CableCup CableCup Mini kattokuppi, valkoinen

CableCup Mini on näppärä, pienikokoinen ja estetiikaltaan miellyttävän vähäeleinen kattokuppi riippuvalaisimille.CableCup on nerokas, Jonas Forsmanin ja Lars Wettren suunnittelema kattokuppi, joka mukautuu tiiviisti katon muotoon ja piilottaa sisäänsä sokeripalaliittimen tai valaisinpistorasian sekä riippuvalaisimen ylimääräisen johdon. Pehmeän materiaalinsa ansiosta sen voi myös taittaa kätevästi pois tieltä valaisinta asennettaessa. CableCup on patentoitu tuote, joka on voittanut Red Dot Design Award-, Årets Sak- ja Design S -muotoilupalkinnot.

€ 13,75

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Valaisintarvikkeet Muovi
Product
 

Le Klint Cord Adjuster korkeudensäädin, musta

Le Klintin Cord Adjuster -korkeudensäädin on riippuvalaisimien lisävaruste, jonka avulla voit helposti ja turvallisesti säätää valaisimen johdon pituutta. Cord Adjuster mahdollistaa valaisimen paikan vaihtamisen ilman johdon leikkaamista ja helpottaa valaisinryhmien sommittelua eri korkeuksiin. Cord Adjuster -korkeudensäädin sopii kaikkiin riippuvalaisimiin ja siitä on saatavana useita eri sävyvaihtoehtoja.

€ 27,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Valaisintarvikkeet
Product
 

Nuura LED lamppu Anoli valaisimeen, E14 3,5W

Tätä LED-lamppua suositellaan käytettäväksi kullansävyisten Anoli -valaisimien valonlähteenä, mutta sitä voi käyttää polttimona myös muissa E14-kantaisissa valaisimissa.

€ 25,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Valaisintarvikkeet Lasi
Product
 

Airam LED Decor Amber koristelamppu 5W E27 380lm, himmennettävä

Airamin Decor 360 Amber -sarjan LED-lamput muistuttavat sekä muotoilultaan että lämpimän keltasävyiseltä valoltaan vanhoja hiililankalamppuja. Kauniit, antiikkipintaiset sisustuslamput sopivat loistavasti myös valaisimiin, joissa ei ole erillistä varjostinta. Ainutlaatuisen 360 asteen valonjaon ansiosta Decor Amber -lamput levittävät valoa myös kannan suuntaan.

€ 5,10

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Valaisintarvikkeet
Product
 

Muuto Johtokiinnike Post seinävalaisimeen, musta

Tämä johtokiinnike on tarkoitettu Muuton Post-seinävalaisimen lisävarusteeksi. Sen avulla voi asetella valaisimen johdon seinälle haluamallasi tavalla: kiinnikkeessä on teippipinta, jonka avulla sen voi kiinnittää seinään. Itse johto asetetaan kahden magneetin keskelle jäävään uraan.

€ 25,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Valaisintarvikkeet Jauhemaalattu teräs, magneetti, liimapinta
Product