Hay Bubble maljakko, M, kirkas

Bubble-maljakon yksinkertaiseen muotoon istuvat sekä näyttävät kimput että yksittäiset oksat, eikä sen simppeli koristelu varasta huomiota kukkien kauneudelta. Paksusta, tukevasta lasista valmistettuun maljakkoon tuovat herkkyyttä pienen pienet ilmakuplat, jotka muodostavat vaihtelevia kuvioita värittömään lasimassaan. Maljakon korkeus on 23 cm ja se soveltuu siksi erityisen hyvin matalammille kukille.

€ 29,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Maljakot Lasi
Product
 

Kähler Omaggio maljakko, pieni, helmenvalkoinen

Kählerin Omaggio-maljakot ovat Stillebenin Ditte Reckwegin ja Jelena Schou Nordentoftin suunnittelema kunnianosoitus Kählerille ja keramiikkataiteilija Svend Hammershøille. Hammershøille tyypilliset pysty- ja vaakasuorat raidat inspiraationaan Stilleben suunnitteli sarjan rohkeita, moderneja maljakoita, joissa epätäydelliset, karkeat raitakuviot yhdistyvät keraamisten vaasien puhtaan virheettömään muotokieleen. Näyttäviä Omaggio-maljakoita on saatavana useissa eri väriyhdistelmissä.

€ 29,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Maljakot Keramiikka
Product
 

Ferm Living Speckle seinämaljakko

Ferm Livingin Speckle-seinämaljakon maanläheinen ilme syntyy sen orgaanisesta muodosta ja materiaalina käytetyn kivitavaran rakeisesta tekstuurista. Kiiltävällä lasitteella viimeistelty maljakko sopii varsinaisen tarkoituksensa ohella myös säilyttimeksi seinälle.

€ 25,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Maljakot Rakeinen kivitavara, kiiltävä lasite
Product
 

Sagaform Top maljakko

Sagaformin Top-maljakko luo hienostuneet puitteet kapeille kimpuille tai yksittäisille kukille, ja sen suuaukkoon voi asettaa myös kruunukynttilän. Top-maljakko on valmistettu pyöreäksi suupuhalletusta lasista ja viimeistelty kullanhohtaisella metalliosalla, jonka voi halutessaan irrottaa maljakosta.

€ 29,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Maljakot Metalli, suupuhallettu lasi
Product
 

Kähler Omaggio maljakko, pieni, hopea

Stillebenin Ditte Reckweg ja Jelena Schou Nordentoft ovat suunnitelleet keraamiset Omaggio-maljakot kunnianosoituksena Kählerille ja keramiikkataiteilija Svend Hammershøille, joka käytti esineidensä koristekuvioina usein pysty- ja vaakasuoria raitoja. Omaggio-maljakot hyödyntävät näitä klassisia kuvioita uudella tavalla: karkeat harjanvedot yhdistettynä vaasien moderniin muotokieleen kuvastavat aikaamme rohkealla ja uniikilla tavalla. Näyttäviä Omaggio-maljakoita on saatavana useissa eri väriyhdistelmissä.

€ 29,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Maljakot Keramiikka
Product