maassa toimivaa Save the Children -liikettä.Arabian Muumi Klassikot -sarjan mukeja, kulhoja ja lautasia kuvittavat Muumilaakson persoonalliset asukkaat edestä ja takaa kuvattuna. Arabian ensimmäiset Muumi-astiat ilmestyivät jo 1950-luvulla, mutta niiden laajempi tuotanto alkoi vuonna 1990. Tove Slotten kuvittamissa astioissa seikkailevat Tove Janssonin alkuperäispiirroksista poimitut hyväntuuliset hahmot. Muumi-astioiden perusastiastona käytetään muotoilija Kaj Franckin suunnittelemaa, ajattoman käytännöllistä Teema-sarjaa. 

€ 19,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Design Letters Favourite Cup posliinikuppi, Pause

Design Lettersin Favourite Cup -posliinikuppi sopii niin juomien nauttimiseen kuin ruoan tai pikkutavaroiden säilyttämiseen. Yhdistele korvattomia Favourite Cups -kuppeja keskenään tai Jacobsenin kirjainkuppien kanssa ja elävöitä kattausta sekä sisustusta hauskoilla sanoilla, tervehdyksillä ja lauseilla. Kuppi on valmistettu hienosta, mattalasitetusta luuposliinista ja koristeltu Arne Jacobsenin vuonna 1937 suunnittelemalla kirjasintyypillä.

€ 20,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Design Letters Favourite Cup posliinikuppi, Hey

Design Lettersin Favourite Cup -posliinikuppi sopii niin juomien nauttimiseen kuin ruoan tai pikkutavaroiden säilyttämiseen. Yhdistele korvattomia Favourite Cups -kuppeja keskenään tai Jacobsenin kirjainkuppien kanssa ja elävöitä kattausta sekä sisustusta hauskoilla sanoilla, tervehdyksillä ja lauseilla. Kuppi on valmistettu hienosta, mattalasitetusta luuposliinista ja koristeltu Arne Jacobsenin vuonna 1937 suunnittelemalla kirjasintyypillä.

€ 20,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Vaidava Ceramics Eclipse espressokuppi, 2 kpl, musta

Eclipse-espressokupit ovat osa Laima Grigonen latvialaiselle Vaidavalle suunnittelemaa astiakokoelmaa. Eclipse-sarjan käsintehdyt keraamiset astiat on valmistettu antiikin Roomasta periytyvällä Terra Sigillata -tekniikalla, ja niiden sisäpuoli on lasitettu lyijyttömällä lasitteella. Eclipse-kokoelmaa hallitsevat pelkistetyt, sileät linjat sekä täysmusta sävy, jonka ansiosta sarjan osat yhdistyvät tyylikkäästi paitsi keskenään myös muunväristen ja -muotoisten astioiden kanssa.Valmistettu Vaidavan omalla keramiikkatehtaalla Latviassa ja pakattu kierrätettyyn pahvipakkaukseen.

€ 26,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Hay Soft Ice murokulho, harmaa

Hayn Soft Ice -kulhossa leikkivät toisiinsa sekoittuvat väripyörteet, jotka antavat sille kauniin marmorikuvioinnin. Emaloidusta teräksestä valmistettu kulho kestää sekä kuumia että kylmiä lämpötiloja.

€ 15,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Hay Fleck kulho, marmoroitu harmaa

Hayn Fleck-kulhossa vaalea marmorikuviointi korostuu kauniisti tummanharmaan pohjasävyn ansiosta. Kulho sopii tarjoiluun tai vaikka hedelmäkulhoksi. Yhdistämällä Fleck-kulhon ja sarjaan kuuluvat tarjoilulusikat saat kauniin, yhtenäisen setin salaattien tai pastan tarjoiluun. Fleck-kulho on valmistettu kevyestä mutta kestävästä melamiinista, ja se kestää konepesun.

€ 19,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Iwatemo KO Kurawanka kulho, S

Iwatemon Kurawanka-kulhot soveltuvat hyvin pienille ruoka-annoksille ja aamiais- tai tarjoilukulhoiksi. Kurawanka-kulhoja on saatavilla useassa koossa ja ne on suunnitellut japanilainen keraamikko Kazuyoshi Osawa.Kulhot dreijataan käsin Japanissa. Materiaalina käytetty valkoinen savi on peräisin Etelä-Japanissa sijaitsevalta Kyusyun saarelta, ja lasitteena käytetään puutuhkaa vuosituhansia vanhan japanilaisen valmistusperinteen mukaisesti. Kestävyyden takaamiseksi Iwatemo-posliiniastioita poltetaan jopa 1,5 kertaa tavallista kauemmin.

