Marimekko Räsymatto vieraspyyhe, musta valkoinen

Marimekon Räsymatto-vieraspyyhettä somistaa Maija Louekarin rytmikäs mustavalkoinen kuosi, jonka inspiraationa on käytetty vanhojen suomalaisten räsymattojen tekstuuria ja tunnelmaa. Kätevän kokoinen pyyhe on mitoiltaan 30 x 50 cm ja se on valmistettu paksusta puuvillafroteesta. Viimeistele kylpyhuoneen tyyli Marimekon Räsymatto-minipyyhkeellä, -käsipyyhkeellä ja kylpypyyhkeellä.Maija Louekarin piirtämät Siirtolapuutarha- ja Räsymatto-kuosit henkivät lempeää nostalgiaa ja kertovat tarinaa maaseutuelämästä kaupunkimiljöössä. Moderneiksi Marimekko-klassikoiksi nousseet kuosit ovat somistuttaneet koteja vuodesta 2009 alkaen.

€ 9,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kylpyhuone Kylpyhuonetekstiilit Pyyhkeet
Product
 

Marimekko Siirtolapuutarha minipyyhe

Marimekon Siirtolapuutarha-minipyyhettä somistaa Maija Louekarin hyväntuulinen, kesän kukkaloistoa kuvaava kuosi. Mustavalkoinen pyyhe on valmistettu paksusta puuvillafroteesta, ja siinä on raikkaan vihreät päätyreunat. Käsipyyhkeen koko on 30 cm x 30 cm. Viimeistele kylpyhuoneen tyyli Marimekon Siirtolapuutarha-vieraspyyhkeellä, -käsipyyhkeellä ja kylpypyyhkeellä.

€ 7,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kylpyhuone Kylpyhuonetekstiilit Pyyhkeet
Product
 

Hay Käsipyyhe She

Natalie Du Pasquier on suunnitellut Haylle tämän hauskan pyyhesarjan. Pyyhkeitä on kolmea kuosia, jotka on nimetty yksinkertaisesti nimillä He, She ja It. Jokaisessa kuosissa on oma värityksensä. Kaikkia pyyhkeitä on kolme eri kokoa.

€ 19,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kylpyhuone Kylpyhuonetekstiilit Pyyhkeet
Product
 

Design Letters Muistitaulu A4, sininen

Design Lettersin perforoidut muistitaulut sopivat paitsi viestien, muistutusten, sanataiteen sekä ostos- ja tehtävälistojen laatimiseen myös kirjainten ja numeroiden opetteluun. Valitse muistitaulu sisustukseesi sopivassa värissä ja kiinnitä se sopivalle paikalle esimerkiksi eteiseen, keittiöön tai lastenhuoneeseen. Tauluihin sopivat kirjaimet ja numerot myydään erikseen 128 kappaleen pakkauksissa.

€ 27,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Julisteet ja muistitaulut Muistitaulut
Product
 

Teemu Järvi Illustrations Kauris juliste 30 x 40 cm

Teemu Järven Kauris-juliste on osa Forest Greetings -julistesarjaa, johon on koottu taiteilijan suosituimpia taidegrafiikan kuva-aiheita. Juliste on offset-painettu luonnonvalkoiselle, ympäristöystävälliselle mattapaperille. Viimeistele julisteen luonnonläheinen ilme esimerkiksi erikseen myytävien puisten julisterimojen avulla.

€ 29,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Julisteet ja muistitaulut Julisteet
Product
 

Vitra Eames Quotes juliste, Pleasure

Vitran Eames Quotes -julisteet tuovat seinille viime vuosisadan tunnetuimpiin suunnittelijoihin kuuluvien Charles ja Ray Eamesin ajatuksia muotoilusta ja taiteesta design-aiheisten kuvitusten kera. Essential Eames -kirjasta poimitut ajatukset valottavat niin valokuvauksen, elokuvan, arkkitehtuurin kuin huonekalu- ja tuotemuotoilunkin saralla ansioituneen pariskunnan filosofiaa vähäeleisen tyylikkäällä tavalla.

€ 30,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Julisteet ja muistitaulut Julisteet
Product
 

Arabia Muumi kulho, Tuutikki, violetti

Arabian Tuutikki-kulhoa koristaa lempeä kuvitus, jossa Tuutikki onkii sekä soittaa posetiivia meren rannalla. Taustalla näkyvät Pikku Myy, lintuaura ja Tuutikin talviasumus – Muumien uimahuone. Keraamiset, ylöspäin levenevät Muumi-kulhot ilahduttavat kattauksessa ja sopivat niin murojen, keiton kuin jälkiruokienkin tarjoiluun.Arabian Muumi Klassikot -sarjan mukeja, kulhoja ja lautasia kuvittavat Muumilaakson persoonalliset asukkaat edestä ja takaa kuvattuna. Arabian ensimmäiset Muumi-astiat ilmestyivät jo 1950-luvulla, mutta niiden laajempi tuotanto alkoi vuonna 1990. Tove Slotten kuvittamissa astioissa seikkailevat Tove Janssonin alkuperäispiirroksista poimitut hyväntuuliset hahmot. Muumi-astioiden perusastiastona käytetään muotoilija Kaj Franckin suunnittelemaa, ajattoman käytännöllistä Teema-sarjaa.

€ 23,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Muumituotteet Muumituotteet
Product
 

Brabantia PerfectFit biohajoavat roskapussit 10 12 L, 10 kpl, X, vihreä

Brabantian PerfectFit-roskapussit on suunniteltu istumaan täydellisesti kaikkiin Brabatian roska-astioihin ja ne sopivat myös useimpiin muihin roskakorimalleihin. Biohajoavat PerfectFit-roskapussit on valmistettu vahvasta, kompostoitavasta maissitärkkelyksestä, joka sopii erityisesti biojätteille. Oikean kokoisen roskapussin valitset Brabantia-roska-astian kannen alle sijoitetun kirjainkoodin avulla.

