Ekobo Go Bento lounasrasia, neliö, royal blue

Ekobon Go-astiasarjan Bento-lounasrasia on näppärä ja tyylikäs astia lounaiden ja retkieväiden kuljetukseen. Bambukuidusta valmistetun Bento boxin sisältä löytyy kaksi irrotettavaa astiaa, jotka auttavat pitämään eväät järjestyksessä ja helpottavat sekä ruokien syömistä että tarjoilua. Myös lounasrasian yläkantta voi käyttää lautasena. Rasian tiiviys on varmistettu tukevilla silikonitiivisteillä.Ranskalaisen Ekobon Biobu-kokoelmaan kuuluu ekologisesta bambukuidusta valmistettuja astioita ja kodintarvikkeita, joissa aasialaiset materiaalit ja pelkistetyt linjat kohtaavat läntisen tyylin. Moderni-ilmeinen Biobu on ottanut inspiraatiota myös värikkään vintagen estetiikasta ja muodoista. Kauniit ja konepesun kestävät astiat sopivat sekä juhlapöydän piristäjiksi että lapsiperheen arkeen. Astioiden värimaailmasta voi löytää niin pirteän raikkaita kuin hillittyjäkin sävyjä, jotka yhdistyvät myös hauskasti keskenään.

€ 24,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Bambu, melamiini
Product
 

Hay Anything sakset, vaaleanharmaa

Hayn Anything-kokoelman sakset toimitetaan kekseliäässä suojakotelossa, joka toimii samalla myös pystyssä seisovana telineenä. Vaaleasävyisen Anything-kokoelman toimistotarvikkeet palvelevat niin toimistoissa kuin kotiolosuhteissakin. Anything-sarjan on Haylle suunnitellut Michael Sodeau.

€ 15,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö ABS muovi, ruostumaton teräs
Product
 

Hay Tin by Sowden purkki, mintunvihreä

Tin by Sowden -purkki on George Sowdenin Haylle suunnittelema herkullisen värikäs metallipurkki. Ilmatiivis kansi pitää ruoka-aineiden aromit tallessa, pidentäen niiden käyttöaikaa. Purkki sopii erinomaisesti kahvin, jauhojen tai muiden kuivien ruoka-aineiden säilytykseen.

€ 8,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Pelti
Product
 

Saana ja Olli Onnenmaa patakinnas, musta

Saana ja Ollin Onnenmaa-patakinnasta elävoittävät vapailla siveltimenvedoilla luonnostellut ihmishahmot, kasvit ja maisemat. Onnenmaa-kuosi on hahmotelma unenomaisesta lepopaikasta, jonka rauhaan upota kuohuvan maailmantilanteen keskellä. Kaikki Saana ja Olli -tuotteet on valmistettu kestävästä sataprosenttisesta hamppukankaasta, joka on tuotettu Euroopassa. Tuotteet on valmistettu Suomessa kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.

€ 29,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö
Product
 

Alessi Circus lasipurkki, 2 kpl

Alessin Circus-lasipurkkien kylkeä kiertävät sirot, valkoiset karusellihevoset, ja purkkien tiivisteellä varustetut peltikannet on koristeltu veikeällä punavalkokuviolla ja näyttävällä kullanvärisellä nupilla. Purkkeja on saatavilla useassa eri koossa.Italialaisen Alessin Circus on Marcel Wandersin suunnittelema hauska kokoelma keittiöön ja tarjoiluun. Kokoelma on saanut innoituksensa värikkäiden sirkustelttojen miljööstä, jossa kirkkaat punaisen ja keltaisen sävyt yhdistyvät vahvoihin mustavalkokuvioihin sekä kullan ja hopean loistoon. Circus-kokoelma tuo kattaukseen jännittävää vanhan ajan sirkustunnelmaa moderniin muotoon puettuna.

€ 28,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Lasi, pelti
Product
 

Lapuan Kankurit Aamos keittiöpyyhe 48 x 70 cm, valkoinen harmaa

Lapuan Kankureiden Aamos-keittiöpyyhe on valmistettu eurooppalaisesta pellavasta ja Öko-Tex-standardin mukaan tuotetusta luomupuuvillalangasta. Materiaali on kevyt, nopeasti kuivuva ja imukykyinen, ja se tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Heini Riitahuhdan suunnitteleman, kaksisävyisen pyyhkeen ilmeen täydentävät reunakanttaukset ja ripustuslenkki. Pyyhe on kudottu Lapuan Kankureiden omalla kutomolla Pohjanmaalla.

€ 17,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö 60% pesty eurooppalainen ''Masters of Linen'' pellava j
Product