Arabia Muumi kulho, Ninni, puuteri

Arabian Muumi-astiasarjan Ninni-kulho kuvaa Muumilaaksoon saapunutta kaltoin kohdeltua lasta, joka on muuttunut näkymättömäksi. Muumiperheen lämpimässä huomassa Ninni alkaa hiljalleen muuttua takaisin näkyväksi. Kulhon aihe on peräisin Tove Janssonin vuonna 1962 ilmestyneestä novellista Kertomus näkymättömästä lapsesta, joka on koskettava tarina välittämisen, näkemisen ja nähdyksi tulemisen voimasta.Vuonna 2019 tulee kuluneeksi 30 vuotta YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen solmimisesta. Arabiaa tukee lasten oikeuksien toteutumista lahjoittamalla jokaisesta vuoden 2019 aikana myydystä Ninni- ja Muumipeikko-mukista yhden euron Pelastakaa lapset ry:lle, joka on osa 120 eri maassa toimivaa Save the Children -liikettä.Arabian Muumi Klassikot -sarjan mukeja, kulhoja ja lautasia kuvittavat Muumilaakson persoonalliset asukkaat edestä ja takaa kuvattuna. Arabian ensimmäiset Muumi-astiat ilmestyivät jo 1950-luvulla, mutta niiden laajempi tuotanto alkoi vuonna 1990. Tove Slotten kuvittamissa astioissa seikkailevat Tove Janssonin alkuperäispiirroksista poimitut hyväntuuliset hahmot. Muumi-astioiden perusastiastona käytetään muotoilija Kaj Franckin suunnittelemaa, ajattoman käytännöllistä Teema-sarjaa.

€ 23,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Muumituotteet Keramiikka
Product
 

Arabia Muumi muki, Poliisimestari, oliivinvihreä

Arabian Poliisimestari-muumimuki esittelee Muumilaakson tarmokkaan lainvartijan. Rauhallisessa laaksossa Poliisimestari ehtii keskittyä myös puutarhanhoitoon ja muihin tärkeisiin asioihin. Keraamisen Muumi-mukin tilavuus on 3 dl, ja se sopii niin teen, mehun kuin kuuman kaakaonkin tarjoiluun.Arabian Muumi Klassikot -sarjan mukeja, kulhoja ja lautasia kuvittavat Muumilaakson persoonalliset asukkaat edestä ja takaa kuvattuna. Arabian ensimmäiset Muumi-astiat ilmestyivät jo 1950-luvulla, mutta niiden laajempi tuotanto alkoi vuonna 1990. Tove Slotten kuvittamissa astioissa seikkailevat Tove Janssonin alkuperäispiirroksista poimitut hyväntuuliset hahmot. Muumi-astioiden perusastiastona käytetään muotoilija Kaj Franckin suunnittelemaa, ajattoman käytännöllistä Teema-sarjaa.

€ 19,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Muumituotteet Keramiikka
Product
 

Arabia Muumi lautanen 19 cm, Loikoilua

Arabian Loikoilua-lautanen on rakastetun Muumi-sarjan kesän 2020 sesonkituote. Lautasen kuvitus perustuu vuonna 1956 ilmestyneeseen sarjakuvaan ''Viidakkoelämää'', jossa Muumiperhe päättää Muumitalon sijaan yöpyä puutarhassa. Halkaisijaltaan 19 cm kokoinen keraaminen lautanen piristää niin lasten kuin aikuistenkin ruokailuhetkiä ja ilahduttaa myös keräilyesineenä.Arabian Muumi-sarjan sesonkituotteet ilmestyvät kahdesti vuodessa ja ovat myynnissä vain rajoitetun ajan. Muumi-astioiden perusastiastona käytetään muotoilija Kaj Franckin suunnittelemaa, ajattoman käytännöllistä Teema-sarjaa, ja niitä koristavat Tove Slotten luomat kuvitukset, joissa seikkailevat Tove Janssonin alkuperäispiirroksista poimitut hyväntuuliset hahmot.

€ 24,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Muumituotteet Keramiikka
Product