Saana ja Olli Unien talo keittiöliina tabletti, beige

Saana ja Ollin Unien talo -keittiöliinan abstrakti kuosi on inspiroitunut rakennusperinteestä ja arkkitehtonisista unista. Niin pyyhkeeksi kuin tabletiksi soveltuvan Unien talo -keittiöliinan kaksisävyistä kuosia rytmittävät hienovaraisesti luonnosteltujen linjojen luomat graafiset kuviot. Kaikki Saana ja Olli -tuotteet on valmistettu kestävästä sataprosenttisesta hamppukankaasta, joka on tuotettu Euroopassa. Tuotteet on valmistettu Suomessa kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.

€ 25,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Kattaustekstiilit Tabletit ja kaitaliinat Eurooppalainen 100% hamppukangas
Product
 

Marimekko Apilainen kaitaliina, tummansininen liila vihreä

Apilainen-kaitaliinan suloinen kuosi kuvaa tuulessa aaltoilevia kukkasia. Kuosin suunnitellut Lotta Maija sai idean kuosiin kesämökillä: eräänä päivänä kovat tuulenpuuskat saivat mökkipihan kukat ja heinät heilumaan edestakaisin. Kaitaliina on valmistettu puuvillapanamasta ja sen reunat on viimeistelty kaksoisneulalla. Niin arkikattauksiin kuin juhlapöytään sopivan kaitaliinan koko on 40 x 160 cm.

€ 22,40

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Kattaustekstiilit Tabletit ja kaitaliinat 100% puuvilla
Product
 

Marimekko Vihkiruusu pinnoitettu kangastabletti, l.valkoinen v.punainen t.

Marimekon pinnoitettua Vihkiruusu-kangastablettia koristaa kaunis ruusukuvio. Kuvioidut tabletit tuovat kattaukseen väriä ja suojaavat pöydän pintaa. Akryylipinnoitteen ansiosta ne on myös helppo pitää puhtaana kostealla liinalla.Vihkiruusu on Maija Isolan suunnittelema klassikkokuosi vuodelta 1964. Marimekon perustaja Armi Ratia oli julistanut, ettei tahdo Marimekon mallistoon ainoatakaan kukkakuosia. Tästä sisuuntuneena Maija Isola suunnitteli sarjan toinen toistaan persoonallisempia kukkakuoseja, jotka saivat Ratian pyörtämään sanansa – kuoseista kahdeksan otettiin oitis Marimekon mallistoon. Tuohon kahdeksan omaleimaisen kuvion joukkoon kuuluivat muun muassa Vihkiruusu- ja Unikko-kuosit.

€ 20,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Kattaustekstiilit Tabletit ja kaitaliinat 100% puuvilla akryylipinnoitteella
Product