Tala Porcelain I LED lamppu 3W E14, himmennettävä

Perinteistä hehkulamppua muistuttava, suu- ja hiekkapuhaltamalla valmistettu Porcelain I 3W LED-lamppu on englantilaisen lamppuvalmistaja Talan Porcelain-kokoelman pienin jäsen. Kokoelman lamput levittävät ympärilleen tunnelmallista ja pehmeää valoa posliinia muistuttavan valkoisen lasipinnan läpi. Porcelain-lamput täydentävät sisustusta rauhallisen tyylikkäällä tavalla ja sopivat erinomaisesti myös voimakkaiden värien ja taustojen tasapainottajiksi. Tala-lamput valmistetaan mahdollisimman pitkäikäisiksi ja energiaa säästäviksi, ja hiilijalanjälkensä neutraloimiseksi Tala istuttaa maailmaan 10 uutta puuta jokaista 200:aa myymäänsä lamppua kohden. Tala-lampuilla on kolmen vuoden takuu.

€ 14,50

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodinhoito Suupuhallettu lasi, messinkikanta
Product
 

Hay Waffle tiskirätti, vaaleanpunainen tummansininen

Hayn Waffle-tiskirätit on valmistettu vohvelikankaasta, jossa on viehättävä tekstuuri. Kangas on 100 % puuvillaa, joka on kevyttä, imukykyistä ja tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Waffle-tiskirätit myydään settinä, johon kuuluu kaksi erisävyistä rättiä.

€ 9,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodinhoito 100% puuvilla
Product
 

Tala Elva LED lamppu 6W E27, kirkas, himmennettävä

Niin riippuvalaisimeksi kuin pöytävalaisimen lampuksi sopiva, kompaktin kokoinen Elva 6W LED-lamppu kääntää katseet ja luo ympärilleen tunnelmallista valoa pyöreän muotonsa ja sävytetyn lasin läpi loistavien hehkulankojen ansiosta. Puhalletusta lasista valmistetun lampun ilme jäljittelee perinteisten hehkulamppujen estetiikkaa tämän päivän LED-teknologiaan päivitettynä. Tala-lamput valmistetaan mahdollisimman pitkäikäisiksi ja energiaa säästäviksi, ja hiilijalanjälkensä neutraloimiseksi Tala istuttaa maailmaan 10 uutta puuta jokaista 200:aa myymäänsä lamppua kohden. Tala-lampuilla on kolmen vuoden takuu.

€ 21,70

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodinhoito Lasi, messinkikanta
Product
 

Tala Lurra LED lamppu 3W E27, himmennettävä

Pitkänomaisella muodollaan riemastuttava Lurra 3W LED-lamppu on osa englantilaisen lamppuvalmistaja Talan Classic-kokoelmaa, johon kuuluu 1870-luvulla luodun Edison-hehkulampun ilmettä jäljitteleviä valonlähteitä tämän päivän LED-teknologiaan päivitettyinä. Lamput levittävät ympärilleen lämmintä valoa, ja ne sopivat sisustuksen elävöittäjäksi niin yksin kuin erilaisissa ryhmissä, sekä varjostimen kanssa että ilman. Tala-lamput valmistetaan mahdollisimman pitkäikäisiksi ja energiaa säästäviksi, ja hiilijalanjälkensä neutraloimiseksi Tala istuttaa maailmaan 10 uutta puuta jokaista 200:aa myymäänsä tuotetta kohden. Tala-lampuilla on kolmen vuoden takuu.

€ 10,30

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodinhoito Lasi, messinkikanta
Product
 

Fatboy Fatboy LED polttimo Spheremaker valaisimeen

Tämä Fatboyn oma 4W LED-polttimo sopii Fatboyn Spheremaker-riippuvalaisimeen. Sen värilämpötila on lämmin valkoinen (2700K).

€ 14,95

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodinhoito
Product
 

Hay Yleissakset, messinki

Hayn valmistamat tyylikkäät yleissakset. Sakset ovat ruostumatonta terästä ja kahvoissa on muoviosat, jotka takaavat pitävän otteen.

€ 13,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Veitset ja sakset Sakset Ruostumaton teräs, muovi
Product