Marimekko Sisätyyny 30 x 60 cm

Marimekon konepestävä, polyesterilla täytetty sisätyyny sopii 30 x 60 cm:n kokoisille tyynynpäällisille.

€ 17,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodintekstiilit
Product
 

Saana ja Olli Maailman synty keittiöliina tabletti, iso, valkoinen

Saana ja Ollin Maailman synty -keittiöliina/tabletti on kuvioitu suomalaisesta ryijy- ja täkänäperinteestä vaikutteita ottaneella printillä. Ikiaikaisista luomismyyteistä poimitut symbolit ja hahmot asettuvat Maailman synty -kuosissa rytmikkääksi kokonaisuudeksi. Kaikki Saana ja Olli -tuotteet on valmistettu kestävästä sataprosenttisesta hamppukankaasta, joka on tuotettu Euroopassa. Tuotteet on valmistettu Suomessa kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.

€ 25,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodintekstiilit 100% eurooppalainen hamppu
Product
 

Marimekko Kaukokaipuu puuvillapanamakangas, vihreä violetti punainen

Marimekon Kaukokaipuu-kangasta värittää Maija Louekarin runsas kukkakuosi, joka on vastaus pohjoisen pitkän talven aiheuttamalle kaipuulle lämpöön ja aurinkoon, kesältä tuoksuvien kukkien luokse. Puuvillapanamasta valmistettu kangas on painettu Helsingissä.

€ 29,60

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodintekstiilit 100% puuvilla
Product
 

Marimekko Sisätyyny 40 x 40 cm

Marimekon konepestävä, polyesterilla täytetty sisätyyny sopii 40 x 40 cm:n kokoisille tyynynpäällisille.

€ 10,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodintekstiilit
Product
 

Tivoli Walk In The Park lautasliina, 2 kpl, vanha celadon

Walk In The Park -kangasservetti kuuluu Normann Copenhagenin Tivoli-kokoelmaan, jota värittävät Kööpenhaminan Tivolista poimitut hyväntuuliset sävyt, muodot ja tunnelma. Sataprosenttisesta puuvillasta valmistettu lautasliina tuo kattaukseen Tivoli-huvipuiston koristekuvioita kauniin vähäeleisissä sävyissä. Kahden kappaleen pakkauksissa myytävät lautasliinat ovat kooltaan 50 x 45 cm.

€ 26,75

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodintekstiilit 100% puuvilla
Product
 

Marimekko Rosarium pinnoitettu kangastabletti, pinkki

Marimekon pinnoitettua Rosarium-kangastablettia koristaa Aino-Maija Metsolan suunnittelema lumoava, vesivärimäinen ruusutarhakuosi. Rosarium-sarjan hehkuvina kukkivat kurtturuusut henkivät loppukesän sykähdyttävää tuoksua ja tunnelmaa. Kuvioidut tabletit tuovat kattaukseen väriä ja suojaavat pöydän pintaa. Akryylipinnoitteen ansiosta ne on myös helppo pitää puhtaana kostealla liinalla. Viimeistele keittiön virkeä tyyli muilla Rosarium-sarjan keittiötekstiileillä, kuten uunikintaalla ja esiliinalla.

€ 20,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodintekstiilit 100% puuvilla akryylipinnoitteella
Product