Alessi Tibidabo tarjoiluhaarukka

Kristiina Lassus suunnitteli Tibidabo-tarjoiluvälineet Alessille vuosina 2006 ja 2007. Tibidabo-tarjoiluvälineet on valmistettu kiillotetusta, ruostumattomasta teräksestä. Tyylikkäät ja skandinaavisen eleettömät tarjoiluvälineet on vaivatonta yhdistää erilaisiin aterimiin. Puhdistusta helpottaa se, että ne ovat konepestäviä. Sarjaan kuuluu tarjoiluvälinepari lusikka ja haarukka, erityisesti spagetin tarjoiluun suunniteltu haarukka, pastapihdit, tarjoilulusikka kasviksille ja riisille sekä salaattiottimet. Tarjoiluvälineet palkittiin Red Dot -palkinnolla vuonna 2008.

€ 20,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Tarjoiluvälineet 18 10 ruostumaton teräs
Product
 

Ferm Living Fein maustelusikka

Ferm Livingin Fein-sarjan maustelusikka on varustettu pienellä kahvalla ja leveällä mittaosalla, jonka ansiosta sokerin ja suolan sirottelu käy helposti ja tyylikkäästi.Fein-sarjan aterimet ja keittiövälineet on valmistettu lujasta ruostumattomasta teräksestä, joka on päällystetty kauniilla messinginhohtoisella pinnoitteella. Sarjan näppärät ja näyttävät keittiövälineet tuovat iloa niin kattauksiin, ruoanlaittoon kuin juomien valmistukseenkin.

€ 15,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Tarjoiluvälineet PVD pinnoitettu ruostumaton teräs
Product
 

Hay Fleck tarjoilulusikka, marmoroitu harmaa

Hayn Fleck-tarjoilulusikassa vaalea marmorikuviointi korostuu kauniisti tummanharmaan pohjasävyn ansiosta. Yhdistämällä kaksi Fleck-lusikkaa ja sarjaan kuuluvan kulhon saat kauniin, yhtenäisen setin salaattien tai pastan tarjoiluun. Fleck-tarjoilulusikka on valmistettu kevyestä mutta kestävästä melamiinista, ja se kestää konepesun.

€ 6,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Tarjoiluvälineet Melamiini
Product
 

Hay Keittiöpihdit

Hayn keittiöpihdit on varustettu viehättävillä simpukanmuotoisilla päillä, joiden avulla saa tukevan otteen niin alkupaloista, salaateista kuin jälkiruokapöydän antimistakin. Pihdit on valmistettu ruostumattomasta, kiillotetusta teräksestä.

€ 12,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Tarjoiluvälineet Ruostumaton teräs
Product