Antrei Hartikainen Pisara lusikka, pieni, kirsikka

Puuseppämestari Antrei Hartikaisen Pisara-lusikat ovat pieniä täyspuisia lusikoita, jotka sopivat erityisesti mausteiden, suolan ja sokerin annosteluun. Kotimaisena käsityönä valmistetut kestävät puulusikat sopivat niin juhlahetkiin kuin arkikäyttöönkin. Sulavalinjaisia pikkulusikoita on saatavilla eri puulaaduista valmistettuna kolmessa eri koossa.

€ 29,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lahjat Kirsikkapuu
Product
 

Design Letters Personal eväsrasia, A Z

Design Lettersin Personal-eväsrasiaa koristaa valintasi mukainen kirjain Arne Jacobsenin ajattomalla kirjasintyypillä. Helposti avattava ja suljettava valkoinen muovirasia on konepestävä.Vuonna 1937 maailmankuulu tanskalainen arkkitehti Arne Jacobsen suunnitteli tämän kirjasinmallin Århusin kaupungintaloa varten, missä se on yhä nähtävissä lukuisissa kylteissä ja opasteissa. Bauhausin tyylikaudesta inspiraationsa saanut kirjasinmalli näyttää edelleen raikkaalta ja tyylikkäältä. Tanskalainen Design Letters sai oikeudet herättää tämän ajattoman typografian uudelleen henkiin.

€ 20,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lahjat Muovi
Product
 

Fiskars Classic keittiösakset

Fiskarsin Classic-keittiösakset sopivat sekä raaka-aineiden paloitteluun että pakkausten avaamiseen. Terät ovat kiristettävät, ja niiden hammastetut reunat pitävät leikattavan kohteen paikoillaan.Ikoniset Classic-sakset syntyivät Fiskarsin kylässä vuonna 1967. Fiskarsin oranssikahvaisia saksipareja on myyty jo yli miljardi kappaletta, ja ne kuuluvat myös MoMAn eli New Yorkin Modernin taiteen museon kokoelmaan. Maailman ensimmäiset muovikahvaiset sakset hämmästyttivät paitsi keveydellään, myös helppokäyttöisyydellään, ergonomiallaan sekä leikkaustehollaan.

€ 21,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lahjat Ruostumaton teräs, muovi
Product
 

Marimekko Siirtolapuutarha vieraspyyhe

Marimekon Siirtolapuutarha-vieraspyyhettä somistaa Maija Louekarin hyväntuulinen, kesän kukkaloistoa kuvaava kuosi. Mustavalkoinen pyyhe on valmistettu paksusta puuvillafroteesta, ja siinä on raikkaan vihreät päätyreunat. Käsipyyhkeen koko on 30 cm x 50 cm. Viimeistele kylpyhuoneen tyyli Marimekon Siirtolapuutarha-minipyyhkeellä, -käsipyyhkeellä ja kylpypyyhkeellä.

€ 12,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lahjat 100 % puuvillaa
Product
 

Design Letters Weekly Planner

Design Lettersin Weekly Planner on selkeä viikkokalenteri, jonka tyylikkään kirjasintyypin on suunnitellut Arne Jacobsen vuonna 1937. Kokoa viikon työt, askareet ja tapaamiset yhdelle sivulle, ja repäise se pois seuraavan viikon alettua.

€ 14,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lahjat
Product
 

Kay Bojesen Ylioppilaslakki pienelle apinalle, sininen

Kay Bojesenin ylioppilaslakki on veikeä asuste, joka sopii eläinsarjan pienelle puiselle apinalle. Maalatusta pyökistä valmistettu päähine mukailee perinteisiä tanskalaisia valmistujaislakkeja, ja musta, joustava nauha pitää sen paikallaan eläinhahmon päässä. Ylioppilaslakki on hauska lahja valmistujaisjuhliin – joko yhdessä puuapinan kanssa tai erikseen jo klassikon omistavalle.

€ 16,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lahjat Maalattu pyökki
Product