Brabantia newIcon poljinroska astia, valkoinen

Brabantian newIcon-sarjaan kuuluu käytännöllisiä ja ikonisen tyylikkäitä poljinroskakoreja monipuolisissa sävyissä ja eri kooissa. Kokoelman roska-astiat on varustettu pehmeästi ja äänettömästi sulkeutuvalla, hajutiiviillä poljinkannella, irrotettavalla sisäkorilla ja liukuestepohjalla. 40-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista valmistetun newIcon-sarjan roskakoreille on myönnetty kestäviä tuotantotapoja edistävän Cradle to Cradle -ohjelman pronssitason sertifikaatti, ja osa newIcon-sarjan tuotoista ohjataan valtamerten puhdistamiseen muovista Ocean Cleanup -järjestön kautta. Brabantian roska-astiat valmistetaan Belgiassa ja niillä on 10 vuoden takuu.

€ 26,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodinhoito Runko ja kansi kelapinnoitettu teräs. Sisäastia kierrät
Product
 

Tala Squirrel Cage LED lamppu 3W E27, himmennettävä

Englantilaisen lamppuvalmistaja Talan Squirrel Cage 3W LED-lamppu kääntää katseet kauniisti muotoillun, sävytetyn lasipinnan ja lämpiminä hehkuvien filamenttilankojen ansiosta. Näyttävä Squirrel Cage toimii erityisen hyvin riippuvalaisimena sellaisenaan tai läpinäkyvän lasivarjostimen kanssa. Tala-lamput valmistetaan mahdollisimman pitkäikäisiksi ja energiaa säästäviksi, ja hiilijalanjälkensä neutraloimiseksi Tala istuttaa maailmaan 10 uutta puuta jokaista 200:aa myymäänsä lamppua kohden. Tala-lampuilla on kolmen vuoden takuu.

€ 19,60

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodinhoito Lasi, messinkikanta
Product
 

Ekobo Claro kompostoituva tiskirätti, 2 kpl setti, Blocks

Ekobon Claro-sarjan tiskirätti on tyylikäs ja ympäristöystävällinen valinta keittiön pintojen pyyhkimiseen. Graafisesti kuvioitu tiskirätti on valmistettu luonnonmateriaaleista – selluloosasta ja puuvillasta – joten sen voi hävittää kompostoimalla. Pakkaukseen kuuluu kaksi erilaista tiskirättiä.

€ 11,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodinhoito 70% FSC sertifioitu selluloosa, 30% puuvilla ja kasvivä
Product
 

The Organic Company Big Waffle keittiöliina pyyhe, luonnonvalkoinen

The Organic Companyn Big Waffle -keittiöliina tuo keittiöön ja kylpyhuoneeseen modernia ilmettä ja rentoa tunnelmaa. Kooltaan 25 x 40 cm liina sopii niin keittiön pintojen puhtaana pitämiseen kuin käsien tai kasvojen kuivaamiseen kylpyhuoneessa. Vohvelikuvioinen pikkupyyhe on valmistettu GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta.

€ 9,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodinhoito 100% GOTS sertifioitu luomupuuvilla
Product
 

Tala Elva LED lamppu 6W E27, sävytetty, himmennettävä

Niin riippuvalaisimeksi kuin pöytävalaisimen lampuksi sopiva, kompaktin kokoinen Elva 6W LED-lamppu kääntää katseet ja luo ympärilleen tunnelmallista valoa pyöreän muotonsa ja sävytetyn lasin läpi loistavien hehkulankojen ansiosta. Puhalletusta lasista valmistetun lampun ilme jäljittelee perinteisten hehkulamppujen estetiikkaa tämän päivän LED-teknologiaan päivitettynä. Tala-lamput valmistetaan mahdollisimman pitkäikäisiksi ja energiaa säästäviksi, ja hiilijalanjälkensä neutraloimiseksi Tala istuttaa maailmaan 10 uutta puuta jokaista 200:aa myymäänsä lamppua kohden. Tala-lampuilla on kolmen vuoden takuu.

€ 21,70

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodinhoito Lasi, messinkikanta
Product
 

Tala Pygmy LED lamppu 2W E14, himmennettävä

Hurmaavan pienikokoinen Pygmy 2W LED-lamppu on osa englantilaisen lamppuvalmistaja Talan Classic-kokoelmaa, johon kuuluu 1870-luvulla luodun Edison-hehkulampun ilmettä jäljitteleviä valonlähteitä tämän päivän LED-teknologiaan päivitettyinä. Lamput levittävät ympärilleen lämmintä valoa, ja ne sopivat sisustuksen elävöittäjäksi niin yksin kuin erilaisissa ryhmissä, sekä varjostimen kanssa että ilman. Tala-lamput valmistetaan mahdollisimman pitkäikäisiksi ja energiaa säästäviksi, ja hiilijalanjälkensä neutraloimiseksi Tala istuttaa maailmaan 10 uutta puuta jokaista 200:aa myymäänsä tuotetta kohden. Tala-lampuilla on kolmen vuoden takuu.

€ 8,30

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodinhoito Lasi, messinkikanta
Product