Design Letters Arne Jacobsen juomalasi, A Z

Design Lettersin juomalasia koristaa Arne Jacobsenin suunnittelema, valintasi mukainen kirjain. Tyylikäs juomalasi on valmistettu sekä kuumille että kylmille juomille soveltuvasta borosilikaatista, joka ei rikkoudu helposti.Vuonna 1937 maailmankuulu tanskalainen arkkitehti Arne Jacobsen suunnitteli tämän kirjasinmallin Århusin kaupungintaloa varten, missä se on yhä nähtävillä lukuisissa kylteissä ja opasteissa. Bauhausin tyylikaudesta vaikutteita saanut kirjasintyyppi on sekä ajaton että elegantti. Tanskalainen Design Letters sai oikeudet herättää tämän typografian uudelleen henkiin sisustustuotesarjaansa varten.

€ 13,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Juomalasit Borolisilikaattilasi
Product
 

Karakter Sferico No. 3 lasi

Karakterin Sferico No. 3 -lasi kuuluu Joe Colombon vuonna 1968 suunnittelema Sferico-kokoelmaan. Lasimallisto koostuu geometrisiin muotoihin nojaavista laseista, joita hallitsevat pallomaisen ja lieriömäisen muodon erilaiset yhdistelmät sekä jalan vaihteleva korkeus.Kokoelman suupuhalletut lasit on suunniteltu niin, että jokainen voi itse päättää kunkin lasin käyttötarkoituksen. Sferico No. 3 sopii esimerkiksi olutlasiksi, mutta voit vapaasti käyttää mielikuvitustasi – luo säväyttävä brunssikattaus kaatamalla lasiin värikäs smoothie tai tuorepuristettua mehua.

€ 24,80

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Juomalasit Suupuhallettu lasi
Product
 

Karakter Sferico No. 6 lasi

Karakterin Sferico No. 6 -lasi kuuluu Joe Colombon vuonna 1968 suunnittelema Sferico-kokoelmaan. Lasimallisto koostuu geometrisiin muotoihin nojaavista laseista, joita hallitsevat pallomaisen ja lieriömäisen muodon erilaiset yhdistelmät sekä jalan vaihteleva korkeus.Kokoelman suupuhalletut lasit on suunniteltu niin, että jokainen voi itse päättää kunkin lasin käyttötarkoituksen. Sferico No. 6 sopii esimerkiksi konjakkilasiksi, mutta voit vapaasti käyttää mielikuvitustasi – tarjoile lasista viskiä illanistujaisissa tai terveellinen inkiväärishotti aamiaisella.

€ 24,80

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Juomalasit Suupuhallettu lasi
Product
 

Karakter Sferico No. 4 lasi

Karakterin Sferico No. 4 -lasi kuuluu Joe Colombon vuonna 1968 suunnittelema Sferico-kokoelmaan. Lasimallisto koostuu geometrisiin muotoihin nojaavista laseista, joita hallitsevat pallomaisen ja lieriömäisen muodon erilaiset yhdistelmät sekä jalan vaihteleva korkeus.Kokoelman suupuhalletut lasit on suunniteltu niin, että jokainen voi itse päättää kunkin lasin käyttötarkoituksen. Sferico No. 4 sopii esimerkiksi long drink -lasiksi, mutta voit vapaasti käyttää mielikuvitustasi – voit käyttää sitä myös vaikkapa oluen, smoothien tai pirtelöiden tarjoiluun.

€ 24,80

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Juomalasit Suupuhallettu lasi
Product
 

Karakter Sferico No. 5 lasi

Karakterin Sferico No. 5 -lasi kuuluu Joe Colombon vuonna 1968 suunnittelema Sferico-kokoelmaan. Lasimallisto koostuu geometrisiin muotoihin nojaavista laseista, joita hallitsevat pallomaisen ja lieriömäisen muodon erilaiset yhdistelmät sekä jalan vaihteleva korkeus.Kokoelman suupuhalletut lasit on suunniteltu niin, että jokainen voi itse päättää kunkin lasin käyttötarkoituksen. Sferico No. 5 sopii esimerkiksi drinkkimaljaksi, mutta voit vapaasti käyttää mielikuvitustasi – laakeaan lasiin saa myös kasattua houkuttelevan jäätelö- tai jälkiruoka-annoksen.

€ 24,80

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Juomalasit Suupuhallettu lasi
Product
 

Karakter Sferico No. 1 lasi

Karakterin Sferico No. 1 -lasi kuuluu Joe Colombon vuonna 1968 suunnittelema Sferico-kokoelmaan. Lasimallisto koostuu geometrisiin muotoihin nojaavista laseista, joita hallitsevat pallomaisen ja lieriömäisen muodon erilaiset yhdistelmät sekä jalan vaihteleva korkeus.Kokoelman suupuhalletut lasit on suunniteltu niin, että jokainen voi itse päättää kunkin lasin käyttötarkoituksen. Sferico No. 1 sopii esimerkiksi viinilasiksi, mutta voit vapaasti käyttää mielikuvitustasi – kaada lasiin vaikkapa mehua ja tuo näyttävyyttä aamupala- tai brunssikattaukseen.

€ 24,80

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Juomalasit Suupuhallettu lasi
Product