€ 5,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodinhoito
Product
 

Sagaform Oak voiveitsi, 2 kpl

Ruotsalaisen Sagaformin Oak-sarjan tuotteita yhdistää laadukkaan ja lämminsävyisen tammipuun vivahteikas pinta. Anton Björsingin suunnitteleman tuotesarjan osat tunnistaa miellyttävästä tammikahvasta, jonka päässä on soikea nuppi.

€ 17,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Tarjoiluvälineet
Product
 

Design House Stockholm Pick Up pihdit, keskikokoiset

Bambusta valmistettuja Pick Up -pihtejä on saatavilla kolmessa eri koossa. Näillä onnistuu niin tarjoileminen kuin syöminenkin. Pick Up -pihdit on suunnitellut Stig Ahlström. 

€ 22,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Tarjoiluvälineet
Product
 

CableCup CableCup Mini kattokuppi, valkoinen

CableCup Mini on näppärä, pienikokoinen ja estetiikaltaan miellyttävän vähäeleinen kattokuppi riippuvalaisimille.CableCup on nerokas, Jonas Forsmanin ja Lars Wettren suunnittelema kattokuppi, joka mukautuu tiiviisti katon muotoon ja piilottaa sisäänsä sokeripalaliittimen tai valaisinpistorasian sekä riippuvalaisimen ylimääräisen johdon. Pehmeän materiaalinsa ansiosta sen voi myös taittaa kätevästi pois tieltä valaisinta asennettaessa. CableCup on patentoitu tuote, joka on voittanut Red Dot Design Award-, Årets Sak- ja Design S -muotoilupalkinnot.

€ 13,75

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Valaisintarvikkeet
Product
 

Skagerak Turn koukku, 3 kpl

Skagerakin Turn-koukut tuovat kullanväristä hohdetta ja yksinkertaisen käytännöllistä muotoilua eteiseen ja muihin pukeutumistiloihin. Line Deppingin suunnittelemat alumiiniset koukut toistavat Turn-sarjan kaarevaa muotokieltä, ja sopivat täydellisesti yhteen Turn-sarjan naulakon ja henkareiden kanssa.

€ 29,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Piensäilytys Naulakot ja ripustimet Vaateripustimet
Product
 

Woud Illusion vaateripustin 3 kpl, musta

Philip Bron tanskalaiselle Woudille suunnittelema Illusion-vaateripustin on saanut nimensä vinojen kulmiensa luomasta illuusiosta – eri suunnista tarkasteltuna ripustin saattaa näyttää hyvinkin eri kokoiselta ja muotoiselta. Vaatetankoon vierekkäin asetettuna ripustimet järjestyvät kuitenkin tyylikkääksi, tasapainoiseksi ja tukevaksi kokonaisuudeksi. Kolmen kappaleen pakkauksissa myytäviä ripustimia on saatavilla mustana ja valkoisena mallina.

€ 29,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Piensäilytys Naulakot ja ripustimet Vaateripustimet
Product
 

Normann Copenhagen Shorebird, pieni, musta

Normann Copenhagenin Shorebirdit ovat ilmeikkäitä puulintuja, joiden esikuvina ovat rannoilla astelevat kahlaajalinnut. Vaikka islantilainen suunnittelija Sigurjón Pálsson on pelkistänyt niiden siluetin äärimmilleen, lintulajin tunnistaa helposti pitkistä jaloista ja nokasta, joka on kurottautunut poimimaan ravintoa rantahiekasta. Sympaattinen, tammesta valmistettu Shorebird on viehättävä lisä kirjahyllyyn ja senkin päälle, niin yksin kuin erikokoisten lajitovereidensa seurassa.

€ 28,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lapsille Lasten sisustus
Product
 

Hay Design Miami muistivihko 6, Chintz

Hayn Design Miami -muistivihkoa koristaa taiteilija Leanne Shaptonin vivahteikas vesivärikuvitus. Raikkaan vihkosarjan kuosit on valittu Design Miami -muotoilufoorumin toteuttamasta Alphapat-projektista, johon Leanne Shapton loi omat tulkintansa maailman ikonisimmista kuoseista.

€ 6,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kotitoimisto Toimistotarvikkeet Paperitavara
Product
 

Design Letters Arne Jacobsen lyijykynät 5 kpl, vaaleanpunainen

Design Lettersin lyijykyniä koristavat Arne Jacobsenin suunnittelemat kirjaimet. Pakkauksessa on viisi lyijykynää raikkaan vaaleanpunaisen sävyisenä.Vuonna 1937 maailmankuulu tanskalainen arkkitehti Arne Jacobsen suunnitteli tämän kirjasinmallin Århusin kaupungintaloa varten, missä se on yhä nähtävissä lukuisissa kylteissä ja opasteissa. Bauhausin tyylikaudesta inspiraationsa saanut kirjasinmalli näyttää edelleen raikkaalta ja tyylikkäältä. Tanskalainen Design Letters sai oikeudet herättää tämän ajattoman typografian uudelleen henkiin.

€ 10,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kotitoimisto Toimistotarvikkeet Paperitavara
Product
 

Normann Copenhagen Daily Fiction penaali, musta

Daily Fiction on Normann Copenhagenin värikäs sarja paperitavaraa ja kirjoitusvälineitä, jonka Wallpaper*-lehti palkitsi Design Award -palkinnolla vuonna 2017. Femmes Régionalesin suunnittelemaan kokoelmaan kuuluu yli 200 erilaista tuotetta mukaan lukien vihkoja, kyniä, penaaleita, saksia, lahjapaperia ja suljettavia säilytyspusseja. Daily Fiction -toimistotarvikkeet piristävät työpöydän leikkisillä printeillään ja väreillään – valikoi suosikkisi ja sommittele yhteen vaikkapa vilkasta terrazzoa ja lempeitä pastellisävyjä.

