Saana ja Olli Mielenmaisemia patalappu, valkoinen musta

Saana ja Ollin Mielenmaisemia-patalappu juhlistaa kauneutta, muistoja ja mielikuvitusta. Kuosin moninaiset kuviot viestittävät, ettei merkityksellisyyttä etsiessään tarvitse lähteä kauas – se syntyy omassa mielessämme.Kaikki Saana ja Olli -tuotteet on valmistettu kestävästä sataprosenttisesta hamppukankaasta, joka on tuotettu Euroopassa. Tuotteet on valmistettu Suomessa kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.

€ 17,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Keittiötekstiilit Patalaput
Product
 

Marimekko Pieni Unikko pannulappu, beige valkoinen sininen

Marimekon Pieni Unikko -pannulappua elävöittää Maija Isolan vuonna 1964 suunnittelema ikoninen kukkakuosi beigen, luonnonvalkoisen ja vaaleansinisen lempeissä sävyissä. Neliönmuotoinen patalappu on valmistettu puuvillakankaasta, ja sen kulmassa on kätevä ripustuslenkki.

€ 12,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Keittiötekstiilit Patalaput 100 % puuvillaa, polyesteritäyte
Product
 

Marimekko Pieni Siirtolapuutarha pannulappu, vihreä

Marimekon Pieni Siirtolapuutarha -patalapun täyttää Maija Louekarin hyväntuulinen painokuosi, joka kuvaa kesän kukkaloistoa. Pannulappu on valmistettu sataprosenttisesta puuvillasta, ja sen kulmassa on kätevä ripustuslenkki. Neliönmallisen pannulapun sivujen pituus on 21,5 cm. Tuote kuuluu kokoelmaan, jonka Marimekko lanseerasi Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlan kunniaksi.

€ 12,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Keittiötekstiilit Patalaput Päällinen 100 % puuvillaa, polyesteritäyte
Product
 

Saana ja Olli Myrskyn jälkeen patalappu, valkoinen

Saana ja Ollin tunnelmallinen Myrskyn Jälkeen -kuosi esittää luonnossa vallitsevaa kaaosta. Lehdet, kukat ja monet muut luonnon elementit ovat järjestäyneet ruudukoksi – hallituksi kaaokseksi. Kaikki Saana ja Olli -tuotteet on valmistettu kestävästä sataprosenttisesta hamppukankaasta, joka on tuotettu Euroopassa. Tuotteet on valmistettu Suomessa kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.

€ 17,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Keittiötekstiilit Patalaput Eurooppalainen 100% hamppukangas, sisävanu suomalaista
Product
 

Marimekko Vihkiruusu pannulappu, l.valkoinen vaaleanpunainen tummansininen

Marimekon Vihkiruusu-pannulappua koristaa kaunis ruusukuvio. Kätevällä ripustuslenkillä varustettu neliönmuotoinen patalappu on valmistettu puuvillakankaasta.Vihkiruusu on Maija Isolan suunnittelema klassikkokuosi vuodelta 1964. Marimekon perustaja Armi Ratia oli julistanut, ettei tahdo Marimekon mallistoon ainoatakaan kukkakuosia. Tästä sisuuntuneena Maija Isola suunnitteli sarjan toinen toistaan persoonallisempia kukkakuoseja, jotka saivat Ratian pyörtämään sanansa – kuoseista kahdeksan otettiin oitis Marimekon mallistoon. Tuohon kahdeksan omaleimaisen kuvion joukkoon kuuluivat muun muassa Vihkiruusu- ja Unikko-kuosit.

€ 12,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Keittiötekstiilit Patalaput Puuvilla, polyesterivanu
Product
 

Marimekko Räsymatto patalappu, musta valkoinen

Marimekon Räsymatto-pannulappua koristaa Maija Louekarin suunnittelema hauska kuosi. Pannulappu on valmistettu paksusta puuvillasta ja sen kulmassa on kätevä ripustuslenkki. Neliönmallisen pannulapun koko on 21,5 cm x 21,5 cm. Viimeistele tyyli Räsymatto-uunikintaalla ja esiliinalla.

€ 12,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Keittiötekstiilit Patalaput 100% puuvilla
Product