€ 30,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Marimekko Oiva Eläköön Elämä muki 4 dl, valkoinen punainen v.punainen

Marimekon Oiva-sarjan Eläköön elämä -mukia koristaa Maija Louekarin taiteilema elämäntäyteinen kukkakuosi.Vuonna 2019 ilmestyneet Alku- ja Eläköön elämä -kuosit on julkaistu kahden rakastetun Marimekko-klassikon, Maija Louekarin Siirtolapuutarha-kokoelman ja Sami Ruotsalaisen Oiva-astiaston 10-vuotisjuhlan kunniaksi. Keraamisten Oiva-astioiden mutkaton eleganssi sopii niin arkeen kuin juhlaan.

€ 13,65

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Marimekko Oiva Siirtolapuutarha Räsymatto lautanen 13,5 cm, valkoinen v.

Marimekon Siirtolapuutarha-lautasen kylkeä kiertää Maija Louekarin herkän vaaleanpunainen Räsymatto-kuosi.Marimekon Siirtolapuutarha-sarjan astiat henkivät vanhanajan nostalgiaa. Maija Louekarin piirtämät Siirtolapuutarha- ja Räsymatto-kuosit kertovat tarinaa maaseutuelämästä kaupunkimiljöössä. Sami Ruotsalaisen suunnittelemat selkeälinjaiset ja konstailemattomat Oiva-astiat innostavat rikkomaan kattamisen konventioita. Sarjan erilaiset kupit, kulhot ja lautaset voidaan yhdistellä monella tavalla mielialasta ja tilanteesta riippuen – astiat sopivat niin arkeen kuin juhlaankin ja jaksavat piristää kattausta vuodesta toiseen.

€ 18,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Serax Merci No 2 lautanen, siniharmaa

Merci No 2 -lautanen on osa Seraxin ja pariisilaisen lifestyle-liikkeen Mercin yhteistyönä syntynyttä La Nouvelle Table -kokoelmaa, jonka inspiraationa ovat toimineet nykyaikaiset ruokailutottumukset, Russell Wrightin eri sävyjen yhdistelemiseen perustuva American Modern -astiasarja sekä japanilainen bento-eväskulttuuri.Merci-astiat on suunniteltu erityisesti ruoan jakamiseen: omien annoksien sijaan pöytään voidaan kerätä useita pieniä annoksia, jotka jaetaan koko pöytäseurueen kesken, ja kokki voi valita ruokalistan annoksiin sopivat tarjoiluastiat ja -välineet Merci-kokoelman eri kokojen, muotojen ja sävyjen valikoimasta. Astiat on myös helppo viedä sohvalle television eteen tai työpöydälle tietokoneen ääreen, missä päivän ateriat yhä useammin nautitaan.

€ 20,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Arabia Sunnuntai lautanen 21 cm

Arabian Sunnuntai-lautasen iloisen keltainen kukkakuvio tuo hymyn huulille. Pienempi lautanen sopii erityisen hyvin aamiaiselle, alkupaloille tai muille pienille ruoka-annoksille.Sunnuntai-astiasarjan 1970-lukua henkivän abstraktin kuvion on suunnitellut Birger Kaipiainen, jonka käsialaa on myös muodoiltaan ja sävymaailmaltaan samankaltainen Paratiisi-sarja. Rennolla otteella suunniteltujen Sunnuntai-astioiden avulla tuot aurinkoa kattaukseen kuin kattaukseen.

€ 27,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Serax Merci No 2 kulho L, valkoinen

Merci No 2 -kulho on osa Seraxin ja pariisilaisen lifestyle-liikkeen Mercin yhteistyönä syntynyttä MEAL x 3 -kokoelmaa, jonka keskiössä ovat nimenomaan kulhot ja kulhoruoat – ruokailu yksinkertaisimmillaan. Pyöreiden kulhojen käyttötarkoitukset ovat loputtomat, ja niitä voi käyttää astioina aina aamiaisesta päivälliseen, monenlaisten ruokien syömiseen ja tarjoiluun. MEAL x 3 -kokoelman astiat sopivat yhdistettäväksi myös muihin Mercin ja Seraxin yhteistyönä syntyneisiin astioihin.

