Iittala Collective Tools tarjoilulusikka, pieni

Iittalan pieni Collective Toolsin -tarjoilulusikka sopii etenkin alku- ja jälkiruokien tyylikkääseen tarjoiluun.Antonio Citterio ja Glen Oliver Löw loivat Iittalalle vuonna 2000 Collective Tools –sarjan, joka vakuuttaa harkitun minimalistisella muotoilullaan. Mattaharjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistetut tarjoiluvälineet ovat miellyttäviä käyttää ja sopivat saumattomasti yhteen Iittalan Citterio 98 -aterimien ja Tools-kattilasarjan kanssa.

€ 29,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Tarjoiluvälineet Mattaharjattu ruostumaton teräs
Product
 

De Buyer B Bois paistinlasta, sileä

B Bois -paistinlasta kuuluu ranskalaisen De Buyerin keittiövälinesarjaan, jossa kestävä ruostumaton teräs kohtaa hienon pyökkipuun. Miellyttävästi muotoillussa puukahvassa on reikä ripustusta varten. B Bois -sarjan keittiövälineet on viimeistelty luonnonmukaisella mehiläisvahakäsittelyllä.

€ 19,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Tarjoiluvälineet Ruostumaton teräs, pyökki
Product
 

Antrei Hartikainen Pisara lusikka, pieni, kirsikka

Puuseppämestari Antrei Hartikaisen Pisara-lusikat ovat pieniä täyspuisia lusikoita, jotka sopivat erityisesti mausteiden, suolan ja sokerin annosteluun. Kotimaisena käsityönä valmistetut kestävät puulusikat sopivat niin juhlahetkiin kuin arkikäyttöönkin. Sulavalinjaisia pikkulusikoita on saatavilla eri puulaaduista valmistettuna kolmessa eri koossa.

€ 29,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Tarjoiluvälineet Kirsikkapuu
Product
 

Gense Nobel kalaveitsi

Gensen Nobel-kalaveitset täydentävät juhlakattauksen. Hauskalla kalan muotoisella kahvalla viimeistelty veitsi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.Kalaveitsi kuuluu Gensen Nobel-kokoelmaan, joka suunniteltiin vuonna 1991 Nobel-palkinnon 90-vuotisjuhlaa varten. Suoria linjoja ja leikkisiä muotoja yhdistelevän Nobel-kokoelman käytännölliset ja kauniit aterimet voi pestä astianpesukoneessa.

€ 24,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Tarjoiluvälineet 18 8 ruostumaton teräs
Product
 

De Buyer B Bois tarjoilulusikka

B Bois -tarjoilulusikka kuuluu ranskalaisen De Buyerin keittiövälinesarjaan, jossa kestävä ruostumaton teräs kohtaa hienon pyökkipuun. Miellyttävästi muotoillussa puukahvassa on reikä ripustusta varten. B Bois -sarjan keittiövälineet on viimeistelty luonnonmukaisella mehiläisvahakäsittelyllä.

€ 19,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Tarjoiluvälineet Ruostumaton teräs, pyökki
Product
 

De Buyer Kauha kaatonokalla

Ranskalaisen De Buyerin kaatonokallinen kauha on valmistettu yhtenäisestä teräskappaleesta, joka tekee siitä kestävän, saumattoman ja miellyttävän ergonomisen. Kaatonokan ansiosta se sopii erinomaisesti niin kastikekauhaksi kuin juomien tarjoiluun. Kauhan koko on 0,5 dl.

€ 13,40

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Tarjoiluvälineet Ruostumaton teräs
Product