Iittala Iittala lasimunat 3 kpl

Iittalan lasimunat ilahduttavat pääsiäisen kattauksissa ja muissa keväisissä astetelmissa. Pakkaus sisältää kolme hempeän sävyistä lasikoristetta vaaleanharmaine ripustusnauhoineen.

€ 24,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Koriste esineet Lasi
Product
 

Iittala Birds koriste 3 kpl, kevät

Iittalan keraamiset Birds-koristeet esittelevät kaksi Oiva Toikan lasilintukokoelman ilmeikästä lintuhahmoa, suuren Uhuun ja pikkuruisen Riihipöllön. Pääsiäiskoristeiksi sopivat hempeän sävyiset pöllöt ilahduttavat myös muissa kevään kattauksissa ja koristeluissa. Pakkaus sisältää kolme keramiikasta valmistettua lintua vaaleanharmaine ripustusnauhoineen.

€ 19,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Koriste esineet Keramiikka
Product
 

Iittala OT Kukka lasipallo 2020

Iittalan vuoden 2020 lasipalloa koristaa Oiva Toikan leikkisä piirros, joka kuvaa hopeista talvikukkaa. Suupuhallettu lasipallo on kaunis keräilyesine ja ihastuttava joulukoriste. Pakkaus sisältää yhden lasipallon ja vaaleanharmaan ripustusnauhan.

€ 24,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Koriste esineet Lasi
Product
 

Arabia Muumi minimukisetti, Lumituisku

Arabian Lumituisku-minimukit kuuluvat talven 2020-2021 Muumi-sesonkituotteisiin, joiden aihe pohjautuu Tove Janssonin vuonna 1957 ilmestyneeseen Taikatalvi-kirjaan. Suurin osa Muumi-kirjojen alkuperäiskuvituksista on toteutettu tussipiirroksina tai guassi- ja vesiväreillä, mutta kuva lumimyrskyssä vaeltavasta Muumipeikosta on toteutettu harvinaisella raapetekniikalla – Muumilaaksossa puhaltavan hyisen viiman voi sen ansiosta suorastaan tuntea luissaan. Minimukeissa on nauhat, joiden avulla ne on helppo ripustaa koristamaan kotia ja tuomaan sinne ripauksen talvisen Muumilaakson tunnelmaa.Arabian ensimmäiset Muumi-astiat ilmestyivät jo 1950-luvulla, mutta niiden laajempi tuotanto alkoi vuonna 1990. Muumi-astiat ovat Tove Slotten kuvittamia, ja niissä seikkailevat Tove Janssonin alkuperäispiirroksista poimitut hyväntuuliset hahmot. Arabian Muumi-sarjan sesonkituotteet ilmestyvät kahdesti vuodessa ja ovat myynnissä vain rajoitetun ajan.

€ 24,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Koriste esineet Keramiikka
Product