€ 13,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kotitoimisto Toimistotarvikkeet Paperitavara
Product
 

Normann Copenhagen Daily Fiction huopakynät, mix 1

Daily Fiction on Normann Copenhagenin värikäs sarja paperitavaraa ja kirjoitusvälineitä, jonka Wallpaper*-lehti palkitsi Design Award -palkinnolla vuonna 2017. Femmes Régionalesin suunnittelemaan kokoelmaan kuuluu yli 200 erilaista tuotetta mukaan lukien vihkoja, kyniä, penaaleita, saksia, lahjapaperia ja suljettavia säilytyspusseja. Daily Fiction -toimistotarvikkeet piristävät työpöydän leikkisillä printeillään ja väreillään – valikoi suosikkisi ja sommittele yhteen vaikkapa vilkasta terrazzoa ja lempeitä pastellisävyjä.

€ 9,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kotitoimisto Toimistotarvikkeet Paperitavara
Product
 

Hay Grip sakset, M, punainen

Hayn Grip-sakset on valmistettu lujasta ruostumattomasta teräksestä ja viimeistelty tukevalla kumipäällysteellä. Värikkäät Grip-sakset ovat näppärä apuri niin keittiössä kuin toimistossakin.

€ 25,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Veitset ja sakset Sakset
Product
 

Room Copenhagen Lego säilytyslaatikko 4, pinkki

Room Copenhagen on suunnitellut kokoelman, joka perustuu LEGO Groupin mielikuvitukselliseen maailmaan. Tuotteet tuovat hauskuutta jokapäiväiseen elämään. LEGO Storage Brick System koostuu ylisuurista LEGO-palikoista, jotka muistuttavat täydellisesti alkuperäisiä LEGO-palikoita. Rakenna, leiki ja siivoa samaan aikaan - LEGO-säilytyslaatikoiden kanssa siivoaminenkin voi olla hauskaa! Kaikki tuotteet on valmistettu BPA-vapaasta muovista. Saatavilla eri värejä ja muotoja.

€ 17,60

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Piensäilytys Säilyttimet
Product
 

Room Copenhagen Lego säilytyslaatikko 4, punainen

Room Copenhagen on suunnitellut kokoelman, joka perustuu LEGO Groupin mielikuvitukselliseen maailmaan. Tuotteet tuovat hauskuutta jokapäiväiseen elämään. LEGO Storage Brick System koostuu ylisuurista LEGO-palikoista, jotka muistuttavat täydellisesti alkuperäisiä LEGO-palikoita. Rakenna, leiki ja siivoa samaan aikaan - LEGO-säilytyslaatikoiden kanssa siivoaminenkin voi olla hauskaa! Kaikki tuotteet on valmistettu BPA-vapaasta muovista. Saatavilla eri värejä ja muotoja.

€ 22,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Piensäilytys Säilyttimet
Product
 

Normann Copenhagen Pocket säilytin 1, vaaleanharmaa

Simon Legaldin Normann Copenhagenille suunnitteleman Pocket-säilyttimen pyöreä ja yksinkertainen muoto tekee siitä hauskan ja helposti lähestyttävän. Paidan taskusta inspiraationsa saanut Pocket kiinnitetään seinään. Se sopii erinomaisesti pieniin tiloihin, joissa on vähän säilytystilaa. Kiinnitä Pocket vaikkapa työpisteen ääreen: saat sinne talteen kynät, paperit ja muut tärkeät tavarat. Saatavilla on useita eri kokoja ja värejä – yhdistele Pocket-säilyttimistä haluamasi kokonaisuus!

€ 21,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Piensäilytys Säilyttimet
Product
 

Room Copenhagen Lego eväsrasia kahvalla, laventeli

Room Copenhagenin Lego-eväsrasia muistuttaa klassista Lego-palikkaa ja kulkee kätevästi mukana niin päiväkotiin, kouluun kuin piknikillekin pehmeän silikonikahvansa ansiosta. Hauska rasia on helppo avata ja sulkea sen kannesta löytyvällä pienellä klipsillä. Lego-eväsrasian materiaali on elintarvikekäyttöön soveltuvaa muovia, joka kestää myös konepesua.

€ 15,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Vapaa aika Retkeily Eväsrasiat
Product
 

Hay Italian sitruspuristin

Hayn Italian-sitruspuristimella puristat sitrushedelmien mehun näppärästi ja nopeasti. Puristimeen kuuluu myös kätevällä kaatonokalla varustettu astia. Hayn Italian-tuotteet on valmistettu Italiassa ruostumattomasta teräksestä.Hayn Kitchen Market -kokoelmaan kuuluu ilmeikkäitä keittiötarvikkeita eri väreissä ja materiaaleissa. Kokoelma yhdistää tanskalaisen tyylin kiinnostaviin globaaleihin vaikutteisiin.

€ 29,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lahjat Baarimestarille
Product
 

Hay Pesusieni, Pingviini

Hayn sympaattiset pesusienet tuovat iloista mieltä tiskihetkeen. Pieniä, värikkäitä pesusieniä koristavat hauskat eläinhahmot ja muut iloiset kuviot. Pesusienet on valmistettu kovaakin hankausta kestävästä vaahtomuovista.Hayn Kitchen Market -kokoelmaan kuuluu ilmeikkäitä keittiötarvikkeita eri väreissä ja materiaaleissa. Kokoelma yhdistää tanskalaisen tyylin kiinnostaviin globaaleihin vaikutteisiin.

€ 6,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodinhoito Siivousvälineet
Product
 

Iris Hantverk Tiskiharja, varrellinen

Iris Hantverkin tiskiharjassa on kaareva varsi, minkä ansiosta harja puhdistaa myös viinilasien pyöreät pohjat. Tiskiharja on valmistettu käsityönä öljykäsitellystä koivusta ja aidoista hevosen jouhista.

