Paper Collective Kehys, tammi

Paper Collectiven valmistama kehys on valmistettu tammesta ja pleksilasista, joka näyttää tavalliselta lasilta, mutta kestää kolhuja ja kuljetusta rikkoutumatta. Tyylikkään pelkistetty kehys sopii erinomaisesti julisteiden ja muiden taideteosten kehystykseen.

€ 29,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lapsille Lasten sisustus Tammi, pleksilasi
Product
 

Design Letters Happy Birthday lippunauha, vaaleanpunainen

Design Lettersin lippunauha kruunaa kekkerit iloisella onnentoivotuksella – kaksipuoleisen lippunauhan toiselle puolelle on painettu ”Happy Birthday” ja toiselle puolelle ”Surprise Party”. Yksinkertaisilla kirjasimilla koristellut liput ilahduttavat kaikenikäisten päivänsankareiden juhlapäivää minimalistisen tyylikkäällä tavalla. Kirjaimet on painettu tukevalle kartongille, joka kestää käyttöä vuodesta ja syntymäpäivästä toiseen. Lippunauha toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa.

€ 20,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lapsille Lasten sisustus 250 g kartonki
Product
 

Palaset Medi Norsu säästölipas, punainen

Kätevän kokoinen Medi Norsu -säästölipas pitää kolikot varmassa tallessa ja tuo sisustukseen hauskan väriläiskän. Suomalaisen Palasetin valmistama Medi Norsu -säästölipas on todellinen klassikko, sillä se saapui markkinoille jo vuonna 1973. Norsu-säästölippaan mukana toimitetaan avain, jolla saa pohjassa olevan lukon auki. Muovista säästölipasta on saatavilla useassa eri värissä.

€ 7,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lapsille Lasten sisustus Muovi
Product
 

MADO Cheeky Feeling juliste, 30 x 40 cm

Cheeky Feeling -juliste on osa tanskalaisen Mado-brändin Feelings-kokoelmaa, joka pukee graafiseen muotoon monenlaisia päivän aikana kokemiamme tunteita – kokoelman aiheet vaihtelevat aina zen-tilasta nälkäkiukkuun.MADOn värikylläiset ja persoonalliset julisteet ilahduttavat niin lasteenhuoneen kuin muidenkin tilojen seinillä. Julisteet on painettu Tanskassa lujalle ja laadukkaalle paperille, jolle on myönnetty Joutsenmerkki.

€ 29,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lapsille Lasten sisustus 200 g Munken Lynx paperi
Product
 

Design Letters Muistitaulun juhlakuviot, musta

Juhla-aiheiset kuviot tuovat hauskaa potkua Design Lettersin muistitauluun. Kuten tiedetään, kuvat kertovat usein enemmän kuin tuhat sanaa – terästä muistilistoja, viestejä ja sisustusta graafisen tyylikkäillä kuvioilla, jotka sopivat täydellisesti yhteen muistitaulun kirjasinten kanssa. Settiin kuuluu 20 erilaista kuviota.

€ 27,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lapsille Lasten sisustus PMMA ja ABS muovit
Product
 

MADO Ellie the Elephant juliste 40 x 30 cm

Ellie the Elephant on vesisuihkuista pitävä norsu, joka koristaa tanskalaisen MADO-brändin julistetta.MADOn värikylläiset ja persoonalliset julisteet ilahduttavat niin lasteenhuoneen kuin muidenkin tilojen seinillä. Julisteet on painettu Tanskassa lujalle ja laadukkaalle paperille, jolle on myönnetty Joutsenmerkki.

€ 29,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lapsille Lasten sisustus 200 g Munken Lynx paperi
Product