€ 27,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Serax Merci No 9 muki, tummansininen

Merci No 9 -muki on osa Seraxin ja pariisilaisen lifestyle-liikkeen Mercin yhteistyönä syntynyttä La Nouvelle Table -kokoelmaa, jonka inspiraationa ovat toimineet nykyaikaiset ruokailutottumukset, Russell Wrightin eri sävyjen yhdistelemiseen perustuva American Modern -astiasarja sekä japanilainen bento-eväskulttuuri.Merci-astiat on suunniteltu erityisesti ruoan jakamiseen: omien annoksien sijaan pöytään voidaan kerätä useita pieniä annoksia, jotka jaetaan koko pöytäseurueen kesken, ja kokki voi valita ruokalistan annoksiin sopivat tarjoiluastiat ja -välineet Merci-kokoelman eri kokojen, muotojen ja sävyjen valikoimasta. Astiat on myös helppo viedä sohvalle television eteen tai työpöydälle tietokoneen ääreen, missä päivän ateriat yhä useammin nautitaan.

€ 9,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Arabia Sunnuntai vati 16,5 cm

Arabian Sunnuntai-vadin iloisen keltainen kukkakuvio tuo hymyn huulille. Vati on tarkoitettu aluslautaseksi sarjan 0,28 l kupille.Sunnuntai-astiasarjan 1970-lukua henkivän abstraktin kuvion on suunnitellut Birger Kaipiainen, jonka käsialaa on myös muodoiltaan ja sävymaailmaltaan samankaltainen Paratiisi-sarja. Rennolla otteella suunniteltujen Sunnuntai-astioiden avulla tuot aurinkoa kattaukseen kuin kattaukseen.

€ 17,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Iittala Taika Siimes kulho 0,6 L

Taika Siimes -kulhoa koristaa kiehtova eläinkuosi, jossa metso- ja siilihahmot seikkailevat satumaisen metsän keskellä. Kulho on tilavuudeltaan 6 dl, eli juuri sopivan kokoinen aamupuurolle, elokuvaillan naposteltaville tai höyryävän kuumalle keitolle.Taika Siimes -sarja vie sinut syvemmälle metsän siimekseen Iittalan suositun Taika-sarjan mystisessä fantasiamaailmassa. Klaus Haapaniemen tunnistettava tyyli ja pohjoisesta luonnosta ammentavat aiheet yhdistyvät sarjassa kauniin raikkaaseen sävymaailmaan sekä Heikki Orvolan suunnittelemien astioiden selkeään muotokieleen. Taika Siimes on helposti yhdisteltävissä muiden Taika-sarjan tuotteiden kanssa.

€ 28,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Serax Merci No 6 kulho, valkoinen

Merci No 6 -kulho on osa Seraxin ja pariisilaisen lifestyle-liikkeen Mercin yhteistyönä syntynyttä La Nouvelle Table -kokoelmaa, jonka inspiraationa ovat toimineet nykyaikaiset ruokailutottumukset, Russell Wrightin eri sävyjen yhdistelemiseen perustuva American Modern -astiasarja sekä japanilainen bento-eväskulttuuri.Merci-astiat on suunniteltu erityisesti ruoan jakamiseen: omien annoksien sijaan pöytään voidaan kerätä useita pieniä annoksia, jotka jaetaan koko pöytäseurueen kesken, ja kokki voi valita ruokalistan annoksiin sopivat tarjoiluastiat ja -välineet Merci-kokoelman eri kokojen, muotojen ja sävyjen valikoimasta. Astiat on myös helppo viedä sohvalle television eteen tai työpöydälle tietokoneen ääreen, missä päivän ateriat yhä useammin nautitaan.

€ 17,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Marimekko Oiva Siirtolapuutarha Räsymatto lautanen 20 cm, valkoinen v.pu

Marimekon Siirtolapuutarha-lautasen kylkeä kiertää Maija Louekarin herkän vaaleanpunainen Räsymatto-kuosi.Marimekon Siirtolapuutarha-sarjan astiat henkivät vanhanajan nostalgiaa. Maija Louekarin piirtämät Siirtolapuutarha- ja Räsymatto-kuosit kertovat tarinaa maaseutuelämästä kaupunkimiljöössä. Sami Ruotsalaisen suunnittelemat selkeälinjaiset ja konstailemattomat Oiva-astiat innostavat rikkomaan kattamisen konventioita. Sarjan erilaiset kupit, kulhot ja lautaset voidaan yhdistellä monella tavalla mielialasta ja tilanteesta riippuen – astiat sopivat niin arkeen kuin juhlaankin ja jaksavat piristää kattausta vuodesta toiseen.