€ 21,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodinhoito Siivousvälineet
Product
 

By Lassen Kruunukynttilät 15 kpl, musta

By Lassenin elegantit kruunukynttilät luovat tunnelmallista valoa juhlapöytään tai arki-illalliselle ja näyttävät kauniilta ikkunalaudalle tai sivupöydälle asetettuna. Vahakynttilät ovat pituudeltaan 20 cm mittaisia ja sopivat yhteen By Lassenin Kubus- ja Line-kynttilänjalkojen kanssa. Kynttilöiden paloaika on 6 tuntia, ja niiden värivaihtoehtoihin kuuluvat tyylikäs harmaa, perinteinen valkoinen ja voimakas musta.

€ 18,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Kynttilät ja kynttilänjalat Kynttilät
Product
 

Alessi Voile spagettimitta

Alessin Voile-spagettimitta on Laura Polinoron ja Paolo Gerosan suunnittelema veikeä, kaarevalinjainen teräsmitta, jonka avulla voit annostella spagettia kolmessa eri annoskoossa. Voile on myös kaunis koriste keittiön sisustukseen ja hauska lahja jokaiselle italialaisen ruoan rakastajalle. 

€ 20,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Keittiötarvikkeet
Product
 

Gense Le Gourmet fonduehaarukat, 6 kpl

Gensen Le Gourmet on sarja pelkistettyjä valurautaisia pannuja, vuokia ja mortteleita, jotka sopivat vaativammankin kotikokin keittiöön. Tuotteet kestävät materiaalinsa ansiosta hyvin aikaa, ja niitä voi käyttää sekä moderneilla keraamisilla liesillä että perinteisissä uuneissa. Le Gourmet -sarjan keittoastiat on kuumakäsitelty rapsiöljyllä, minkä ansiosta ruoan paistamiseen tarvitaan vain pieni määrä rasvaa. 

€ 29,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Keittiötarvikkeet
Product
 

Iris Hantverk Juuresharja

Iris Hantverkin juuresharja on oivallinen väline perunoiden ja juuresten pesemiseen. Harja valmistetaan käsityönä öljykäsitellystä koivusta ja kestävästä, polypropyleenin ja palmyrapalmusta saatavan kuidun sekoitteesta.

€ 13,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Keittiötarvikkeet
Product
 

Design Letters Puinen kansi, iso

Arne Jacobsen -purkkeihin ja isompaan maljakkoon sopiva puinen kansi. Vuonna 1937 maailmankuulu tanskalainen arkkitehti Arne Jacobsen suunnitteli kupeissa nähtävän kirjasinmallin Århusin kaupungintaloa varten, missä se on yhä nähtävissä lukuisissa kylteissä ja opasteissa. Bauhausin tyylikaudesta inspiraationsa saanut kirjasinmalli näyttää edelleen raikkaalta ja tyylikkäältä. Tanskalainen Design Letters sai oikeudet herättää tämän typografian uudelleen henkiin posliinikuppisarjaansa varten.

€ 16,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Piensäilytys Purkit ja rasiat
Product
 

Design Letters Puinen kansi, keltainen

Design Lettersin Arne Jacobsen -kuppeihin sopiva puinen kansi tekee korvattomista kupeista hetkessä käytännöllisiä säilytyspurkkeja. S-mukista saa tyylikkään sokeripurkin, P-mukista pippuripurkin ja K-mukista vaikkapa karkkipurkin - mukeja voi hyödyntää minkä tahansa pikkutavaran tai pikkupurtavan säilyttämisessä. Puisessa kannessa on kumitiiviste, joka pitää kannen tukevasti paikoillaan.

€ 8,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Piensäilytys Purkit ja rasiat
Product
 

Normann Copenhagen Krenit salaattiottimet, valkoinen

Herbert Krenchelin suunnittelema Krenit-sarja otettiin ensimmäisen kerran tuotantoon vuonna 1953. Sarjan klassiset ja kauniit Krenit-salaattiottimet ovat saatavilla mustana sekä valkoisena. 

€ 21,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Tarjoiluvälineet Salaattiottimet
Product
 

Plantui Chili Demon Red

Plantuin kasvikapselit on suunniteltu istutettavaksi Smart Garden -pienoiskasvihuoneisiin. Capsicum annuum ''Demon Red'' kasvattaa 4–5 kuukaudessa pieniä tulisia chilipalkoja, jotka voi käyttää ruoanlaittoon tuoreina tai kuivattaa ne myöhempää käyttöä varten. Koska chilipensaat tarvitsevat paljon valoa ja tilaa, Plantui suosittelee vain kolmen kapselin istuttamista kerrallaan myös suurempiin Smart Garden -kasvihuoneisiin. 

€ 9,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Piha ja puutarha Puutarhanhoito Kasvatus
Product
 

Plantui Tarhasarviorvokki Sorbet Lemon Blueberry

Näillä raikkailla orvokeilla on soikeat tai sydämenmuotoiset pienet lehdet ja sitruunasorbetinkeltaiset kukat, joilla on tummansiniset reunat. Kukan alla on pieni kannus, ”sarvi”. Orvokeilla on paljon ystäviä, eikä syyttä. Ne ovat yksinkertaisen somia, kodikkaita ja jotenkin vilpittömiä kukkia. Menneinä aikoina orvokeilla pyrittiin myös ratkaisemaan erilaisia terveysmurheita unen edistämisestä nesteenpoistoon. Keittiössä sarviorvokeilla on sen sijaan paljon käyttöä. Lisää lehtiä salaatteihin ja käytä miedosti makealta maistuvia kukkia kakkujen, jälkiruokien ja salaattien koristeluun.Plantuin kasvikapselit on suunniteltu käytettäväksi Smart Garden -pienoiskasvihuoneen kanssa. Yksi pakkaus sisältä kolme kasvikapselia ja tarvittavat ravinteet. Valitse suosikkisi yrteistä, erikoissalaateista ja syötävistä kukkasista.

