Iittala Kastehelmi keittiöpyyhe, pellava

Iittalan Kastehelmi-keittiöpyyhettä koristaa vaalea, Oiva Toikan lasisarjasta tuttu helmikuvio. Pellavan sävyinen pyyhe on kudottu sataprosenttisesta pellavasta, ja sen mitat ovat 47 cm x 70 cm.Kastehelmi-lasituotteiden kauniin helmeilevä pinta syntyi vuonna 1964, kun Oiva Toikka tutki keinoja peittää puristelasissa näkyviin jäävät saumakohdat. Hän kehitteli laseihin uudenlaisen pintastruktuurin, joka muistuttaa aamun valossa välkehtiviä kastepisaroita. Valolla leikittelevästä Kastehelmestä on vuosien saatossa muodostunut yksi Toikan pidetyimmistä lasisarjoista, ja kokoelmaan on lisätty myös lasihelmistä inspiroituneella kuosilla koristeltuja tekstiilejä ja muita tuotteita.

€ 15,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Keittiötekstiilit Keittiöpyyhkeet Pellava
Product
 

Kauniste Mökkilä keittiöpyyhe, sininen

Kaunisteen Mökkilä-keittiöpyyhettä koristaa hauska kylää kuvaava kuosi, jonka norjalainen kuvittaja Bjørn Rune Lie sommitteli puista ja perinteisistä puutaloista. Keittiöpyyhe on valmistettu pellavan ja puuvillan sekoitteesta, ja sen yläreunasta löytyy kätevä ripustuslenkki.

€ 15,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Keittiötekstiilit Keittiöpyyhkeet 55 % pellavaa, 45 % puuvillaa
Product
 

Hay Check keittiöpyyhe, 2 kpl, keltainen

Hayn Check-keittiöpyyhkeitä värittävät kauniit sävyt ja ruutukuvioitu pinta. Pyyhkeet on valmistettu puuvillasta ja ne myydään kahden kappaleen pakkauksissa.

€ 22,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Keittiötekstiilit Keittiöpyyhkeet 100% puuvilla
Product
 

Ferm Living Hale keittiöpyyhe, tummansininen luonnovalkoinen

Ferm Livingin Hale-keittiöpyyhkeet on valmistettu 50 % puuvillasta ja 50 % pellavasta, minkä vuoksi keittiöpyyhkeet ovat erityisen imukykyisiä. Hale-keittiöpyyhkeiden kauniit värit tuovat raikkautta ja uutta ilmettä perinteikkääseen ruutukuviointiin, ja monipuolisesta värivalikoimasta löytyy sopiva sävy jokaiseen keittiöön.

€ 15,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Keittiötekstiilit Keittiöpyyhkeet Lankavärjätty pellava, puuvilla
Product
 

Hay Keittiöpyyhe 2 kpl, vaaleansininen

Hayn keittiöpyyhkeitä koristaa hienovarainen ruutukuviointi. Kahden kappaleen pakkauksessa myytävät, puuvillasta valmistetut keittiöpyyhkeet on varustettu kätevällä, keittiöpyyhkeiden sävyyn sointuvalla ripustuslenkillä.

€ 22,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Keittiötekstiilit Keittiöpyyhkeet 100% puuvilla
Product
 

Marimekko Pieni Unikko keittiöpyyhe, beige valkoinen sininen

Marimekon puuvillaista Pieni Unikko -keittiöpyyhettä elävöittää Maija Isolan vuonna 1964 suunnittelema ikoninen kukkakuosi beigen, luonnonvalkoisen ja vaaleansinisen lempeissä sävyissä. Viimeistele keittiön tyyli Marimekon muilla Pieni Unikko -keittiötekstiileillä.

€ 16,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Keittiö Keittiötekstiilit Keittiöpyyhkeet 100% puuvilla
Product