€ 24,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Arabia Esteri muki 0,3 L, vaaleanpunainen

Heleän vaaleanpunaisen sävyllä koristeltu Esteri-muki kuuluu Arabian Roosa nauha -tuotteisiin. Arabia lahjoittaa jokaisesta kampanjamukista yhden euron rintasyövän vastaista työtä tukevaan Roosa nauha -keräykseen.Arabian Esteri-mukia kiertää kaunis kukkakuvio, jonka Esteri Tomula suunnitteli vuonna 1973 satavuotiaalle Arabian tehtaalle. Suunnittelijansa mukaan nimettyä koristekuviota käytettiin sarjan kupeissa ja lautasissa alun perin sinisenä sekä ruskeana.

€ 19,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Normann Copenhagen Obi kulho 11 cm, vaaleansininen

Normann Copenhagenin Obi-kulho sopii täydellisesti arkeen: halkaisijaltaan 11 cm kulhoa voi käyttää vaikkapa tarjoiluun, aamiaiskulhona tai kattauksessa jälkiruokakulhona. Obi-kulho kuuluu Simon Legaldin suunnittelemaan samannimiseen sarjaan, jonka monikäyttöisten astioiden harmoninen muoto ja herkät sävyt luovat lempeän lämminhenkistä tunnelmaa ruokapöytään. Sarjan tuotteita voi yhdistellä niin keskenään kuin muiden astiasarjojen kanssa.

€ 13,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Arabia Sunnuntai muki 0,35 L

Arabian Sunnuntai-mukin iloisen keltainen kukkakuvio tuo hymyn huulille. Aurinkoisesta mukista tee, kahvi tai kaakao maistuu entistäkin paremmalta.Sunnuntai-astiasarjan 1970-lukua henkivän abstraktin kuvion on suunnitellut Birger Kaipiainen, jonka käsialaa on myös muodoiltaan ja sävymaailmaltaan samankaltainen Paratiisi-sarja. Rennolla otteella suunniteltujen Sunnuntai-astioiden avulla tuot aurinkoa kattaukseen kuin kattaukseen.

€ 19,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Design House Stockholm Sand lautanen 19 cm

Design House Stockholmin Sand-lautaset on valmistettu korkeapolttoisesta kivitavarasta. Halkaisijaltaan 19 cm lautanen sopii pieneksi ruokalautaseksi esimerkiksi alkupalojen tarjoiluun.Carina Seth-Anderssonin Sand-astiat suunniteltiin alun perin Ruotsin kansallismuseon NM&-ravintolaan osana museon vuonna 2018 valmistunutta uudistusprojektia. Seth-Anderssonin mielestä astioiden luonnollisen kaunis hiekan sävy muistuttaa kansallismuseon rakennusten sävyä ja siksi hän halusi jättää pelkistetyt astiat osittain lasittamatta – näin materiaalin pehmeä, vaihteleva pinta jäisi näkyviin. Kaikkiin Sand-sarjan astioihin on kaiverrettu myös NM&-ravintolan logo muistuttamaan siitä, minne ne on alkujaan suunniteltu.

€ 17,40

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Ekobo Gusto pasta salaatti kulho, valkoinen

Ekobon Biobu-astiasarjan tukevilla reunoilla varustettu Gusto-kulho toimii loistavasti niin pastojen, wokkien kuin salaattienkin tarjoilussa.Ranskalaisen Ekobon Biobu-kokoelmaan kuuluu ekologisesta bambukuidusta valmistettuja astioita ja kodintarvikkeita, joissa aasialaiset materiaalit ja pelkistetyt linjat kohtaavat läntisen tyylin. Moderni-ilmeinen Biobu on ottanut inspiraatiota myös värikkään vintagen estetiikasta ja muodoista. Kauniit ja konepesun kestävät astiat sopivat sekä juhlapöydän piristäjiksi että lapsiperheen arkeen. Astioiden värimaailmasta voi löytää niin pirteän raikkaita kuin hillittyjäkin sävyjä, jotka yhdistyvät myös hauskasti keskenään.

€ 12,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Hay Paquet kahvimuki, 3 kpl, keltainen

Hayn Paquet-kahvikupit sopivat niin take-away-kahvin kuin viileiden virvoitusjuomienkin kuljetukseen. Paquet-kahvikupit on valmistettu kevyestä ja kestävästä polypropeenistä, ja yhteen pakkaukseen kuuluu kolme eriväristä kuppia.