€ 6,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Piha ja puutarha Puutarhanhoito Kasvatus
Product
 

Plantui Shisolehti vihreä

Shiso (Perilla frutescens var. Nankinensis) eli veripeippi on Kaakkois- ja Itä-Aasiassa kasvava yrtti- ja maustekasvi. Sen tuoksuvat lehdet ovat kauniin sahalaitaiset ja miellyttävän lämmin, eksoottinen aromi muistuttaa basilikan, kanelin, sitruunan ja mintun sekoitusta. Miten syödä shisoa, ellet halua aloittaa kokeiluja vaativammasta päästä ja tehdä sen lehdistä tempuraa? Piristä nuorilla lehdillä salaatteja. Revi tai suikaloi isommat lehdet ja mausta niillä kana-, possu-, vihannes- tai riisiruoat. Shison lehdet sopivat myös marinoitujen kalojen kanssa – mitä jos kokeilisit aasialaisvaikutteista graavilohta? Murskattuja shison lehtiä voi sekoittaa kotitekoiseen limonadiin tai booliin, niillä voi koristella hedelmäsalaatin – ja korvata sushilautaselta tutun vihreän tekoruohonsuikaleen.Plantuin kasvikapselit on suunniteltu käytettäväksi Smart Garden -pienoiskasvihuoneen kanssa. Yksi pakkaus sisältä kolme kasvikapselia ja tarvittavat ravinteet. Valitse suosikkisi yrteistä, erikoissalaateista ja syötävistä kukkasista.

€ 5,52

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Piha ja puutarha Puutarhanhoito Kasvatus
Product
 

Plantui Maustekirveli

Hennon pitsimäiset, sievät lehdet tekevät kirvelistä (Anthriscus cerefolium) kasvimaailman suloisen isoäidin. Muinaiset roomalaiset kutsuivat kirveliä iloyrtiksi. Nimitys saattaa johtua kasvin tuoksun suomasta ilosta. Kansanlääkinnässä kirveliä on käytetty virkistämään aineenvaihduntaa tai mieltä tai rauhoittamaan vatsaa. Kirvelin lempeä maku muistuttaa aniksen ja persiljan sekoitusta, jossa on lakritsinen vivahde. Sen aromi täydentää hienosti sienten ja keitettyjen vihannesten makua. Mausta tuoreella kirvelillä kala-, kana-, muna- ja riisiruoat ja kokeile sitä myös esimerkiksi hedelmäsalaatteihin.Plantuin kasvikapselit on suunniteltu käytettäväksi Smart Garden -pienoiskasvihuoneen kanssa. Yksi pakkaus sisältä kolme kasvikapselia ja tarvittavat ravinteet. Valitse suosikkisi yrteistä, erikoissalaateista ja syötävistä kukkasista.

€ 5,52

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Piha ja puutarha Puutarhanhoito Kasvatus
Product
 

Ferm Living Cork pannunalunen

Tanskalaisen Ferm Livingin tyylikäs Cork-pannunalunen on nimensä mukaisesti valmistettu käytännöllisestä korkista. Yksinkertaisen ja kauniin pannunalusen avulla kattilat ja padat voi nostaa osaksi kattausta. Cork-pannunalusen halkaisija on 17 cm ja jokaisen pienen pallon halkaisija on 3 cm. 

€ 19,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Keittiötarvikkeet Pannunaluset
Product
 

Ferm Living Fein pitkä lusikka

Ferm Livingin Fein-sarjan pitkä lusikka on suunniteltu erityisesti drinkkien ja cocktailien sekoitukseen tyylikkäällä tavalla. Fein-sarjan aterimet ja keittiövälineet on valmistettu lujasta ruostumattomasta teräksestä, joka on päällystetty kauniilla messinginhohtoisella pinnoitteella. Sarjan näppärät ja näyttävät keittiövälineet tuovat iloa niin kattauksiin, ruoanlaittoon kuin juomien valmistukseenkin.

€ 9,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Aterimet
Product
 

Iittala Scandia ruokalusikka

Scandia-aterinsarja on Kaj Franckin vuonna 1952 suunnittelema klassikko, jota Hackman valmisti Sorsakosken tehtaallaan lähes neljän vuosikymmenen ajan. Vuonna 2016 Iittala toi markkinoille aterimien suuremmat versiot – päivitetty koko ja ajaton muotokieli tekevät Scandiasta erinomaisen aterinsarjan myös 2000-luvun keittiöihin ja ruokapöytiin

€ 11,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Aterimet
Product
 

Iittala Scandia ruokaveitsi

Scandia-aterinsarja on Kaj Franckin vuonna 1952 suunnittelema klassikko, jota Hackman valmisti Sorsakosken tehtaallaan lähes neljän vuosikymmenen ajan. Vuonna 2016 Iittala toi markkinoille aterimien suuremmat versiot – päivitetty koko ja ajaton muotokieli tekevät Scandiasta erinomaisen aterinsarjan myös 2000-luvun keittiöihin ja ruokapöytiin

€ 15,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Aterimet
Product
 

Iittala Scandia ruokahaarukka

Scandia-aterinsarja on Kaj Franckin vuonna 1952 suunnittelema klassikko, jota Hackman valmisti Sorsakosken tehtaallaan lähes neljän vuosikymmenen ajan. Vuonna 2016 Iittala toi markkinoille aterimien suuremmat versiot – päivitetty koko ja ajaton muotokieli tekevät Scandiasta erinomaisen aterinsarjan myös 2000-luvun keittiöihin ja ruokapöytiin

€ 11,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Aterimet
Product
 

Marimekko Oiva Puolikas kulho 2,5 dl, valkoinen beige

Puolikas-kulho on osa Marimekon Puolikas-sarjaa, joka koostuu valkoisista Oiva-astioista, jotka on lasitettu osittain vihreällä, keltaisella, vaaleanpunaisella tai vaaleansinisellä värillä. Selkeälinjaisia, Sami Ruotsalaisen suunnittelemia keraamisia astioita voidaan yhdistellä monella tavalla tilanteesta riippuen – astiat sopivat niin arkeen kuin juhlaan ja piristävät kattausta vuodesta toiseen.

