Kauniste Tutti Frutti kassi, oliivinvihreä

Kaunisteen Tutti Frutti -kassia koristaa Hannele Äijälän suunnittelema herkullinen kuosi, jota rytmittävät omenat, päärynät, persikat sekä trooppiset ja mielikuvitukselliset hedelmät. Tukevasta pellava-puuvillakankaasta valmistettu ja alakulmista pyöristetty kangaskassi sopii niin käsilaukun korvaajaksi kuin ostoskassiksikin. Tutti Frutti -kuosi on painettu kankaalle silkkipainotekniikalla.

€ 24,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Vapaa aika Laukut 55% pellava, 45% puuvilla
Product
 

Kauniste Tutti Frutti kassi, vaaleanvihreä

Kaunisteen Tutti Frutti -kassia koristaa Hannele Äijälän suunnittelema herkullinen kuosi, jota rytmittävät omenat, päärynät, persikat sekä trooppiset ja mielikuvitukselliset hedelmät. Tukevasta pellava-puuvillakankaasta valmistettu ja alakulmista pyöristetty kangaskassi sopii niin käsilaukun korvaajaksi kuin ostoskassiksikin. Tutti Frutti -kuosi on painettu kankaalle silkkipainotekniikalla.

€ 24,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Vapaa aika Laukut 55% pellava, 45% puuvilla
Product
 

Hay Multi Check ostoskassi, XL

Hayn Multi Check -ostoskassin hauska retrohenkinen ruutukuviointi tuo väriä ja tyyliä kauppareissulle. Kevyt kassi on valmistettu polypropeenistä, minkä vuoksi se kestää hyvin jokapäiväisessäkin käytössä. Multi Check sopii ostosten kantamisen lisäksi vaikkapa pyykkikassiksi tai säilytykseen. 

€ 10,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Vapaa aika Laukut Polypropyleeni
Product