Dopper Dopper juomapullo, teräs, 0,8 L

Dopper on hollantilaisen Rinke van Remortelin suunnittelema uudelleentäytettävä, ilmeikäs juomapullo, joka kuljettaa juomaveden kätevästi mukanasi minne tahansa liikutkin. Pullo on helppo pestä käsin tai astianpesukoneessa, ja sen ylösalaisin käännettynä sen kansi toimii hauskana, jalallisena mukina. 2010-luvun hollantilaisesta katukuvasta tutut Dopper-juomapullot paitsi näyttävät hyvältä, myös tekevät hyvää: uudelleentäytettävä pullo vähentää kertakäyttömuovin kulutusta, ja pullojen tuotoista 5 % ohjataan Dopper-säätiölle, joka edistää puhtaan juomaveden saatavuutta Nepalissa yhteistyössä paikallisten järjestöjen kanssa. Ilmastoneutraalisti tuotettu pullo on kierrätettävä eikä se sisällä bisfenoli A:ta.

€ 24,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lahjat Miehelle Ruostumaton teräs, polypropyleeni, ABS muovi, kestomuov
Product
 

Room Copenhagen Lego säilytyslaatikko 8, hiekanvihreä

Room Copenhagenin jättikokoisia Lego-palikoita muistuttavat säilytyslaatikot toimivat riemastuttavina sisustuselementteinä lastenhuoneessa. Lego Storage Bricks -säilytyslaatikkoja on saatavilla kahdessa eri koossa ja useassa värikylläisissä sävyissä. Room Copenhagen Lego-kokoelman säilytyslaatikot tuovat väriä ja hauskuutta lasten jokapäiväiseen elämään – pirteistä säilytyslaatikoista kokoat iloisen ja käytännöllisen säilytysjärjestelmän leluille ja muille lastenhuoneen aarteille.

€ 30,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lahjat Miehelle Muovi
Product
 

Normann Copenhagen Rocking lasit, 4 kpl

Rocking -lasit ovat virkistävän erilainen vaihtoehto tavallisille juomalaseille. Rocking -lasin pyöristetyn pohjan ansiosta lasi keinuu ja pyörii, mutta juomat eivät läiky yli. Rocking -lasissa voidaan tarjoilla melkein mitä vain - coctaileja, teetä, kahvia, naposteltavaa tai jälkiruokaa kuten MoMA -kahvilassa New Yorkissa. Laseja voidaan käyttää myös sisustuselementteinä laittamalla niiden sisään esimerkiksi kynttilöitä tai kukkasia.

€ 20,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lahjat Miehelle Lasi
Product
 

Klong Otto pullonavaaja

Otto-pullonavaaja on Klongin elegantti työkalu kruunukorkkien irrottamiseen pullosta. Otto koostuu kahdesta, limittäin asetetusta teräskiekosta, joista toinen on on pinnoitettu kullanväriseksi. Otto-pullonavaajan on suunnitellut Gustav Rosén.

€ 30,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lahjat Miehelle Ruostumaton teräs toinen kiekoista on PVD pinnoitettu.
Product
 

The Organic Company My Organic Bag laukku, musta

My Organic Bag -laukku sopii ostoskassiksi, säilytykseen tai vaikkapa apuvälineeksi lehtien kierrättämiseen. Monikäyttöisen laukun pelkistetyn ilmeen viimeistelevät kahvat, jotka on piilotettu laukun reunan sisäpuolelle. My Organic Bag on valmistettu GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta.

€ 22,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lahjat Miehelle 100% GOTS sertifioitu luomupuuvilla
Product
 

Iittala Raami muki 0,33 L

Iittalan Raami-sarjan muki palvelee sekä kahvin että teen tarjoilussa. Vuonna 2019 julkaistun Raami-kattaussarjan on Iittalalle suunnitellut sukupolvensa tunnetuimpiin teollisiin muotoilijoihin kuuluva Jasper Morrison, joka pohti kokoelmaa suunnitellessaan astioiden merkitystä viihtyisän tunnelman luojina ja ihmisiä yhteenkutsuvina esineinä. Raami-nimi viittaakin siihen, miten astiat kehystävät yhteisiä hetkiämme ja luovat puitteet uusille, hyville muistoille. Raami-kokoelmaan kuuluu posliinista, lasista ja puusta valmistettuja astioita, joista jokaisella on tarkkaan hiotut, yksilölliset piirteensä. Yhdessä astiat luovat toisiaan täydentävän perheen, jonka ajaton ja tuttavallinen luonne ilahduttaa sekä arjen että juhlan kattauksissa.

€ 18,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lahjat Miehelle Keramiikka
Product