€ 18,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat Kulhot
Product
 

Rörstrand Filippa K kulho 0,4 L, Ink lace

Rörstrandin Filippa K -kulhot ovat saaneet inspiraationsa ruotsalaisen muotisuunnittelun maailmasta. Vuonna 2003 lanseerattu Filippa K -kokoelma syntyi kahden ruotsalaisen designbrändin, astiavalmistaja Rörstrandin ja muotitalo Filippa K:n yhteistyönä. Korkealaatuisesta posliinista valmistetun astiasarjan kuvioinnit ovat saaneet vaikutteita tekstiilisuunnittelusta – sarjaan kuuluu niin herkkiä, pitsimäisiä kuoseja kuin vahvoilla graafisilla linjoilla tyyliteltyjä astioita. Valitse suosikkisi tai luo vivahteikas kattaus yhdistelemällä eri kuoseja keskenään!

€ 22,70

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat Kulhot
Product
 

Hay Rainbow kulho, suuri, vaaleansininen

Hayn Kitchen Market -kokoelman Rainbow-kulho on valmistettu konepesun kestävästä posliinista, joka on viimeistelty läpikuultavalla pastellilakkauksella. Sarjaan kuuluu eri kokoisia lautasia ja kulhoja useissa herkullisissa väreissä – valitse omaa suosikkisävyäsi, yhdistele keskenään kahta vastakkaista värisävyä tai täytä pöytä sateenkaaren kaikilla väreillä!Hayn Kitchen Market -kokoelmaan kuuluu ilmeikkäitä keittiötarvikkeita eri väreissä ja materiaaleissa. Kokoelma yhdistää tanskalaisen tyylin kiinnostaviin globaaleihin vaikutteisiin.

€ 23,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat Kulhot
Product
 

Iittala Taika kulho 3 dl, punainen

Taika on sarja käytännöllisiä astioita, esineitä ja tekstiilejä, joiden pintaa elävöittää Klaus Haapaniemen kiehtova kuvitus. Heikki Orvolan astiastoa sekä sarjan muita osia yhdistää selkeä muotokieli, joka toimii täydellisenä kanvaksena mystiselle fantasiamaailmalle. Iittalan Taika luo satuja ja kertomuksia kodin sisustukseen ja kattaukseen.

€ 22,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat Kulhot
Product
 

Hay Flowerpot ruukku ja lautanen, XL, terrakotta

Hayn Flowerpot-ruukut tarjoavat kukille ja viherkasveille miellyttävän minimalistisen kodin. Pelkistetyt Flowerpot-ruukut aluslautasineen on valmistettu erityisestä polystone-materiaalista, jossa yhdistyvät muovin keveys ja betonin huokoinen olemus. Luo yhtenäinen kasvisommitelma samanvärisillä ruukuilla tai yhdistele erisävyisiä ruukkuja ja aluslautasia keskenään.

€ 29,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus
Product
 

Hay Flowerpot ruukku ja lautanen, M, luumu

Hayn Flowerpot-ruukut tarjoavat kukille ja viherkasveille miellyttävän minimalistisen kodin. Pelkistetyt Flowerpot-ruukut aluslautasineen on valmistettu erityisestä polystone-materiaalista, jossa yhdistyvät muovin keveys ja betonin huokoinen olemus. Luo yhtenäinen kasvisommitelma samanvärisillä ruukuilla tai yhdistele erisävyisiä ruukkuja ja aluslautasia keskenään.

€ 15,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus
Product
 

Hay Flowerpot ruukku ja lautanen, S, tummansininen

Hayn Flowerpot-ruukut tarjoavat kukille ja viherkasveille miellyttävän minimalistisen kodin. Pelkistetyt Flowerpot-ruukut aluslautasineen on valmistettu erityisestä polystone-materiaalista, jossa yhdistyvät muovin keveys ja betonin huokoinen olemus. Luo yhtenäinen kasvisommitelma samanvärisillä ruukuilla tai yhdistele erisävyisiä ruukkuja ja aluslautasia keskenään.

€ 12,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus
Product
 

Hay Flowerpot ruukku ja lautanen, S, musta

Hayn Flowerpot-ruukut tarjoavat kukille ja viherkasveille miellyttävän minimalistisen kodin. Pelkistetyt Flowerpot-ruukut aluslautasineen on valmistettu erityisestä polystone-materiaalista, jossa yhdistyvät muovin keveys ja betonin huokoinen olemus. Luo yhtenäinen kasvisommitelma samanvärisillä ruukuilla tai yhdistele erisävyisiä ruukkuja ja aluslautasia keskenään.

€ 12,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus
Product
 

Hay Flowerpot ruukku ja lautanen, M, harmaa

Hayn Flowerpot-ruukut tarjoavat kukille ja viherkasveille miellyttävän minimalistisen kodin. Pelkistetyt Flowerpot-ruukut aluslautasineen on valmistettu erityisestä polystone-materiaalista, jossa yhdistyvät muovin keveys ja betonin huokoinen olemus. Luo yhtenäinen kasvisommitelma samanvärisillä ruukuilla tai yhdistele erisävyisiä ruukkuja ja aluslautasia keskenään.

€ 15,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus
Product
 

Hay Volet koukku, 2 kpl, kulta

Hayn ylellinen Volet-koukku on valmistettu alumiinista ja se on saatavilla viidessä erilaisessa säihkyvässä värissä. Volet-koukun on suunnitellut Dimitri Bähler.

€ 22,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Piensäilytys Naulakot ja ripustimet Seinäkoukut
Product
 

Hay Eväsrasia, teräs, S

Hayn metallisessa eväsrasiassa päivän lounas ja muut ruoat kulkevat mukanasi siististi, turvallisesti ja tyylikkäästi. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen eväsrasioiden sarjaan kuuluu erimuotoisia ja -kokoisia rasioita, jotka sopivat kaikenlaisten ruokien kuljetukseen aina sushilajitelmista keittoihin ja salaatteihin.Hayn Kitchen Market -kokoelmaan kuuluu ilmeikkäitä keittiötarvikkeita eri väreissä ja materiaaleissa. Kokoelma yhdistää tanskalaisen tyylin kiinnostaviin globaaleihin vaikutteisiin.

