Skagerak Georg koukut, 3 kpl

Skagerakin Georg-koukut sopivat yhteen saman sarjan naulakkojen kanssa. Kolmen kappaleen pakkauksessa myytävät koukut on valmistettu mustaksi maalatusta alumiinista.Alun perin eteiskäyttöön suunnitellun Georg-kokoelman huonekaluissa ja tarvikkeissa toistuu minimalistinen muotokieli, joka on miellyttävä yhdistelmä skandinaavista ja japanilaista estetiikkaa. Konstailemattomat Georg-kalusteet sopivat kokonsa puolesta niin pieniin kuin suurempiinkin tiloihin.

€ 19,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Piensäilytys Naulakot ja ripustimet Vaateripustimet Alumiini
Product
 

Minus Tio Manage More koukut 4 kpl, vaaleanpunainen

Minus Tion Manage More -koukut tuovat ekstra-annoksen säilytystilaa takeille, laukuille, asusteille ja kaikenlaisille tarvikkeille. Lujasta teräksestä valmistetut, litteästi muotoillut S-koukut on mitoitettu sopimaan Minus Tion eteistuotteisiin, mutta niiden universaali muoto sopii yhteen myös useimpien muiden naulakkomallien kanssa. Ruotsissa valmistetut Manage More -koukut ovat suunnittelijapari Ingrid ja Olle Wingårdin käsialaa. Pakkaukseen kuuluu neljä koukkua.

€ 22,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Piensäilytys Naulakot ja ripustimet Vaateripustimet Jauhemaalattu teräs
Product
 

Hay Hang vaateripustin, 5 kpl, musta

Hang on Hayn valmistama elegantti ja siro metallinen vaateripustin, jonka vähäeleinen muotokieli sopii niin eteisen naulakkoon kuin makuuhuoneen vaaterekkiin. Pakkauksessa on viisi vaateripustinta.

€ 12,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Piensäilytys Naulakot ja ripustimet Vaateripustimet Teräs
Product
 

Skagerak Georg vaateripustin, musta

Skagerakin Georg on viehättävä kokoelma puisia kalusteita, jotka syntyivät tarpeesta säilyttää ja ripustaa asioita eteisissä. Chris Liljenberg Halstrømin suunnittelemissa pöydissä, jakkaroissa, peileissä ja vaaterekeissä toistuu minimalistinen muotokieli, joka on miellyttävä yhdistelmä skandinaavista ja japanilaista estetiikkaa. Kalusteiden jalat ja runko ovat FSC-sertifioitua tammea, ja villalla verhoiltuja istuintyynyjä pitävät paikoillaan yksinkertaiset nahkanyörit. Konstailemattomat Georg-kalusteet sopivat kokonsa puolesta niin pieniin kuin suurempiinkin tiloihin.

€ 29,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Piensäilytys Naulakot ja ripustimet Vaateripustimet Tammi
Product
 

Hay Soft vaateripustin kapea, musta, 4 kpl

Soft on Hayn valmistama puinen vaateripustin. Ripustimen mattapinta on kumia, joka estää vaatteita liukumasta ja pitää ne hyvin paikoillaan. Pakkauksessa on neljä vaateripustinta.

€ 29,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Piensäilytys Naulakot ja ripustimet Vaateripustimet Puu, kumi, elaksoitu alumiini
Product
 

Skagerak Collar henkari, tiikki

Skagerakin Collar-henkari sopii niin takkien ripustamiseen eteisen naulakossa kuin suosikkivaatteiden esittelyyn vaaterekissä tai seinäkoukussa. TAF Studion suunnittelema Collar on valmistettu kahdesta ohuesta tiikkipuulaudasta, joiden limittyvä rakenne antaa henkarille kiinnostavan, kaksiulotteisen vaikutelman.

€ 29,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Piensäilytys Naulakot ja ripustimet Vaateripustimet FSC sertifioitu tiikki, ruostumaton teräs
Product