CableCup CableCup Hide kattokuppi, valkoinen

CableCup Hide on tyylikäs ratkaisu katon käyttämättömien pistokkeiden piilottamiseen. CableCup Hide perustuu samaan joustavaan rakenteeseen kuin sarjan kattokupit: se asennetaan kääntämällä se ensin nurinpäin, kiinnittämällä sen sisäpuolella oleva kiinnike joko kattokoukkuun tai johtojen ympärille ja lopuksi kääntämällä se takaisin kohti kattoa.CableCup on nerokas, Jonas Forsmanin ja Lars Wettren suunnittelema kattokuppi, joka mukautuu tiiviisti katon muotoon ja kätkee sisäänsä sokeripalaliittimen tai valaisinpistorasian. CableCup on patentoitu tuote, joka on voittanut Red Dot Design Award-, Årets Sak- ja Design S -muotoilupalkinnot.

€ 13,75

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Valaisintarvikkeet Muovi
Product
 

Airam Valaisinpistorasian kansi, maadoitettu

Airamin valaisinpistorasian kansi on varustettu maadoitetulla valaisinpistorasialla ja ripustuskoukulla. Erityisesti kattovalaisinten asennukseen sopiva kansi sopii yhteen Airamin valaisinpistotulpan kanssa.

€ 9,20

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Valaisintarvikkeet Mattapintainen muovi
Product
 

Airam Valaisinpistorasian kansi, tavallinen

Airamin valaisinpistorasian kansi on varustettu maadoittamattomalla valaisinpistorasialla ja ripustuskoukulla. Erityisesti kattovalaisinten asennukseen sopiva kansi sopii yhteen Airamin valaisinpistotulpan kanssa.

€ 6,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Valaisintarvikkeet Mattapintainen muovi
Product
 

CableCup CableCup kattokuppi, valkoinen

CableCup on näppärä ja estetiikaltaan miellyttävän vähäeleinen kattokuppi riippuvalaisimille.CableCup on nerokas, Jonas Forsmanin ja Lars Wettren suunnittelema kattokuppi, joka mukautuu tiiviisti katon muotoon ja piilottaa sisäänsä sokeripalaliittimen tai valaisinpistorasian sekä riippuvalaisimen ylimääräisen johdon. Pehmeän materiaalinsa ansiosta sen voi myös taittaa kätevästi pois tieltä valaisinta asennettaessa. CableCup on patentoitu tuote, joka on voittanut Red Dot Design Award-, Årets Sak- ja Design S -muotoilupalkinnot.

€ 17,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Valaisintarvikkeet Muovi
Product
 

Airam LED Decor Amber mainoslamppu 5W E14 360lm, himmennettävä

Airamin Decor 360 Amber -sarjan LED-lamput muistuttavat sekä muotoilultaan että lämpimän keltasävyiseltä valoltaan vanhoja hiililankalamppuja. Kauniit, antiikkipintaiset sisustuslamput sopivat loistavasti myös valaisimiin, joissa ei ole erillistä varjostinta. Ainutlaatuisen 360 asteen valonjaon ansiosta Decor Amber -lamput levittävät valoa myös kannan suuntaan.

€ 5,10

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Valaisintarvikkeet
Product
 

Muuto E27 LED lampun kattokuppi, valkoinen

Tämä valkoinen kattokuppi on tarkoitettu lisävarusteeksi Muuton E27-valaisimelle.

€ 15,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Valaisintarvikkeet Muovi
Product