€ 25,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Vapaa aika
Product
 

Room Copenhagen Lego juomapullo, läpinäkyvä, sininen

Room Copenhagenin Lego-juomapullo ilahduttaa kirkkaalla värillään ja miellyttävällä muotoilullaan. Irrotettava yläosa tekee pullon täytöstä ja puhdistamisesta vaivatonta, ja läpinäkyvän säiliöosan ansiosta juoman määrää on helppo seurata. Puolen litran pullo on valmistettu kestävästä Tritan-muovista, joka ei sisällä BPA:ta. Hauska Lego-juomapullo erottuu edukseen niin kuntosalilla, jumpassa, koulussa kuin toimistollakin.

€ 13,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Vapaa aika
Product
 

Dopper Dopper juomapullon korkki

Dopper-juomakorkki on varustettu kätevällä ja tiiviillä painomekanismilla, joka tekee pullosta täydellisen esimerkiksi pyöräilyyn, salille tai joogatunnille. Tummansininen väri sopii tyylikkäästi yhteen kaiken sävyisten Dopper-pullojen kanssa.

€ 5,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Vapaa aika Retkeily
Product
 

Hay Siivilä

Hayn terässiivilä on tukeva, tyylikäs ja tarpeellinen apuväline keittiöön. Sen avulla valutat pastat ja pavut sekä huuhtelet kasvikset ja salaatit helpolla tavalla. Käyttökertojen välillä siivilän voi ripustaa roikkumaan silmukan muotoisesta kahvastaan esimerkiksi keittiön seinälle.

€ 20,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö
Product
 

Hay Dish Drainer kuivausteline, antrasiitti

Astioiden, kattilankansien ja leikkuulautojen kuivaukseen suunniteltu Dish Drainer -kuivausteline on osa Hayn astianpesutarvikkeiden sarjaa, jonka on suunnitellut Shane Schneck. Kolmiosaisen kokoelman muodostavat melamiinista valmistettu vekitetty alusta, teräksinen astiankuivausteline sekä silikoninen teline aterimien kuivaukseen. Eri muotojen, materiaalien ja värien kontrasteilla leikittelevä Dish Drainer -kokoelma tuo keittiöön käytännöllisen ja rytmikkään annoksen pohjoismaista designia.

€ 29,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö
Product
 

Eva Solo Karahvin korkki

Ruostumattomasta teräksestä ja silikonista valmistettu karahvin korkki sopii Eva Solon 1,4 litran ja 1,0 litran lasikarahveihin. Tiivis korkki viimeistelee karahvin ilmeen ja helpottaa juomien säilytystä ja kaatamista.

€ 19,95

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus
Product
 

Arabia Muumi kaadin 0,35 L, Salonki

Arabian Muumi-astiasarjan Salonki-kaadin saa aiheensa Muumitalon hienosta ja hyväntuulisesta salongista, jonne talon asukkaat kokoontuvat nauttimaan kahvista, kirjallisuudesta ja iltapäivätorkuista. Tove Slotten kuvittama keraaminen kaadin on tilavuudeltaan 3,5 dl ja se sopii erinomaisesti kahvipöytään maitokannuksi, kermakoksi tai vaniljakastikkeen tarjoiluun.

€ 29,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus
Product
 

Iittala Taika cappuccinokuppi 2 dl, punainen

Taika on sarja käytännöllisiä astioita, esineitä ja tekstiilejä, joiden pintaa elävöittää Klaus Haapaniemen kiehtova kuvitus. Heikki Orvolan astiastoa sekä sarjan muita osia yhdistää selkeä muotokieli, joka toimii täydellisenä kanvaksena mystiselle fantasiamaailmalle. Iittalan Taika luo satuja ja kertomuksia kodin sisustukseen ja kattaukseen.

€ 16,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus
Product
 

Artek Rivi pussukka, pieni, musta valkoinen

Artekin Rivi-pussukka on kuvioitu Ronan ja Erwan Bouroullecin suunnittelemalla kuosilla, joka rakentuu äärettömiin jatkuvista riveistä ja niiden siroista, samansuuntaisista yksityiskohdista. Bouroullecien vapaalla kädellä piirretyt viivat puhuttelevat säännöllisellä mutta epätäydellisellä olemuksellaan – puisiin huonekaluihin erikoistuneelle Artekille kuvion orgaanisuus ei ole virhe vaan kaunis ja arvokas ominaisuus. Rivi-tuotesarjaan kuuluu kankaita, tyynynpäällisiä, tarjottimia, pussukoita ja laukkuja.

€ 27,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lahjat
Product
 

Hay Rainbow syvä lautanen, hiekka

Hayn Kitchen Market -kokoelman Rainbow-lautanen on valmistettu konepesun kestävästä posliinista, joka on viimeistelty läpikuultavalla pastellilakkauksella. Sarjaan kuuluu eri kokoisia lautasia ja kulhoja useissa herkullisissa väreissä – valitse omaa suosikkisävyäsi, yhdistele keskenään kahta vastakkaista värisävyä tai täytä pöytä sateenkaaren kaikilla väreillä!Hayn Kitchen Market -kokoelmaan kuuluu ilmeikkäitä keittiötarvikkeita eri väreissä ja materiaaleissa. Kokoelma yhdistää tanskalaisen tyylin kiinnostaviin globaaleihin vaikutteisiin.

€ 12,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat Lautaset
Product
 

Hay Rainbow lautanen, keskikokoinen, vaaleansininen

Hayn Kitchen Market -kokoelman Rainbow-lautanen on valmistettu konepesun kestävästä posliinista, joka on viimeistelty läpikuultavalla pastellilakkauksella. Sarjaan kuuluu eri kokoisia lautasia ja kulhoja useissa herkullisissa väreissä – valitse omaa suosikkisävyäsi, yhdistele keskenään kahta vastakkaista värisävyä tai täytä pöytä sateenkaaren kaikilla väreillä!Hayn Kitchen Market -kokoelmaan kuuluu ilmeikkäitä keittiötarvikkeita eri väreissä ja materiaaleissa. Kokoelma yhdistää tanskalaisen tyylin kiinnostaviin globaaleihin vaikutteisiin.

