Arabia KoKo kuppi XS, valkoinen

Arabian KoKo-kuppi on suunniteltu ihmisille, jotka arvostavat nautintoja, valinnanvapautta ja kaunista muotoilua. Kati Tuominen-Niittylän ja Kristina Riskan suunnittelemat KoKo-astiat ovat muodoiltaan mutkattoman moderneja ja väreiltään yltäkylläisen houkuttelevia. Keraamisten astioiden yhdistelyä helpottavat uudenlaiset mittasuhteet ja luontevasti yhteensointuvat värit – KoKo-astiat yhdistyvät helposti niin keskenään kuin Arabian muiden astioiden kanssa.

€ 10,60

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat Kupit ja mukit Keramiikka
Product
 

Arabia Huvila muki 0,3 L

Arabian Huvila-mukin herkät, vaaleanpunaiset villiruusun kukat on piirtänyt Heini Riitahuhta. Lapsuuden kesistä ja mummolatunnelmasta inspiraationsa saanut rönsyilevä kukkakuosi on syntynyt käsivarapiirrolla ja se tuo kattaukseen viehättävän ripauksen lämmintä nostalgiaa ja 1920-luvun estetiikkaa. Huvila-kokoelman astiat jatkavat Arabian koristeperinnettä raikkaalla tavalla.

€ 18,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat Kupit ja mukit Keramiikka
Product
 

Marimekko Oiva Eläköön elämä muki 2,5 dl

Marimekon Oiva-sarjan Eläköön elämä -mukia koristaa Maija Louekarin taiteilema elämäntäyteinen kukkakuosi.Vuonna 2019 ilmestyneet Alku- ja Eläköön elämä -kuosit on julkaistu kahden rakastetun Marimekko-klassikon, Maija Louekarin Siirtolapuutarha-kokoelman ja Sami Ruotsalaisen Oiva-astiaston 10-vuotisjuhlan kunniaksi. Keraamisten Oiva-astioiden mutkaton eleganssi sopii niin arkeen kuin juhlaan.

€ 17,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat Kupit ja mukit Kivitavara
Product
 

Arabia Muumi muki, Taikatalvi

Taikatalvi-muumimukin kuvitus perustuu uuden Muumilaakso-animaatiosarjan jaksoon, jossa Muumipeikko herää talviuniltaan aivan liian varhain. Muki kuvaa kohtausta sinisen hetken hämyyn pukeutuneesta talvimaisemasta, jossa hämmästynyt Muumipeikko tepastelee kohti valaistua uimahuonetta. Keraamisen Muumi-mukin tilavuus on 3 dl, ja se sopii niin teen, mehun kuin kuuman kaakaonkin tarjoiluun.Arabia Moominvalley -kokoelmaan kuuluu neljä täysin uudenlaista muumimukia, joiden aiheet on poimittu Gutsy Animationsin tuottaman Muumilaakso-animaatiosarjan jaksoista. Taidokkaat ja lämminhenkiset 3D-kuvitukset herättävät Tove ja Lars Janssonin alkuperäistyöt uuteen eloon, mutta säilyttävät samalla niiden ainutlaatuisen, taianomaisen tunnelman. Animaatiomukit on viimeistelty Moominvalley-pohjaleimalla ja niiden perusastiastona käytetään muotoilija Kaj Franckin suunnittelemaa, ajattoman käytännöllistä Teema-sarjaa. Moominvalley-kokoelman mukit ovat saatavilla rajoitetun ajan.

€ 24,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat Kupit ja mukit Keramiikka
Product
 

Serax Merci No 9 muki, siniharmaa

Merci No 9 -muki on osa Seraxin ja pariisilaisen lifestyle-liikkeen Mercin yhteistyönä syntynyttä La Nouvelle Table -kokoelmaa, jonka inspiraationa ovat toimineet nykyaikaiset ruokailutottumukset, Russell Wrightin eri sävyjen yhdistelemiseen perustuva American Modern -astiasarja sekä japanilainen bento-eväskulttuuri.Merci-astiat on suunniteltu erityisesti ruoan jakamiseen: omien annoksien sijaan pöytään voidaan kerätä useita pieniä annoksia, jotka jaetaan koko pöytäseurueen kesken, ja kokki voi valita ruokalistan annoksiin sopivat tarjoiluastiat ja -välineet Merci-kokoelman eri kokojen, muotojen ja sävyjen valikoimasta. Astiat on myös helppo viedä sohvalle television eteen tai työpöydälle tietokoneen ääreen, missä päivän ateriat yhä useammin nautitaan.

€ 9,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat Kupit ja mukit Kivitavara
Product
 

Arabia Muumi muki 0,3 L, Miisa keltainen

Arabian Muumi-astiasarjan Miisa-mukin kuviossa esiintyy Muumimamman kotiapulaiseksi pestautuva Miisa. Tove ja Lars Janssonin Kuvitteluleikki-sarjakuvaan perustuvassa kuvituksessa Miisa tiskaa Muumiperheen astioita Surku-koira seuranaan. Mukin toisella puolella Miisa on lähtenyt Muumimamman kanssa matonpesupuuhiin. Arka ja hieman neuroottinen Miisa ei ole aivan vakuuttunut Muumimamman tavasta pestä astiat sadevedellä ja huuhdella matot uimalla niiden kanssa.Arabian Muumi Klassikot -sarjan mukeja, kulhoja ja lautasia kuvittavat Muumilaakson persoonalliset asukkaat. Arabian ensimmäiset Muumi-astiat ilmestyivät jo 1950-luvulla, mutta niiden laajempi tuotanto alkoi vuonna 1990. Tove Slotten kuvittamissa astioissa seikkailevat Tove Janssonin alkuperäispiirroksista poimitut hyväntuuliset hahmot. Muumi-astioiden perusastiastona käytetään muotoilija Kaj Franckin suunnittelemaa, ajattoman käytännöllistä Teema-sarjaa.

€ 19,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat Kupit ja mukit Keramiikka
Product