Lyngby Porcelain Rhombe posliinipallo, kulta

Lyngby Porcelainen Rhombe-sarjan posliinipallo tuo tunnelmallista tanskalaista muotoiluperinnettä niin joulusisustukseen kuin muihinkin vuodenaikoihin. Rhombe-posliinipallot on valmistettu ohuesta, geometrisesti kuvioidusta posliinista, joka on viimeistelty kiiltävällä lasitteella – eriväriset pallot sointuvat kauniisti keskenään ja ihastuttavat esimerkiksi joulukuusessa, koristeoksissa tai ikkunan edessä.

€ 25,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Joulukoristeet Posliini
Product
 

Lyngby Porcelain Rhombe posliinipallo, valkoinen

Lyngby Porcelainen Rhombe-sarjan posliinipallo tuo tunnelmallista tanskalaista muotoiluperinnettä niin joulusisustukseen kuin muihinkin vuodenaikoihin. Rhombe-posliinipallot on valmistettu ohuesta, geometrisesti kuvioidusta posliinista, joka on viimeistelty kiiltävällä lasitteella – eriväriset pallot sointuvat kauniisti keskenään ja ihastuttavat esimerkiksi joulukuusessa, koristeoksissa tai ikkunan edessä.

€ 19,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Joulukoristeet Posliini
Product
 

Kähler Omaggio koristepallo, hopea

Kählerin Omaggio-koristepallot tuovat talven juhliin annoksen minimalistista eleganssia. Keraamiset, ripustettavat koristeet ovat Stillebenin Ditte Reckwegin ja Jelena Schou Nordentoftin suunnittelema kunnianosoitus Kählerille ja keramiikkataiteilija Svend Hammershøille: niiden hopeanhohtoinen raitakuvio on Stillebenin tulkinta Hammershøille tyypillisistä pysty- ja vaakasuorista raidoista.

€ 13,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Joulukoristeet Keramiikka
Product
 

Kähler Omaggio koristepallo, helmiäinen

Kählerin Omaggio-koristepallot tuovat talven juhliin annoksen minimalistista eleganssia. Keraamiset, ripustettavat koristeet ovat Stillebenin Ditte Reckwegin ja Jelena Schou Nordentoftin suunnittelema kunnianosoitus Kählerille ja keramiikkataiteilija Svend Hammershøille: niiden helmiäistä hohtava raitakuvio on Stillebenin tulkinta Hammershøille tyypillisistä pysty- ja vaakasuorista raidoista.

€ 13,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Joulukoristeet Keramiikka
Product
 

Ferm Living Copenhagen kirjailtu koriste, The Round Tower

Ferm Livingin Copenhagen-koristesarjaan kuuluva The Round Tower kuvaa yhtä Kööpenhaminan maamerkeistä, Rundetaarnia. 1600-luvulla rakennettu torni on Euroopan vanhin yhä toiminnassa oleva observatorio.Copenhagen-koristeet esittävät kirjailtuja yksityiskohtia Ferm Livingin rakkaasta kotikaupungista Kööpenhaminasta. Koristeiden kuvat vaihtelevat aina nähtävyyksistä paikallisiin herkkuihin – valitse suosikkisi tai kerää koko hurmaava sarja! Copenhagen-koristeet on pakattu lahjapakkauksiin.

€ 9,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Joulukoristeet Värjäämätön puuvilla, monivärinen kirjailu. Täyte kierr
Product
 

Ferm Living Copenhagen kirjailtu koriste, The Marble Church

Ferm Livingin Copenhagen-koristesarjaan kuuluva The Marble Church esittää yhtä Kööpenhaminan tunnetuimmista rakennuksista, rokokootyyliä edustavaa Marmorikirkkoa. Frederiksstadenin kaupunginosassa sijaitsevan Marmorikirkon eli Frederikin kirkon tunnistaa sen näyttävästä vihreästä kupolista.Copenhagen-koristeet esittävät kirjailtuja yksityiskohtia Ferm Livingin rakkaasta kotikaupungista Kööpenhaminasta. Koristeiden kuvat vaihtelevat aina nähtävyyksistä paikallisiin herkkuihin – valitse suosikkisi tai kerää koko hurmaava sarja! Copenhagen-koristeet on pakattu lahjapakkauksiin.

€ 9,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Joulukoristeet Värjäämätön puuvilla, monivärinen kirjailu. Täyte kierr
Product