€ 9,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Vaidava Ceramics Earth lautanen 13 cm, 2 kpl, valkoinen

Vaidavan Earth-kokoelman kulhot ja lautaset yhdistelevät latvialaisia keramiikkaperinteitä minimalistiseen pohjoismaiseen designiin. Latvialaisesta punasavesta valmistetuissa Earth-lautasissa on lyijyttömällä lasitteella viimeistelty valkoinen sisäpinta, ja niiden lasittamaton ulkopinta on hiottu tasaiseksi. Earth-kokoelman luonnonläheiset sävyt ja pehmeä muotokieli luovat kauniit kehykset ruoille ja löytävät helposti paikkansa niin arjen kuin juhlan kattauksissa.Valmistettu Vaidavan omalla keramiikkatehtaalla Latviassa ja pakattu kierrätettyyn pahvipakkaukseen.

€ 26,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Arabia KoKo kuppi M 0,33 L, cantaloupe

Arabian KoKo-kuppi on suunniteltu ihmisille, jotka arvostavat nautintoja, valinnanvapautta ja kaunista muotoilua. Kati Tuominen-Niittylän ja Kristina Riskan suunnittelemat KoKo-astiat ovat muodoiltaan mutkattoman moderneja ja väreiltään yltäkylläisen houkuttelevia. Keraamisten astioiden yhdistelyä helpottavat uudenlaiset mittasuhteet ja luontevasti yhteensointuvat värit – KoKo-astiat yhdistyvät helposti niin keskenään kuin Arabian muiden astioiden kanssa.

€ 13,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Iittala Kastehelmi lautanen 170 mm, pellava

Iittalan Kastehelmi-lautanen on osa Oiva Toikan rakastettua Kastehelmi-sarjaa, jonka kauniin helmeilevällä pinnalla on paitsi esteettinen myös tekninen funktio. Oiva Toikka halusi peittää puristelasiin jäävät saumakohdat ja kehitti vuonna 1964 uudenlaisen pintastruktuurin. Valolla leikittelevästä Kastehelmestä tuli yksi Toikan pidetyimmistä sarjoista, ja sitä valmistettiin aina vuoteen 1988 saakka. Suosituimmat osat on otettu uudestaan Iittalan tuotantoon vuonna 2010. Pienet lasihelmet viehättävät kaikissa kodin kattauksissa.

€ 15,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Arabia KoKo muki 0,35 L, mustikkamaito

Arabian KoKo-muki on suunniteltu ihmisille, jotka arvostavat nautintoja, valinnanvapautta ja kaunista muotoilua. Kati Tuominen-Niittylän ja Kristina Riskan suunnittelemat KoKo-astiat ovat muodoiltaan mutkattoman moderneja ja väreiltään yltäkylläisen houkuttelevia. Keraamisten astioiden yhdistelyä helpottavat uudenlaiset mittasuhteet ja luontevasti yhteensointuvat värit – KoKo-astiat yhdistyvät helposti niin keskenään kuin Arabian muiden astioiden kanssa.

€ 14,40

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Arabia Muumi lautanen 19 cm, Miisa keltainen

Arabian Muumi-astiasarjan Miisa-lautasen kuviossa esiintyy Muumimamman kotiapulaiseksi pestautuva Miisa. Tove ja Lars Janssonin Kuvitteluleikki-sarjakuvaan perustuvassa kuvituksessa Miisa tiskaa Muumiperheen astioita Surku-koira seuranaan. Arka ja hieman neuroottinen Miisa ei ole aivan vakuuttunut Muumimamman tavasta pestä astiat sadevedellä.Arabian Muumi Klassikot -sarjan mukeja, kulhoja ja lautasia kuvittavat Muumilaakson persoonalliset asukkaat. Arabian ensimmäiset Muumi-astiat ilmestyivät jo 1950-luvulla, mutta niiden laajempi tuotanto alkoi vuonna 1990. Tove Slotten kuvittamissa astioissa seikkailevat Tove Janssonin alkuperäispiirroksista poimitut hyväntuuliset hahmot. Muumi-astioiden perusastiastona käytetään muotoilija Kaj Franckin suunnittelemaa, ajattoman käytännöllistä Teema-sarjaa.

