Ferm Living Fein pieni lusikka

Ferm Livingin Fein-sarjan pieni lusikka toimii loistavasti niin suolan, pippurin ja mausteiden mittalusikkana kuin pienten jälkiruokien ja hedelmien nauttimisessa.Fein-sarjan aterimet ja keittiövälineet on valmistettu lujasta ruostumattomasta teräksestä, joka on päällystetty kauniilla messinginhohtoisella pinnoitteella. Sarjan näppärät ja näyttävät keittiövälineet tuovat iloa niin kattauksiin, ruoanlaittoon kuin juomien valmistukseenkin.

€ 9,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Aterimet PVD pinnoitettu ruostumaton teräs
Product
 

Serax Merci veitsi, 4 kpl, vaahtera

Merci-veitsi on osa Seraxin ja pariisilaisen lifestyle-liikkeen Mercin yhteistyönä syntynyttä La Nouvelle Table -kokoelmaa, jonka inspiraationa ovat toimineet nykyaikaiset ruokailutottumukset, Russell Wrightin eri sävyjen yhdistelemiseen perustuva American Modern -astiasarja sekä japanilainen bento-eväskulttuuri. Neljän kappaleen pakkauksessa toimitettava veitsi on valmistettu vaahterasta.Merci-astiat on suunniteltu erityisesti ruoan jakamiseen: omien annoksien sijaan pöytään voidaan kerätä useita pieniä annoksia, jotka jaetaan koko pöytäseurueen kesken, ja kokki voi valita ruokalistan annoksiin sopivat tarjoiluastiat ja -välineet Merci-kokoelman eri kokojen, muotojen ja sävyjen valikoimasta. Astiat on myös helppo viedä sohvalle television eteen tai työpöydälle tietokoneen ääreen, missä päivän ateriat yhä useammin nautitaan.

€ 12,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Aterimet Vaahtera
Product
 

Marimekko Unikko syömäpuikkojen alusta, 2 kpl

Unikko-kuvioitu syömäpuikkojen alusta on valmistettu kumipuusta, johon on laserpoltettu Unikko-kuosista tuttu kukka. Pakkaukseen sisältyy kaksi pyöreää alustaa.

€ 24,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Aterimet Kumipuu
Product
 

Marimekko Marimekko syömäpuikot, 2 x 2 kpl setti

Marimekko-syömäpuikot on valmistettu kumipuusta. Täydellinen lisä syömäpuikoille on Marimekon Unikko-kuvioinen syömäpuikkojen alusta. Pakkaukseen kuuluu kaksi paria syömäpuikkoja.

€ 19,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Aterimet Kumipuu
Product
 

Hackman Savonia jäätelölusikat 4 kpl

20 cm mittaiset Savonia-jäätelölusikat on suunniteltu erityisesti jäätelöannoksille, latte-kahville ja muille jälkiruoille.Saksalainen Adolf Babel suunnitteli Savonian Hackmanille vuonna 1967, ja se on maailman myydyin aterinsarja – sekä suomalaisten kestosuosikki. Savonia onkin todellinen designklassikko: ajaton, innovatiivinen ja huippulaadukas.

€ 18,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Aterimet Ruostumaton teräs
Product
 

Hay Sip Swirl juomapillit, 6 kpl, lasi

Hayn Sip Swirl -pillejä voit käyttää aina uudestaan ja uudestaan. Sip-sarjan värikkäät pillit on valmistettu kestävästä borosilikaattilasista, joten ne sopivat myös kuumille juomille. Pakkaukseen sisältyy kuusi eriväristä pilliä sekä kätevä harja pillien puhdistamista varten. Sip Swirl -juomapillien taitoskohtaa koristavat lasiset renkaat.

€ 29,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Aterimet Borosilikaattilasi
Product