€ 13,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat Lautaset
Product
 

Kähler Hammershøi lautanen, 19 cm

Kählerin Hammershøi-lautanen on osa Hans-Christian Bauerin suunnittelemaa keramiikkakokoelmaa, joka on nimetty Svend Hammershøin mukaan. Bauerin inspiraation lähteenä toiminut taiteilija ja keraamikko työskenteli Kählerillä vuodesta 1893 aina kuolemaansa saakka, ja hänen kookkaiden maljakoidensa ja ruukkujensa pinnassa kulkivat usein yksinkertaiset pystysuorat uurteet. Sama koristekuvio toistuu ajattomassa Hammershøi-sarjassa, jonka astiat ja käyttöesineet sopivat sekä arkeen että juhlaan.

€ 16,19

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat Lautaset
Product
 

Hay Paper Porcelain kahvilautanen, vaaleanharmaa

Hayn Paper Porcelain -kahvilautanen on skandinaavisen muotoilun ja japanilaisen keramiikkaosaamisen taidokas liitto. Paper Porcalain -kokoelman astiat muistuttavat paksusta paperista taiteltuja tarjoiluesineitä, jotka suunnittelijaduo Scholten & Baijings suunnitteli alun perin erääseen näyttelyyn. Äärimmäisen ohuesta mutta poikkeuksellisen lujasta posliinista valmistettujen astioiden tasaiseksi hiottua mattapintaa täplittävät pienet rautahiukkaset ja niitä koristavat käsinmaalatut geometriset kuviot. Lopputuloksena on hillitty ja hienostunut astiakokoelma niin arki- kuin juhlakäyttöön. Paper Porcelain -astiat valmistetaan alusta loppuun käsityönä Japanin Aritassa sijaitsevassa perinteikkäässä posliinitehtaassa.

€ 29,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat Lautaset
Product
 

Marimekko Oiva Siirtolapuutarha lautanen 15 x 12 cm

Marimekon Siirtolapuutarha-lautasta somistaa Maija Louekarin hyväntuulinen, kesän kukkaloistoa kuvaava kuosi. Marimekon Siirtolapuutarha-sarjan astiat henkivät entisaikojen nostalgiaa. Maija Louekarin piirtämät Siirtolapuutarha- ja Räsymatto-kuosit kertovat tarinaa maaseutuelämästä kaupunkimiljöössä. Sami Ruotsalaisen suunnittelemat selkeälinjaiset ja konstailemattomat Oiva-astiat taas innostavat rikkomaan kattamisen konventioita. Sarjan erilaiset kupit, kulhot ja lautaset voidaan yhdistellä monella tavalla mielialasta ja tilanteesta riippuen – astiat sopivat niin arkeen kuin juhlaan ja piristävät kattausta vuodesta toiseen.

€ 19,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat Lautaset
Product
 

Arabia KoKo lautanen 27 cm, aqua

Arabian KoKo-lautanen on suunniteltu ihmisille, jotka arvostavat nautintoja, valinnanvapautta ja kaunista muotoilua. Kati Tuominen-Niittylän ja Kristina Riskan suunnittelemat KoKo-astiat ovat muodoiltaan mutkattoman moderneja ja väreiltään yltäkylläisen houkuttelevia. Keraamisten astioiden yhdistelyä helpottavat uudenlaiset mittasuhteet ja luontevasti yhteensointuvat värit – KoKo-astiat yhdistyvät helposti niin keskenään kuin Arabian muiden astioiden kanssa.

€ 17,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat Lautaset
Product
 

Marimekko Oiva Sääpäiväkirja lautanen 25 cm

Syksyn vaihtelevista sääilmiöistä innoituksensa saanut Marimekon Sääpäiväkirja-lautanen tuo luonnon kiehtovan kauneuden kotiisi. Aino-Maija Metsolan luomat maalaukselliset kuosit koristavat niin astioita kuin tekstiilejä. Näyttävä kuviomaailma ilmentää säiden ja vuodenaikojen vaihtelun koko komeutta ja kannustaa havainnoimaan luonnon rytmiä ja löytämään siitä elinvoimaa.Sami Ruotsalaisen muotoilemia Oiva-astioita verhoavat merituulen taivuttamat puunrungot ja karheankuiva ruohikko, keltaisena hohtavat syysniityt ja tyrskyjen kastelemat rantakalliot sekä utuiset aamut saaristossa.

€ 28,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Astiat Lautaset
Product
 

Iittala Kartio juomalasi 21 cl, vedenvihreä, 2 kpl

Iittalan Kartio-juomalasit ovat osa Kaj Franckin luomaa lasikokoelmaa, jossa rationaalisen selkeisiin geometrisiin linjoihin on puhallettu hurmaava annos elävää ja persoonallista henkeä. Kartio-kokoelman jäsenet edustavat tarkkaan harkittua kotimaista muotoilua, jonka käytännöllisyys ilahduttaa arjessa ja tyylikkyys sopii juhlavaankin kattaukseen. Kartio-sarjan lasit, kaatimet ja kulhot ovat suomalaisen lasimuotoilun klassikoita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

€ 13,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kattaus Juomalasit Vesilasit
Product
 

Hay Lup square kynttilänjalka, musta

Lup-kynttilänjalan on Hay:lle suunnitellut Shane Schneck. Teräksestä valmistettu Lup on minimalistinen versio perinteisestä kynttilänjalasta. Musta väri antaa eleettömälle kynttilänjalalle modernin ilmeen ja yksinkertaisen kaunis muoto tekee siitä houkuttelevan - Lup antaa sisustuksellesi viimeisen silauksen!

€ 22,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Kynttilät ja kynttilänjalat Kynttilänjalat
Product