€ 23,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Marimekko Oiva lautanen 20 cm, terra

Marimekon Oiva-lautasessa selkeän minimalistinen muoto yhdistyy luonnolliseen ilmeeseen, joka syntyy paitsi kauniista ruskeasta sävystä, myös lasittamattoman ulkopinnan karheasta tuntumasta. Lautasen sisäpuolella puolestaan on kirkas, kiiltävä lasite. Lautanen on valmistettu ruskeasta kivitavarasta, jonka ominaisuuksiin kuuluvan luonnollisen sävyvaihtelun ansiosta jokainen lautanen on uniikki.Sami Ruotsalaisen suunnittelemat selkeälinjaiset ja konstailemattomat Oiva-sarjan astiat innostavat rikkomaan kattamisen konventioita. Sarjan erilaisia kuppeja, kulhoja ja lautasia voi yhdistellä lukemattomilla tavoilla mielialasta ja tilanteesta riippuen. Oiva-sarjan astiat sopivat niin arkeen kuin juhlaan ja jaksavat piristää kattausta vuodesta toiseen.

€ 22,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Marimekko Oiva muki 2,5 dl, terra musta

Marimekon Oiva-mukissa selkeän minimalistinen muoto yhdistyy luonnolliseen ilmeeseen, joka syntyy paitsi kauniista ruskeasta sävystä, myös lasittamattoman ulkopinnan karheasta tuntumasta. Mukin sisäpuolta puolestaan sävyttää tyylikäs mattamusta lasite. Muki on valmistettu ruskeasta kivitavarasta, jonka ominaisuuksiin kuuluvan luonnollisen sävyvaihtelun ansiosta jokainen muki on uniikki.Sami Ruotsalaisen suunnittelemat selkeälinjaiset ja konstailemattomat Oiva-sarjan astiat innostavat rikkomaan kattamisen konventioita. Sarjan erilaisia kuppeja, kulhoja ja lautasia voi yhdistellä lukemattomilla tavoilla mielialasta ja tilanteesta riippuen. Oiva-sarjan astiat sopivat niin arkeen kuin juhlaan ja jaksavat piristää kattausta vuodesta toiseen.

€ 18,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Arabia Muumi muki 0,3 L, Niiskuneiti liila

Arabian Muumi-astiasarjan Niiskuneiti-mukissa Niiskuneiti sovittelee ensimmäisiä bikineitään, mutta ei ole aivan tyytyväinen peilikuvaansa. Mukin toisella puolella huomion keskipisteenä olemisesta nauttiva Niiskuneiti kokeilee huulipunaa, mutta sekään ei oikein tunnu sopivan hänelle. Niiskuneiti-mukin kuvio pohjautuu vuonna 1955 julkaistuun sarjakuvaan Muumiperhe Rivieralla.Arabian Muumi Klassikot -sarjan mukeja, kulhoja ja lautasia kuvittavat Muumilaakson persoonalliset asukkaat. Arabian ensimmäiset Muumi-astiat ilmestyivät jo 1950-luvulla, mutta niiden laajempi tuotanto alkoi vuonna 1990. Tove Slotten kuvittamissa astioissa seikkailevat Tove Janssonin alkuperäispiirroksista poimitut hyväntuuliset hahmot. Muumi-astioiden perusastiastona käytetään muotoilija Kaj Franckin suunnittelemaa, ajattoman käytännöllistä Teema-sarjaa.

€ 19,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product
 

Marimekko Oiva kulho 4 dl, terra

Marimekon Oiva-kulhossa selkeän minimalistinen muoto yhdistyy luonnolliseen ilmeeseen, joka syntyy paitsi kauniista ruskeasta sävystä, myös lasittamattoman ulkopinnan karheasta tuntumasta. Kulhon sisäpuolella puolestaan on kirkas, kiiltävä lasite. Kulho on valmistettu ruskeasta kivitavarasta, jonka ominaisuuksiin kuuluvan luonnollisen sävyvaihtelun ansiosta jokainen kulho on uniikki.Sami Ruotsalaisen suunnittelemat selkeälinjaiset ja konstailemattomat Oiva-sarjan astiat innostavat rikkomaan kattamisen konventioita. Sarjan erilaisia kuppeja, kulhoja ja lautasia voi yhdistellä lukemattomilla tavoilla mielialasta ja tilanteesta riippuen. Oiva-sarjan astiat sopivat niin arkeen kuin juhlaan ja jaksavat piristää kattausta vuodesta toiseen.

€ 21,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat
Product