Hay Säilytyspurkki, L, ruskea

Hayn pyöreälinjainen säilytyspurkki on valmistettu läpinäkyvästä, kolhuja kestävästä borosilikaattilasista. Kannella varustettu lasipurkki sopii pienten tavaroiden säilytysastiaksi niin keittiöön, toimistoon kuin kylpyhuoneeseenkin. Purkkeja on saatavilla useassa eri koossa ja sävyssä.

€ 19,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Keittiötarvikkeet Keittiösäilytysastiat Borosilikaattilasi
Product
 

Hay Säilytyspurkki L, tummansininen

Hayn pyöreälinjainen säilytyspurkki on valmistettu kolhuja kestävästä borosilikaattilasista. Kannella varustettu lasipurkki sopii pienten tavaroiden säilytysastiaksi niin keittiöön, toimistoon kuin kylpyhuoneeseenkin. Purkkeja on saatavilla useassa eri koossa ja sävyssä.

€ 19,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Keittiötarvikkeet Keittiösäilytysastiat Borosilikaattilasi
Product
 

Saana ja Olli Unien talo patalappu pannunalunen, valkoinen

Saana ja Ollin Unien talo -patalapun abstrakti kuosi on inspiroitunut rakennusperinteestä ja arkkitehtonisista unista. Myös pannunaluseksi soveltuvan Unien talo -patalapun kaksisävyistä kuosia rytmittävät hienovaraisesti luonnosteltujen linjojen luomat graafiset kuviot. Kaikki Saana ja Olli -tuotteet on valmistettu kestävästä sataprosenttisesta hamppukankaasta, joka on tuotettu Euroopassa. Tuotteet on valmistettu Suomessa kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.

€ 17,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Keittiötarvikkeet
Product
 

Iittala Aalto piparimuotit, 2 kpl

Aalto-piparimuoteilla leivot joulun ikonisimmat piparkakut tai ilahdutat designin ystävää. Settiin kuuluu kaksi erimuotoista Alvar Aallon luonnoksiin pohjautuvaa piparimuottia.

€ 12,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Keittiötarvikkeet Ruostumaton teräs
Product
 

Saana ja Olli Onnenmaa patalappu pannunalunen, beige

Saana ja Ollin Onnenmaa-patalappua elävoittävät vapailla siveltimenvedoilla luonnostellut ihmishahmot, kasvit ja maisemat. Myös pannunaluseksi soveltuvan Onnenmaa-patalapun kuosi on hahmotelma unenomaisesta lepopaikasta, jonka rauhaan upota kuohuvan maailmantilanteen keskellä. Kaikki Saana ja Olli -tuotteet on valmistettu kestävästä sataprosenttisesta hamppukankaasta, joka on tuotettu Euroopassa. Tuotteet on valmistettu Suomessa kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.

€ 17,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Keittiötarvikkeet
Product
 

Ekobo Pronto kulho ja siivilä, S, musta

Ekobon Pronto-setti koostuu kulhosta ja siivilästä, jotka muodostavat keskenään näppärän parin.Ranskalaisen Ekobon Biobu-kokoelmaan kuuluu ekologisesta bambukuidusta valmistettuja astioita ja kodintarvikkeita, joissa aasialaiset materiaalit ja pelkistetyt linjat kohtaavat läntisen tyylin. Moderni-ilmeinen Biobu on ottanut inspiraatiota myös värikkään vintagen estetiikasta ja muodoista. Kauniit ja konepesun kestävät astiat sopivat sekä juhlapöydän piristäjiksi että lapsiperheen arkeen. Astioiden värimaailmasta voi löytää niin pirteän raikkaita kuin hillittyjäkin sävyjä, jotka yhdistyvät myös hauskasti keskenään.

€ 30,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Keittiötarvikkeet Bambu, melamiini
Product