Arabia 24h syvä lautanen 18 cm, valkoinen

Arabian 24h-astiasarjan selkeä ja levollinen muotokieli vastaa kiireettömän elämän kaipuuseen. Muotoilija Heikki Orvola suunnitteli astiat alun perin omaan käyttöön ja Arabia otti ne sattumien kautta tuotantoonsa vuonna 1996. Seuraavana vuonna 24h sai Frankfurtin Ambiente International -messuilla Design Plus -palkinnon, joka on tunnustus korkealaatuisesta ja innovatiivisesta muotoilusta. Sarja tuo kattaukseen lämpöä ja kutsuu nauttimaan yhteisistä ruokailuhetkistä vuorokauden jokaisena tuntina.

€ 17,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Keramiikka
Product
 

Skagerak Coquo keittokauha

Skagerakin Coquo-keittokauha kuuluu Ditte Buus Nielsenin suunnittelmaan Coquo-sarjaan, jonka kauniit keittiövälineet tuovat skandinaavista tyylikkyyttä ruoanlaittohetkiin. Öljytystä tiikistä valmistetut Coquo-keittiövälineet ovat kestäviä eivätkä naarmuta kattiloita ja pannuja.

€ 13,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus FSC sertifioitu öljytty tiikki
Product
 

Arabia KoKo muki 0,35 L, cantaloupe

Arabian KoKo-muki on suunniteltu ihmisille, jotka arvostavat nautintoja, valinnanvapautta ja kaunista muotoilua. Kati Tuominen-Niittylän ja Kristina Riskan suunnittelemat KoKo-astiat ovat muodoiltaan mutkattoman moderneja ja väreiltään yltäkylläisen houkuttelevia. Keraamisten astioiden yhdistelyä helpottavat uudenlaiset mittasuhteet ja luontevasti yhteensointuvat värit – KoKo-astiat yhdistyvät helposti niin keskenään kuin Arabian muiden astioiden kanssa.

€ 14,40

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Keramiikka
Product
 

Karakter Sferico No. 3 lasi

Karakterin Sferico No. 3 -lasi kuuluu Joe Colombon vuonna 1968 suunnittelema Sferico-kokoelmaan. Lasimallisto koostuu geometrisiin muotoihin nojaavista laseista, joita hallitsevat pallomaisen ja lieriömäisen muodon erilaiset yhdistelmät sekä jalan vaihteleva korkeus.Kokoelman suupuhalletut lasit on suunniteltu niin, että jokainen voi itse päättää kunkin lasin käyttötarkoituksen. Sferico No. 3 sopii esimerkiksi olutlasiksi, mutta voit vapaasti käyttää mielikuvitustasi – luo säväyttävä brunssikattaus kaatamalla lasiin värikäs smoothie tai tuorepuristettua mehua.

€ 24,80

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Suupuhallettu lasi
Product
 

Karakter Sferico No. 6 lasi

Karakterin Sferico No. 6 -lasi kuuluu Joe Colombon vuonna 1968 suunnittelema Sferico-kokoelmaan. Lasimallisto koostuu geometrisiin muotoihin nojaavista laseista, joita hallitsevat pallomaisen ja lieriömäisen muodon erilaiset yhdistelmät sekä jalan vaihteleva korkeus.Kokoelman suupuhalletut lasit on suunniteltu niin, että jokainen voi itse päättää kunkin lasin käyttötarkoituksen. Sferico No. 6 sopii esimerkiksi konjakkilasiksi, mutta voit vapaasti käyttää mielikuvitustasi – tarjoile lasista viskiä illanistujaisissa tai terveellinen inkiväärishotti aamiaisella.

€ 24,80

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Suupuhallettu lasi
Product
 

Karakter Sferico No. 4 lasi

Karakterin Sferico No. 4 -lasi kuuluu Joe Colombon vuonna 1968 suunnittelema Sferico-kokoelmaan. Lasimallisto koostuu geometrisiin muotoihin nojaavista laseista, joita hallitsevat pallomaisen ja lieriömäisen muodon erilaiset yhdistelmät sekä jalan vaihteleva korkeus.Kokoelman suupuhalletut lasit on suunniteltu niin, että jokainen voi itse päättää kunkin lasin käyttötarkoituksen. Sferico No. 4 sopii esimerkiksi long drink -lasiksi, mutta voit vapaasti käyttää mielikuvitustasi – voit käyttää sitä myös vaikkapa oluen, smoothien tai pirtelöiden tarjoiluun.

€ 24,80

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Suupuhallettu lasi
Product