Lyngby Porcelain Rhombe posliinipallo, hopea

Lyngby Porcelainen Rhombe-sarjan posliinipallo tuo tunnelmallista tanskalaista muotoiluperinnettä niin joulusisustukseen kuin muihinkin vuodenaikoihin. Rhombe-posliinipallot on valmistettu ohuesta, geometrisesti kuvioidusta posliinista, joka on viimeistelty kiiltävällä lasitteella – eriväriset pallot sointuvat kauniisti keskenään ja ihastuttavat esimerkiksi joulukuusessa, koristeoksissa tai ikkunan edessä.

€ 17,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Joulukoristeet Posliini
Product
 

Ferm Living Lasinen joulukoriste, 4 kpl, vihreä

Ferm Livingin lasiseen joulukoristesettiin kuuluu neljä erilaista lasipalloa, joiden käsin maalatuissa kuvioissa on kauniisti näkyvissä siveltimen jäljet. Joulukoristesetti on saatavilla useassa eri sävyssä.

€ 13,30

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Joulukoristeet Käsinmaalattu luonnonvalkoinen lasi
Product
 

Ferm Living Tuoksukynttilä kalenteri, valkoinen

Ferm Livingin kalenterikynttilä on moderni versio pohjoismaissa yleisestä joulukalenterikynttilästä, joka on tarkoitus sytyttää päivittäin, polttaen kynttilää päivä kerrallaan jouluaattoon saakka. Kanelilta tuoksuva soijavahakynttilä on valettu lasiseen astiaan, jonka kyljessä olevasta kalenterista voit rastittaa päiviä virittäytyessäsi joulutunnelmaan.

€ 11,40

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Joulukoristeet Lasi kynttilä 75% soijavaha, 25% palmuöljy
Product
 

Ferm Living Lasinen joulukoriste, 4 kpl, sininen

Ferm Livingin lasiseen joulukoristesettiin kuuluu neljä erilaista lasipalloa, joiden käsin maalatuissa kuvioissa on kauniisti näkyvissä siveltimen jäljet. Joulukoristesetti on saatavilla useassa eri sävyssä.

€ 13,30

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Joulukoristeet Käsinmaalattu luonnonvalkoinen lasi
Product
 

Skandinavisk Tuoksukynttilä kannella, SKOG, pieni

Skandinaviskin Skog-tuoksukynttilässä voi aistia männyn, kuusen, kielon ja iäkkään nahkan. Nimensä mukaisesti Skog kuvaa pohjoisten havumetsien ainutlaatuista tuoksumaailmaa.Skandinaviskin tuoksukynttilät tuovat kotiin uniikkeja, Skandinavian luonnon, vuodenaikojen, kaupunkien ja perinteiden inspiroimia tuoksuja. Kynttilät on valettu pelkistettyihin laseihin, joiden pintaa koristaa viehättävä kuviointi, ja ne palavat jopa 16 tunnin ajan. Skandinaviskin tuoksukynttilät ovat toivottuja sisustusesineitä, jotka miellyttävät useita aisteja.

€ 18,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Joulukoristeet Maalattu lasi, FCS sertifioitu pyökki, puuvillainen syd
Product
 

Lyngby Porcelain Rhombe posliinipallo, kulta

Lyngby Porcelainen Rhombe-sarjan posliinipallo tuo tunnelmallista tanskalaista muotoiluperinnettä niin joulusisustukseen kuin muihinkin vuodenaikoihin. Rhombe-posliinipallot on valmistettu ohuesta, geometrisesti kuvioidusta posliinista, joka on viimeistelty kiiltävällä lasitteella – eriväriset pallot sointuvat kauniisti keskenään ja ihastuttavat esimerkiksi joulukuusessa, koristeoksissa tai ikkunan edessä.

€ 17,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Joulukoristeet Posliini
Product